Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

Angéla_julcsi hozzászólt a(z) Kinél jósoltassak? témájú fórumban. 4 napja
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Horoszkópok 2013. január 16. 0 hozzászólás
 

Számos újrakezdés és visszatérés tarkítja majd a skorpió csillagjegy szülötteink a 2013-as évet. Mind karrierben mind szerelemben és párkapcsolatban remek év elé néznek ők, úgy hogy az év végére még arra is maradhat erejük, hogy egy kicsit magukkal és a saját ötleteikkel esetleg a pihenéssel foglalkozzanak. Ismerd meg 2013-as éves horoszkópunkban a skorpió előrejelzését.

A skorpió jegye számára az idei 2013-as év egyértelműen az újrakezdésekről és a visszatérésekről fog szólni. A csillagok jóslatai szerint igen paradox módon fogsz késztetést érezni, hogy elutasítsd az igen nagy számban előjövő változásokat és visszahúzódj, noha az újév hatalmas hatással lesz a kapcsolataidra és a szociális körülményeidre. Szerencsére a Jupiter az év az év második felében kellő lendülettel lát el, hogy végre megmozdulj, és ne állj tovább ellent a pozitív változásokkal kecsegtető helyzeteknek. Mindenképpen hangsúlyos és igazán jó irányba mutató változások lesznek ezek, amelyek kihatnak majd a kapcsolataidra, a munkádra és az élet szinte minden területére, és lévén a Vénusz és a Mars kellő kreativitással lát majd el a helyzetekben, az év végét már nyugalomban töltheted majd.

Skorpió éves szerelmi horoszkóp 2013

A változások a szerelmi életedet sem hagyják figyelmen kívül, a csillagok kalandos fordulatokra hívják fel a figyelmedet a 2013-as évben. Költői és romantikus helyzetekből nem lesz hiány de fontos, hogy engedd magad vezetni, mert ha elhalasztod ezeket a helyzeteket, akkor számos kellemes találkozást és magát a belső ébredést is elkerülheted. A már említett Vénusz és Jupiter segítenek neked abban, hogy megnyílj és őszintén kimutasd valójában milyen személyiség is vagy. A szíved érzelmei a külsődre is kihatnak egyszerűen ragyogsz majd, amit mások is észrevesznek természetesen. Az emellé társuló spontaneitás és őszinteség már csak hab lesz a tortán, így már az év elején fellobban a belső lángod és a Marsnak köszönhetően a heves lángolást már a párod sem tudja majd figyelmen kívül hagyni. A 2013-as év első pár hónapja a hódításról fog szólni, függetlenül, hogy régi vagy új még keresett kapcsolatról beszélünk. A lángolás mellett azonban ügyelj, mert egyre több intimitásra lesz szükséged és így folyamatosan érezned kell partnereddel az összhangot. A találkozások, amelyek idén várnak szerencsére segítenek majd felfedni a múlt hibáit és legyőzheted végre a felesleges lelkiismeret furdalásokat. Amennyiben még szingli vagy akkor az év második felében várhatóan olyan emberekkel hoz össze a sors, akik szinte úgy érzed majd, hogy kiegészítenek, és nagyon hasonlítanak rád. De emellett jegyezd meg, hogy a különbözőségtől nem kell félni, hiszen ahogy a régi mondás is tarja az ellentétek vonzzák egymást és nem mindig a teljes összhang a legjobb. Szerencsére válogatni lesz alkalmad, mert számos udvarlóval hoz össze a jövő 2013-ban.

Skorpió éves karrier horoszkóp 2013

A karrier terén is egészen jók a kilátások a Skorpiók számára, remek megállapodásokra és sokat hozó gyümölcsöző együttműködésekre és üzletekre számíthatsz, amelyek téged és az egész cégedet előre viszik 2013-ban. A változások a karrieredben is érezhetőek lesznek, azonban szerencsére itt olyasfajta változásokra kell számítani, amelyek összhangban lesznek az elképzeléseiddel. A körülményeknek köszönhetően új tudással lehetsz gazdagabb és esetleg feljebb léphetsz majd a ranglétrán is. Fontos, hogy kihasználd a közös munka előnyeit, így a társaid és kollégáid támogatni fognak majd a céljaid elérésében. Folytass sok beszélgetést az ügyfelekkel és kollégákkal, mert az eszmecserék ebben az évben igazán motiválóan hathatnak majd rád. A kreativitás is felfedi fejét az évben, tehát ha művészi vonalon mozogsz, akkor rengeteg inspirációra tehetsz szert és az év vége felé még arra is marad időd, hogy valóra válts pár saját projektet is.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!
Miriam
Miriam
Leginkább gyógyítóként vagyok ismert. Nagyon szeretem...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 366
Elérhető
 
Ibolya
Ibolya
A Baktai Ervin Asztrológiai Intézetben 4 évig ta...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 555
Elérhető
 
Theresa
Theresa
A havasok és az ősi erők szellemével érkeztem id...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 482
Elérhető
 
Lona
Lona
Szívesen állok rendelkezésére, ha kíváncsi a ...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 535
Távol vagyok!
 
Abrilla
Abrilla
Képességeimet családi örökségként viszem to...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 410
Távol vagyok!
 
A hívás díja: 485 Ft/perc

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 
Angyalom hír
febr 02.
 
707 kép
jan 28.
 
694 kép
dec 17.
 
638 kép
dec 30.
 
183 állapota
jan 09.
 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 107
 
3842
 
 
 
kép 125
 
2133
 
 
 
kép 39
 
2344
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei