Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
A világi méltóság aranyfüst és játékpénz, de az emberi méltóság valóság színarany. Miért játszol hamis pénzért, amikor Isten megtömte zsebed színarannyal?
Máray Sándor
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Horoszkópok 2013. február 11. 6 hozzászólás
 

Beköszöntött a Kínai újév! 2013 a Fekete Vizi kígyó éve a kínai asztrológia szerint. Az újév az ő időszámításuk szerint február 10-én jött el és ettől kezdve számíthatunk a Kígyó hatására. A hagyományok szerint az újév pontosan olyan hullámzó lesz, mint a nevét adó hüllő. Mélypontok és magaslatok váltják majd egymást minden csillag szülött számára, de lássuk a pontosabb előrejlzéseket!

Ellentmondásos elemekkel teli periódust hoz a Kígyó éve 2013 február 10-től, ahol olyan elemek váltják majd egymást, mint az instabilitás, a dinamizmus a szeretet és a jólét. A sárkány évét váltó Kígyó a kínai horoszkóp szerint egészen 2014 január 31-ig fog tartani. A víz a változásokat, a dinamizmust és az ingatagságot jelenti, a kígyó pedig a kínaiak szerint a szépséget, misztikumot és a szakrális bölcsességet hordozza magában.

A 2013-as éve ezeknek megfelelően gyors változásokkal meglepetésekkel dinamizmussal és ingatagsággal jön el amelyben igazán nagy hangsúlyt kap a család. A hagyományok szerint a kígyó bőséget hoz a házhoz így nem fognak éhezni családok. Ezen év kozmikus eleme a fekete víz lesz, amelynek köszönhetően a domináló színek a fekete, kék és a zöld lesznek, ezek hozzák majd a szerencsét is.

A Vízi Kígyó évének pozitívuma, hogy kellő változásokat hozhatunk létre az életünkben. Az igazi sikereket azok érik el, akik kellően és megfontoltan hozzák meg döntéseiket, minden lépést komolyan megterveznek. Kedvezőtlen lesz az év mindazoknak, akik nehezen alkalmazkodnak, nincsenek terveik, spontán és azonnal hoznak döntéseket.

A vizet a mobilitás a dinamizmus és a folyamatos változás jellemzi a legjobban és ez bizony kihat majd az egész évre is. Fontos, hogy döntéseinket minden esetben gondoljuk át és legyünk kellően óvatosak. Az ázsiai hagyományok szerint a Vizi Kígyó nyugodt periódussal kecsegtet, ami a szeretet és a bőséget jellemzi legfőképpen a gazdasági szempontból érdekelt üzletembereknél és vezetőknél.

A 2013-as év kedvező lesz a jövőbeni tervezéshez, hisz a fordulat éve lesz. Amennyiben pozitív változást akarsz az életedben megteremteni,  kizárólag magadban látod a befektetést, hiszel a saját erődben, nem félsz megtenni a szükséges lépéseket, a Vízi Kígyó éve segíteni fog a megvalósításban.

Ezek mellett a 2013-as év a termékenység és a szerelem éve is lesz, amely sokak számára elhozza a szenvedélyes kapcsolatokat és akár a gyermekáldást is. A szerelmi kapcsolatok különlegesek egyediek lesznek, és egyáltalán nem lehet majd a monoton jelzőt rájuk aggatni

Tudd meg mi a Kínai horoszkópod!

Az alábbi táblázatban vidd az egered a születési éved fölé és a baloldali mezőből megtudhatod mi is a kínai csillagjegyed!

Nyúl a Fekete Vizi Kígyó évében

Az értelem és érzelem egyensúlyát élik meg a nyulak, akik egész évben kiléphetnek végre az áldozat szerepéből köszönhetően annak, hogy meg tanulnak bizonyos kérdésekben az eszükre hallgatni a helyett egyes esetekben pedig a szívükre. Kicsit befelé fordulós otthonülős év lesz ez számodra, de ez teljesen normális. Csak az igazán nagy dolgok lesznek képesek rávenni arra, hogy kimozdulj a biztonságos fészekből. A fontos dolgaid jól alakulnak és a tavalyi ötletek és tervek, amelyeket lekezdtél megvalósítani bizony erőre kapnak és beindulnak, így szinte magától az öledbe hullik a munkád gyümölcse. Ősszel lesz a legjobb időszakod, mind vitalitás mind siker tekintetében. Érdemes lesz tehát a kirándulásokat és a nagyobb projektek végét is erre az időszakra tervezned.

Kapcsolatod a Kígyóval

Csodálatosan megértitek egymást, de mert mindketten hangulatemberek vagytok, ezért az összetűzések nem maradnak el. Az otthonszerető Nyúl ért ahhoz, hogy a Kígyónak kényelmes otthont teremtsen. A Kígyó azonban néha túlságosan kiszámíthatatlan a félénk és óvatos Nyúl szülött számára.

Sárkány a Fekete Vizi Kígyó évében

Egész életed a pénz, egészség, párkapcsolat körül forog majd és bizony megnyugodhatsz, mindháromban lesznek változások a 2013-as évben. Ez az év alkalmas lesz arra, hogy megvalósítsad a álmaidat. Számos esetben problémát okozhatnak a pszichoszomatikus betegségek, azonban amint az első tüneteket meglátod, tedd fel a kérdést magad számára, hogy mit is akar üzenni a tested ezzel. Magánéleti problémáid inkább az év elején jönnek majd elő így szerelmi életed az év végére pozitív irányt vesz. Az év eleji hullámvölgyet kivédheted hosszasabb és mélyebb érzelmekkel teli beszélgetésekkel. Pénzügyileg csak akkor van lehetőséged jó irányba haladni, ha rendesen megvizsgálsz minden szóba jövő lehetőséget. Szerelmi életed inkább télen, míg anyagi szempontjaid alapján inkább tavasszal számíthatsz jó dogokra így ezek lesznek a kedvező időszakaid.

Kapcsolatod a Kígyóval

A színes és életkedvelő Kígyónak imponál a Sárkány, s neki is kedvére való a kellemes, szép Kígyó-partner. De sem a Kígyó, sem a sárkány nem, hűséges természetű s ez kapcsolatukban bonyodalmakat okozhat. Ha elnézitek egymásnak a hűtlenséget, változatos és hosszú közös élet várhat rátok. Pompás nyitott házasságot vihetnek, melyben üzleti viszonyaitok uralkodnak.

Kígyó a Fekete Vizi Kígyó évében

Egyértelműen sorsdöntő év következik a Kígyók számára a Kígyó évében. Ha eddig úgy érezted semmi nem jön össze és a lehetőségek is lekerülnek, akkor bizony most megtapasztalhatod milyen is az amikor az egész univerzum támogatást küld számodra. A 2013-as év akár egy új szerelmet is tartogathat még ha most úgy is érzed, hogy a jelenlegi kapcsolatoddal semmi probléma nincsen, bár ebben az esetben inkább csak egy röpke flörtölésre kell számítanod 2013 közepe felé. Amennyiben szingli vagy érdemes lesz nyitott szemmel járnod, minél több álmodat valósítod meg annál boldogabb és sikeresebb leszel ebben az évben. Csakis rajtad és a merészségeden múlik, hogy miket leszel képes megvalósítani. Légy bátor. A leg kedvezőbb időszakod a tavasz és a nyár lesz, amint kisüt a nap te feltöltődsz majd maximálisan és neki is állhatsz megvalósítani az álmaid.

Kapcsolatod a Kígyóval

Nem lesz könnyű, akármennyire tetszetek is egymásnak külsőleg. Mindkettőtök szereti a flörtöt, a kalandot, ugyanakkor rendkívül féltékenyek, túlságosan kritikusak vagytok. Komoly válság idején nem sokban tudtok egymásnak segíteni. Csak a jó szex, sajnos nem tartja össze a kapcsolatot egész életen át – de nagyszerű szeretői viszonyt eredményez!

Ló a Fekete Vizi Kígyó évében

Nagyon fontos lesz megtanulnod időzíteni, ha nem szeretnél hullámvölgyekbe zuhanni. Mindennek eljön az ideje a szórakozásnak, a munkának és a szerelemnek is azonban nagyon figyelned kell a belső hangodat, hogy ne keverd össze az időszakokat, mikor mivel kell/szabad foglalkoznod. Ha összekeverted, akkor azt az egyre jobbal előjövő akadályokból fogod észrevenni, amikor azonban még korrigálhatsz. A szabadság és a boldogság mámorító érzésében nagy utazások is várnak rád a 2013-as évben, és ha jól időzítesz és kihasználod a lehetőségeket, akkor összességében igazán sokszor kelhetsz majd útra. Akár még nagyon távoli uticélokat is elérhetsz, szingliként pedig jellemző lehet rád egy távkapcsolat is. Az év első harmadában a szerelem és a terveid átgondolása fog főszerepet játszani, tehát bármit is tervezel ez lesz a legkedvezőbb időszak számodra az évben.

Kapcsolatod a Kígyóval

A Ló csodálja a Kígyó ügyességét és szépségét, bár nem érti igazán. Hangulatkitöréseid lepattannak a bársonyosan sima Kígyóról, s ez a Lovat még jobban idegesíti. Szerelmi kapcsolatotok érdekes, izgalmas. Tartósan azonban a Ló büszkesége nem engedi meg, hogy háttérbe szoruljon. A Kígyót viszont zavarja a Ló pletykálása, önzése. Így a kapcsolat nem gondtalan.

Kecske a Fekete Vizi Kígyó évében

Meglepő fordulatok és lelki kihívások várnak a Kecskék számára a Kígyó évében. A legfontosabb feladatod 2013-ban az lesz, hogy feldolgozd a múltat a sérelmeket és a fájdalmakat. Sokkal több kedvességre és szeretetre vágysz majd ezért nem is meglepő, hogy az év közepén nagyon nagy hangsúlyt fektetsz majd a párkapcsolatodra vagy éppen a családodra. Egy kellemes nyaralás is kilátásban van az ősz pedig a tökéletesen alakuló kommunikácókészségednek köszönhetően remek vitákat és tárgyalásokat hoz számodra. Bár a Kecskék nem kimondottan gyakorlati emberek az évvége felé idén mégis lesz lehetőségük azzal foglalkozni, amit szeretnek köszönhetően a rengeteg külső segítségnek. Az évben a külső baráti támogatásoknak köszönhetően akár egy új állás is várhat rád. A legjobb időszaka az évednek az első egyharmad lesz, amikor lehetőséged nyílik, átgondolni a dogokat ezután a második harmadban már megvalósíthatod a terveid míg a harmadik harmad már a megvalósításokról fog szólni

Kapcsolatod a Kígyóval

A szépséget szerető Kecske maximálisan jól viszonyul majd a Kígyóval Lévén, hogy a kínai felosztás szerint a Kecske a tüzes jegyek csoportjába tartozik, a szintén tüzes Kígyó éve a lehető legjobbakat hozza ki a Kecske-szülöttekből. Az azonban már egészen más kérdés, hogy a Kígyó meddig lesz képes kielégíteni az igényes Kecskét. Mindketten arra törekednek, hogy a másik fél fogadja el, ebből kifolyólag a biztos anyagi háttér lehet a tartós kapcsolatuk alapja

Majom a Fekete Vizi Kígyó évében

A Majmok számára mindenből bőségesen akad majd a 2013-as évben, ami alól azonban kivételt képez majd az idő. Folyamatosan időzavarban érezjeted magad így nagyon fontos hogy mielőbb elkezd megtanulni helyesen beosztani az idődet. Fontos, hogy a szeretteidre és a munkádra is elegendő időt tudj fordítai magadról már nem is beszélve. Javarészt jó hírek várnak majd egész évben, a barátiadtól rengeteg segítségre számíthatsz.  2013-ban sok új ismerősre tehetsz szert, és néhány igazán mély barátságod is születhet. A munkádnak vagy a hobbidnak köszönhetően elismerésben, díjban is részesülhetsz. Lehet, hogy te leszel a hónap dolgozója, de az is, hogy a blogodat díjazzák, vagy a sportteljesítményeddel érsz el előkelő helyezést egy versenyben. A legjobb időszaknak a nyár ígérkezik a Kecskék számára a legjobb időszaknak.

Kapcsolatod a Kígyóval

A Kígyó nem adja meg a lendületes Majomnak azt az elismerést, amit az megkívánna. Túlságosan el van foglalva önmagával, a saját gondjaival. A Majom idővel az idegeire megy. Mivel a kötelességről szorgalomról nem sokat tartanak, nehéz lesz valamit együtt felépíteniük. Legjobb esetben a Majom elszórakoztathatja a Kígyót, a Majmot pedig elbűvölheti a Kígyó külseje, mindez azonban csak rövid ideig tart, a kapcsolat nem lehet tartós.

Kakas a Fekete Vizi Kígyó évében

Szépen lassan átveszik az érzelmek az irányítást a Kígyó évébe. Hajlamos leszel olykor pánikba esni vagy éppen boldogságban kitörni. Megfigyelhető lesz a folyamatos hullámzás és akár a legkisebb dolgok is képesek lesznek az ellentétes hangulatba borítani. Érdemes egy kicsit elcsendesítened az érzelmeidet, és késleltetni a reakcióidat. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy egy-egy heves érzelemkitörés miatt hozol meg rossz döntéseket. Most minden döntés előtt számolj háromig! A Kígyó évében különösen fontos, hogy megtaláld a lelki nyugalmadat, a középpontodat. Azt a biztos súlypontot, amiből semmilyen vihar vagy külső történés sem mozdíthat ki. Ha ezt megtalálod, akkor könnyűszerrel teljesíted az ez évi kihívásokat, és bármennyire is nagy feladatokat kapsz, azokat megoldod majd. A tavasz alkalmas lesz arra, hogy egy fokkal jobban elköteleződj a párod mellett. 2013-ban szóba kerülhet az eljegyzés, az esküvő, a gyermekvállalás éppúgy, mint az összeköltözés, a közös kassza vagy a közös építkezés.

Kapcsolatod a Kígyóval

Mindkettőtök számára a szerelem hobbi, amely nélkül nem tudnának élni. Testi kapcsolatotok nagyon jó, szenvedélyes, erotikus. Bár véleményeitek keményen összeütközhetnek, idővel összeszoknak. A Kakast elbűvöli a Kígyó bölcsessége, a Kígyó pedig értékeli a Kakas kedvességét és lendületét. Fiatalon nehéz kapcsolat, idősebb korban azonban perzselő szerelem lehet belőle.

Kutya a Fekete Vizi Kígyó évében

A 2013-as év végre egy kicsit közelít ahhoz, amit elképzelnek álmaikban, bár azért nem hullik semmi az ölükbe. Jobban talán egyetlen jegy sem vágyik arra, hogy békében, harmóniában élhessen, a napok egyfajta biztonságos egyhangúságban telhessenek. Nos, az elmúlt évek egyes időszakai nem igazán erről szóltak, és így ezekre nem is gondolnak úgy, mint szerencsés évekre. gazságok és hazugságok útvesztőjében érzik magukat a Kutyák a Kígyó évében. Ez az év összezavarhat akkor, ha nem rendelkezel biztos önismerettel és reális magabiztossággal. Ugyanakkor 2013 remek alkalmakat nyújt majd a tanulásra, a tanfolyamok elvégzésére és a tudásod bővítésére. Ha szakmai továbbképzést, nyelvtanulást vagy a hobbiddal kapcsolatos tanulmányokat terveztél, arra érdemes lesz befizetned az idén. A Kígyó megtanítja a Kutyákat arra, hogy hogyan győzzék le a félelmeiket, és hogyan hívjanak elő magukból rejtett tartalékokat. A Kígyó évében megértheted, hogy milyen fontos az önszeretet. Amint elkezdesz ismerkedni egy személyiségfejlesztő módszerrel, hónapról hónapra jobban érzed majd magadat.

Kapcsolatod a Kígyóval

A Kutya megérti a Kígyó szabadságvágyát, de a hűtlenséget csak nehezen bocsátja meg. Más területen tökéletesen összeillenek, mindig találnak lehetőséget az ellentétek feloldására.

Disznó a Fekete Vizi Kígyó évében

A 2013-as esztendő vegyes hatásokat jelez, vagyis nehezebb esemény, időszak éppúgy várható, mint ahogyan a szerencse sem lesz ritka vendég az életükben. Szerencsére ez idén úgy fog megvalósulni, hogy a legtöbbször először jön a kisebb nehézség, és épp az fogja magában rejteni az új, jó kezdet csíráját. Bármi nehezebb dolog is történik ebben az évben, kedves Disznó-szülöttek, ne kedvetlenedjenek el, gondoljanak arra, hogy bármennyire is nem látszik az első pillanatban könnyűnek, épp ez fogja életüket jobb irányba vezetni. Ez egyébként nemcsak ebben az évben, hanem életük egészére is gyakran jellemző, de most valahogy sokkal inkább szembetűnő lesz. Itt az ideje a szemléletváltásnak! A Kígyó megmutatja a Disznónak, hogy ha az eddigi problémáit egy másik szemszögből nézné, akkor teljesen másnak látná azokat. Ha sikerül felülemelkedned az önös érdekeiden és a félelmeiden, azonnal meglátod, hogy milyen sok jó lehetőség áll előtted. Neked csak választanod kell ezek közül. Amelyik életterületedre fókuszálsz, ahova energiát és munkát fektetsz be, ott gyors és meglepő eredményekre számíthatsz. A tavasz és az ősz lesz most a két kedvenc időszakod. Élvezni fogod azt, hogy minden nap más és más színeit mutatja meg a természet, és azt is, hogy minden nap más és más lehetőséget mutat neked az élet.

Kapcsolatod a Kígyóval

Az ellentétek nagyok, tartósan kapcsolat aligha jöhet létre köztetek. A rafinált Kígyó megpróbálja kihasználni a szerelmes Disznó jóságát. Intelligenciátok miatt sokra vihetnék együtt, a változó érzelemvilág azonban nem teszi ezt lehetővé, útjaitok tehát elválnak.

Patkány a Fekete Vizi Kígyó évében

A 2013-as esztendő kicsit felemás módon kezdődik a Patkány jegyének szülöttei számára, ugyanis ez a jegy a kínai asztrológiai felosztás szerint a vizes jegyek csoportjába tartozik, ami nem igazán passzol a tüzes Kígyóval. Ez azonban szerencsére csak a tavaszi hónapokat érinti, amikor új terveik mintha minduntalan a külvilágból érkező kisebb akadályokba ütköznének. Ne ijedjenek meg, inkább gondoljanak arra, hogy ezek a hónapok a leginkább arra jók, hogy átgondolják, mit is várnak ettől az évtől, és mikor jöhet el a lehető legjobb időszak, hogy ezt meg is valósítsák. Úgy érzed, itt az ideje annak, hogy egy kicsit jobb életed legyen, és egy kicsit izgalmasabb legyen a szerelmi életed. A Kígyó évében lesznek olyan időszakaid, amikor úgy érzed, ok nélkül kényeztet és hordoz a tenyerén az élet. Ha emiatt bűntudatod lesz, sokkal hamarabb véget érnek ezek a mámoros percek, ezért jobb lenne, ha gyakorolnád az elfogadást! Hidd el, mindent megérdemelsz, amit kapsz, és mindent, amit a Kígyó éve neked tartogat, már előre kifizettél. 2013 alkalmas lesz arra, hogy megszabadulj egy függőségedtől és egészségesebb életmódra válts. Mindegy, hogy a súlyfölöslegedtől akarsz megszabadulni vagy a cigarettától, most vágj bele! Az év első felében az öledbe hullanak a lehetőségek. A másodikban jönnek a legjobb ötleteid. Ami az év első felében nem oldódik meg a szerencsés véletlenek segítségével, azt a második felében szokatlan ötletekkel intézheted el.

Kapcsolatod a Kígyóval

Az ügyes, energikus Patkányra építhet a Kígyó. De a Patkány úgy érzi, hogy az agyafúrt Kígyó elnyomja őt. A Kígyó, bármilyen szívesen flörtöljön is másokkal, mindig értékeli, hogy a Patkány szerelemmel telve várja otthon, sőt hajlandó megbocsátani kalandjait is. A Patkány kisebb ügyeit viszont a Kígyó nem veszi komolyan.

Bivaly a Fekete Vizi Kígyó évében

A Kígyó éve alapvetően egy éppolyan csendes, nyugodt évet ígér a Bivalyoknak, ahogyan a leginkább szeretik az életet. Kétségtelen, hogy mivel a vizes jegyek csoportjába tartoznak, a tüzes jellegű Kígyó éve nem minden szempontból hoz szerencsét, de a három vizes jegyű szülött közül ezt idén a Bivalyok érzik a legkevésbé. Persze ehhez az is hozzájárul, hogy ettől az évtől inkább egyfajta belső harmóniát várnak, amit meg is fog adni a sors. Tavasszal ugyan kicsit több ember veszi körül őket, mint ahogyan azt szeretnék, még az sem kizárt, hogy új barátok lépnek be az életükbe. Ha eddig társtalanok voltak, akkor ez az évszak kecsegtet a leginkább egy olyan találkozással, amiből akár szerelem is lehet. Még az sem kizárt, hogy az illetőt már régen ismerték, de most fedezik fel egymásban a másik nemet és azt a csodát, amire már régen vártak. A Bivalynak önismeretet és elcsendesedést hozhat a Kígyó éve. Ennek van jó oldala is: most nem kell tartanod túl nagy katasztrófáktól és hangos veszekedésektől. Ugyanakkor nem alakul minden pontosan ugyanúgy, mint ahogyan azt szeretnéd. Érdemes hagynod, hogy az univerzum sodrása magával vigyen, mert így lesz a legszebb és legboldogabb a 2013-as éved. De ha folyamatosan az árral szemben akarsz úszni, akkor megnehezíted az életedet. Ez az év alkalmas önismereti könyvek olvasására és különböző önfejlesztő tréningek elvégzésére. Ha szeretnél megismerkedni a pozitív gondolkodással, vagy ha szeretnél spirituális tanfolyamokon részt venni, ezt 2013-ban megteheted. Érdemes többféle önfejlesztő könyvet és módszert is megismerned. Az év első három hónapjában lesz alkalmad arra, hogy önmagadra figyelj, és hogy meggyógyítsd a lelkeden lévő sebeket. Ha elég őszintén és bátran vágsz bele ebbe az önismereti utazásba, akkor 2013 végén sokkal boldogabb leszel, mint egy évvel

Kapcsolatod a Kígyóval

A Kígyónak a Bivaly nagyon jó társa lehet, ha sikerül a Kígyó kalandok utáni vágyát megzabolázni. A Kígyó az otthonnal, a családdal nem nagyon törődik. A Bivaly nyugalma, csendessége viszont megadja számára az élet viszontagságaiban azt a nyugalmat, amire szüksége van. Kissé egyoldalú viszony, ám ez a Bivalynak megfelelhet, s a Kígyó szabadnak érzi magát a kapcsolatban.

Tigris a Fekete Vizi Kígyó évében

Ez az év kicsit próbára teszi a kockázatvállaló egyéniségüket, de jó értelemben. A Tigris ugyanis a fa elem csoportjába tartozik, ami nagyon is jól passzol az évet uraló Kígyóhoz. Bátrak, elevenek, kezdeményezőek lesznek, olyannyira, hogy olykor még irigyeik is akadnak. Sebaj, kedves Tigrisek, ilyenkor mindig azt szoktam mondani, hogy az embernek inkább legyen száz irigye, mint egy sajnálója. Olyan ember pedig alig akad, akinek most oka lenne sajnálni egy Tigrist! A Tigris három kulcsszót kap a Kígyótól: takarítás, teremtés és tréfálkozás. Itt az ideje kipucolni mindent az életedből, ami már nem válik a javadra. A rossz szokásokkal, kellemetlen szituációkkal, tönkrement kapcsolatokkal, értelmetlen munkákkal, valamint kezelhetetlen pénzügyekkel egyaránt leszámolhatsz 2013-ban. Az év végén tisztán, boldogan várod majd az újabb évet és az újabb kihívásokat. A Kígyó éve azt is megmutatja neked, hogy milyen nagy teremtőerő lakozik benned. Amint kidobsz valami működésképtelent az életedből, azonnal kapsz (vagy adsz magadnak) helyette egy működő és sokkal jobb dolgot. Egész évben nagy segítségedre lesz a humorod. Tudtad, hogy a sírás és a nevetés egyformán tisztít érzelmileg? Akkor miért ne nevethetnél a sírás helyett? A májustól augusztusig tartó időszakot fogod a legjobban élvezni. Ebben a négy hónapban olyan lehetőségeket kapsz és fogadsz el az élettől, amelyek talán örökre megváltoztatják a világodat.

Kapcsolatod a Kígyóval

Ha szerelmesek lesztek, nyugtalan idő vár rátok. A nyugodt Kígyó úgy érzi, hogy a lendületes Tigris túl sokat követel. Derűlátása, kockázatvállalási kedve érthetetlen számára. Ha pedig megcsalja a Tigrist, abból katasztrófa lesz. Így, bármilyen érdekesek önmagukban, nagyon eltérő természetük megnehezíti, hogy jól kijöjjetek egymással.

A kígyó által uralt évek

1905 február 4. – 1906 január 24.
1917 január 23. – 1918 február 10.
1929 február 10. – 1930 január 29.
1941 január 27. – 1942 február 2.
1953 február 14. – 1954 február 2.
1965 február 2. – 1966 január 20.
1977 február 18. – 1978 február 6.
1989 február 6. – 1990 január 26.
2001 január 24. – 2002 február 11.
2013 február 10. – 2014 január 30.
2025 január 29. – 2026 február 16.
2037 február 15. – 2038 február 3.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Flowers

jan. 27., 09:44
Nekem már évek , sőt évtized óta segít sok mindenben egy tisztánlátó , jós aranyasszony.( tel:06306860420)  Amit eddig mondott még mindig úgy lett. Mindenféle lelki - testi es szellemi és egyéb problémámat megoldotta. Egy csoda!
 
 
 
 

Paloma

febr. 14., 12:34
Szerintem remekül összeszedted kedves Vivien, nagyon köszönöm. Már fejlesztés alatt van egy kalkulátor nekünk, amely az ilyen kérdésekre is választ ad addig pedig marad a táblázat, amely természetesen nem a legpontosabb, hiszen a Kínai horoszkóp valóban nem követi az általun ismeretes éves elosztást.
 
 
 
 

Vivien

febr. 14., 12:31
Nincs mit :) remélem ez volt az amire teknoc3 gondolt :) Bár nem írta meg, hogy jó-e :)
 
 
 
 

Nória

febr. 12., 13:56
Húúú Vivien köszi! Ez már remek lista! Remélem lesz majd valami kiszámoló is hogy ne kelljen végig mazsolázni! Nagyon jó koszi!
 
 
 
 

Vivien

febr. 12., 01:09
Az attól függ mikor születtél :) A fenti kalkulátor az így elsőre meg másodikra is jól mutat jelenlegi ismereteim szerint és megnéztem még pár oldalon ugyanezek a számok vannak.

Ha te Kecske vagy akkor: 1907, 1919, 1930, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 :)

De vigyázni kell a számokkal, hiszen ahogy látható a kínai évek nem éppen ott kezdődnek mint a Gergely Naptár féle évek, hogy még ennél is pontosabb ezt a listát találtam remélem segít :) Üdv


1900.01.31 – 1901.02.18 fém Patkány

 1901.02.19 – 1902.02.07 fém Bivaly

 1902.02.08 – 1903.01.28 víz Tigris

 1903.01.29 – 1904.02.15 víz Nyúl

 1904.02.16 – 1905.02.03 fa Sárkány

 1905.02.04 – 1906.01.24 fa Kígyó

 1906.01.25 – 1907.02.12 tűz Ló

 1907.02.13 – 1908.02.01 tűz Kecske

 1908.02.02 – 1909.01.21 föld Majom

 1909.01.22 – 1910.02.09 föld Kakas

 1910.02.10 – 1911.01.29 fém Kutya

 1911.01.30 – 1912.02.17 fém Disznó

 1912.02.18 – 1913.02.05 víz Patkány

 1913.02.06 – 1914.01.25 víz Bivaly

 1914.01.26 – 1915.02.13 fa Tigris

 1915.02.14 – 1916.02.02 fa Nyúl

 1916.02.03 – 1917.01.22 tűz Sárkány

 1917.01.23 – 1918.02.10 tűz Kígyó

 1918.02.11 – 1919.01.31 föld Ló

 1919.02.01 – 1920.02.19 föld Kecske

 1920.02.20 -1921.02.07. fém Majom

 1921.02.08 – 1922.01.27. fém Kakas

 1922.01.28 – 1923.02.15 víz Kutya

 1923.02.16 – 1924.02.04. víz Disznó

 1924.02.05 – 1925.01.24. fa Patkány

 1925.01.25 – 1926.02.12. fa Bivaly

 1926.02.13 – 1927.02.01. tűz Tigris

 1927.02.02 – 1928.01.22. tűz Nyúl

 1928.01.23 – 1929.02.09. föld Sárkány

 1929.02.10 – 1930.01.09. föld Kígyó

 1930.01.10 – 1931.02.16. fém Ló

 1931.02.17 – 1932.02.05. fém Kecske

 1932.02.06 – 1933.01.25. víz Majom

 1933.01.26 – 1934.02.13. víz Kakas

 1934.02.14 – 1935.02.03. fa Kutya

 1935.02.04 – 1936.01.23. fa Disznó

 1936.01.24 – 1937.02.10. tűz Patkány

 1937.02.11 – 1938.01.30. tűz Bivaly

 1938.01.31 – 1939.02.18. föld Tigris

 1939.02.19 – 1940.02.07. föld Nyúl

 1940.02.08 – 1941.01.26. fém Sárkány

 1941.01.27 – 1942.02.14. fém Kígyó

 1942.02.15 – 1943.02.04. víz Ló

 1943.02.05 – 1944.01.24. víz Kecske

 1944.01.25 – 1945.02.12. fa Majom

 1945.02.13 – 1946.02.01. fa Kakas

 1946.02.02 – 1947.01.21. tűz Kutya

 1947.01.22 – 1948.02.09. tűz Disznó

 1948.02.10 – 1949.01.28. föld Patkány

 1949.01.29 – 1950.02.16. föld Bivaly

 1950.02.17 – 1951.02.05. fém Tigris

 1951.02.06 – 1952.01.26. fém Nyúl

 1952.01.27 – 1953.02.13. víz Sárkány

 1953.02.14 – 1954.02.02. víz Kígyó

 1954.02.03 – 1955.01.23. fa Ló

 1955.01.24 – 1956.02.11. fa Kecske

 1956.02.12 – 1957.01.30. tűz Majom

 1957.01.31 – 1958.02.17. tűz Kakas

 1958.02.18 – 1959.02.07. föld Kutya

 1959.02.08 – 1960.01.27. föld Disznó

 1960.01.28 – 1961.02.14. fém Patkány

 1961.02.15 – 1962.02.04. fém Bivaly

 1962.02.05 – 1963.01.24. víz Tigris

 1963.01.25 – 1964.02.12. víz Nyúl

 1964.02.13 – 1965.02.01. fa Sárkány

 1965.02.02 – 1966.01.20. fa Kígyó

 1966.01.21 – 1967.02.08. tűz Ló

 1967.02.09 – 1968.01.29. tűz Kecske

 1968.01.30 – 1969.02.16. föld Majom

 1969.02.17 – 1970.02.05. föld Kakas

 1970.02.06 – 1971.01.26. fém Kutya

 1971.01.27 – 1972.01.15. fém Disznó

 1972.01.16 – 1973.02.02. víz Patkány

 1973.02.03 – 1974.01.22. víz Bivaly

 1974.01.23 – 1975.02.10. fa Tigris

 1975.01.11 – 1976.01.30. fa Nyúl

 1976.01.31 – 1977.02.17. tűz Sárkány

 1977.02.18 – 1978.02.06. tűz Kígyó

 1978.02.07 – 1979.01.27. föld Ló

 1979.01.28 – 1980.02.15. föld Kecske

 1980.02.16 – 1981.02.04. fém Majom

 1981.02.05 – 1982.01.24. fém Kakas

 1982.01.05 – 1983.02.12. víz Kutya

 1983.02.13 – 1984.02.01. víz Disznó

 1984.02.02 – 1985.02.19. fa Patkány

 1985.02.20 – 1986.02.08. fa Bivaly

 1986.02.09 – 1987.01.29. tűz Tigris

 1987.01.30 – 1988.02.16. tűz Nyúl

 1988.02.17 – 1989.02.05. föld Sárkány

 1989.02.06 – 1990.01.26. föld Kígyó

 1990.01.27 – 1991.02.14. fém Ló

 1991.02.15 – 1992.02.03. fém Kecske

 1992.02.04 – 1993.01.22. víz Majom

 1993.01.23 – 1994.02.09. víz Kakas

 1994.02.10 – 1995.01.30. fa Kutya

 1995.01.31 – 1996.02.18. fa Disznó

 1996.02.19 – 1997.02.07. tűz Patkány

 1997.02.08 – 1998.01.27. tűz Bivaly

 1998.01.28 – 1999.02.15. föld Tigris

 1999.02.16 – 2000.02.04. föld Nyúl

 2000.02.05 – 2001.01.23. fém Sárkány

 2001.01.24 – 2002.02.11. fém Kígyó

 2002.02.12 – 2003.01.31. víz Ló

 2003.02.01 – 2004.01.21. víz Kecske

 2004.01.22 – 2005.02.08. fa Majom

 2005.02.09 – 2006.01.28. fa Kakas


 
 
 
 
noavatar

teknoc3

febr. 12., 00:46
Igazan nem szoktam kritizalni ,de ezt a szamitast most feluletesnek tartom. En a kecske eveben szulettem most majom vagyok,vagy talan ez minden evben valtozik? Akkor en kerek elnezest. Egyebkent errol a temarol olvastam mar jobbat is udv teknoc3
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 538
 
2789
 
 
 
kép 58
 
2910
 
 
kép 127
 
3081
 
 
 
Szűz
 
3177
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei