Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Minden emberre jellemző, melyik hibájára büszke. Lukács György
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 

Értelemkeresés

 
 
Ezotéria · ápr. 12.
 
Ha az ego világában élsz, akkor az életed szüntelen küzdelem állandó erőszak és agresszió. Nyomorúságba taszítasz másokat, s közben a saját létedet is nyomorúságossá teszed, hiszen a küzdelmekkel teli élet nem is, lehet másmilyen. Tehát minden tőled függ, attól, hogy ki vagy valójában.

Angyalom

 
 
Ezotéria · ápr. 11.
 
Missziódnak érzed mások megváltását? Érdemes minden 'küldetés' elindítása előtt megvizsgálni saját érzéseidet: Jól érzed magad a bőrödben? Teljes az életed? Fontosságtudatod veszélyeztetve lenne-e, ha meghiúsulna egy-egy megmentő akciód, vagy a megmentendő fél részéről visszautasítást, elzárkózást kapnál? A kívülről érkező hála és az elismerés mennyire lényeges eleme segítő hadjárataidnak?

Mindennapi mágia

 
 
Ezotéria · ápr. 11.
 
A mágia szó varázslást jelent és aki a varázslatot végzi az maga a mágus. Ez egyes papi és sámánisztikus kultúrákban a pap vagy a sámán feladata és mindig összefüggésben volt a titkos tudás ismeretével. Isten teremtménye az ember, Isten hasonlatosságára teremtetett, ahogy a Szentírásban olvashatjuk. Szabad akaratot kapott és képességet arra, hogy az isteni teremtést megismételje. Ezt elsősorban gondolati és szómágián keresztül gyakorolja. A kérdés csak az, mennyire van tisztában vele, hiszen ismeretek nélkül és tudás nélkül nem biztos, hogy jól gyakorolja.

Az együttérzés természete

 
 
Ezotéria · ápr. 09.
 
Eckhart Tolle a világ első számú spirituális vezetője akinek tanításait a világon mindenhol millióan követik. Tőle hoztunk most el az együttérzésről egy kis ízelítőt, amely végig kísér minket az életünkön.

Új tudatosság egy új világért

 
 
Ezoterikus könyvek · ápr. 09.
 
Tavaly októberben jelent meg Kingsley L. Dennis Új Tudatosság egy Új világért című könyve, amelynek alapgondolata a még a mi életünkben feltartóztathatatlanul megvalósuló világváltás. Az emberiség a 21. században eddig soha nem látott, mély és sarkalatos változás korába lépett…

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

 
 
 
Ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben elengedhetetlen, hogy otthonod és annak berendezései, kellékei a lehető legközelebb álljanak hozzád és teljes egészében téged tükrözzön. Cikksorozatunkból megtudhatod, hogy melyik csillagjegyhez milyen otthon illik a leginkább.

Szabad madár

 
 
Ezotéria · ápr. 05.
 
Állíthatod, hogy spirituális életet élsz, de hitelessé csak akkor válhatsz ebben, ha felismered, hogy érdeklődésed nem tesz különbbé még alvó embertársaidnál. Mindenkiben ott a fénymag, amely a tudatos önismereti munka által kikelhet, és ragyogó növénnyé fejlődhet – döntés kérdése az egész.

Hieroglifák avagy Isten szavai kőbe vésve

 
 
Érdekességek · ápr. 04.
 
A hieroglif írás annyit jelent, szent véset, de nevezik az Istenek szavának is. Talán nem véletlen, hogy a fáraók, akik fennen hirdették magukról, hogy ők az istenek földi helytartói, leszármazottai, ragaszkodtak ehhez az írásmódhoz. A hieroglifák évezredes titkát Jean-Francois Champollion fejtette meg az 1 820-as évek elején.

Milyen a levegő jegyűek otthona?

 
 
 
A különböző csillagjegyek otthonait bemutató sorozatunk utolsó jegycsoportja a levegőjegyhez tartozó Ikrek, Mérleg és Vízöntő hármas. Most megismerkedhettek, hogy mik is ezen csillagjegyek alapvető jellemzői és ez milyen módon tükröződik vissza az otthonaikra. Ismerd meg hát, hogy milyen is a levegőjegyűek otthona.

Közel a 600!

 
 
Ezotéria · ápr. 04.
 
Nyolc hónapja indult útjára az EZOMánia, amely az ország legfrissebb ezoterikus magazinja, azonban a többi hasonló oldaltól eltérően több is annál, hiszen ez egy közösség, amely közösség a Facebook-on is jelen van természetesen. Jelenleg 594 lájkolónk van de vajon sikerül a héten elérni a 600-at? Rajtatok múlik, osszátok, meg oldalunkat ismerőseitekkel, szeretteitekkel is.

Az őrangyalok szerepe az életünkben

 
 
Ezotéria · ápr. 03.
 
Az őrangyalokba vetett hit egyidős az emberi kultúrával. Ezeknek az angyaloknak vagy szellemeknek az a feladatuk, hogy egész életünk során védelmezzenek minket. Az ősi Mezopotámiában, a közel-keleti civilizáció bölcsőjében, ezeket a védelmező lényeket az egyes személyek isteneinek vélték, és massar sulminak nevezték. Ezt a hagyományt később a térség többi civilizációja is átvette, például a babilóniaiak és a káldeusok, akik a judaizmusra voltak hatással, azon keresztül pedig a kereszténységre és az iszlámra.

A tévedéseinknek ereje van...

 
 
Ezotéria · ápr. 03.
 
A bűntudat az egyik legrombolóbb energia. Mégis – vagy talán éppen ezért -, erre nevelődünk évezredek óta. Generációról generációra és inkarnációról inkarnációra örökített mintáink predesztinálnak bennünket arra, hogy haragot tápláljunk önmagunkkal szemben, amire kitűnő lehetőséget szolgáltatnak számunkra tévedéseink, bűneink, vétkeink.

Az asztrológia utat mutathat a gazdasági válságban

 
 
Érdekességek · ápr. 02.
 
A gazdasági válságra lehet egészen más szemmel is tekinteni, nem feltétlenül kell mindig az árnyoldalát nézni. Tekintsünk rá úgy mint egy leckére, ami már időszerű volt az emberiség számra. Egy lecke, amely megoldható és amelyben az asztrológia is segítségünkre lehet, hiszen előre jelzi és utat is mutat a megoldás felé. Az előrejelzések szerint most is ugyanúgy mint a 20-as években nagy változásokra van szükség!

Az éghez legközelebb eső város

 
 
Ezoterikus utazás · ápr. 02.
 
Madridtól 110 kilométerre található egy település, amely 1128 méterre a tenger felett terül el és a helyiek egész egyszerűen úgy jellemzik, hogy ez a város van a legközelebb az éghez. Ismerkedj meg ezoterikus helyszíneinket bemutató sorozatunkban Avila csodálatos városával.
1

e havi legjobbak

 

Beszéd téma

 

Legolvasottabb

 
8 különleges állat jelentése az álmainkban
Amennyiben álmunkban állatot látunk az szinte biztosan jelent valamit, ezért érdemes reggelente gyorsan feljegyezni valahová, hogy mivel is álmodtunk, majd később megkeresni jelentését....
131045 megtekintés
Francia kártyajóslás kezdőknek - a lapok jelentése
Legyél saját magad jósa! Bevezetünk abba minként is jósolhatsz magadnak egy pakli francia kártyával, akár otthon a nappalidban. A gyakorlás persze elengedhetetlen, de a kártyák...
112987 megtekintés
A névszám és a születési szám kiszámítása és jelentése
A világon számos vallás hatalmas jelentőséget tulajdonít a neveknek. Vannak például olyan afrikai törzsek ahol úgy tartják, ha megismerik a nevet máris halott ember leszel. A zsidó...
47496 megtekintés
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
Kos
 
2985
 
 
 
kép 151
 
3348
 
 
kép 61
 
3262
 
 
 
kép 264
 
4708
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei