Chat
Online
Chat now
9 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

kedveli a(z) Szerelmi kötés fórumtémát. tegnap
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. december 10. 3 hozzászólás
 

Egy igazán érdekes kép kering a világhálón már pár napja. Egyesek Nostradamus világvége jóslatába látták bele PSY kóreai énekes minden internetes rekordot megdöntő Gangnam Style zenéjébe. Az, hogy valóban igaz, vagy csak ismételten egy ok, ami miatt félnünk kéne a világvégétől, azt mindenki döntse el maga. Egy azonban igaz, a képet rendesen összerakták és megdöbbentő adatokat fogtok látni.

Vicces és egyben hátborzongató kép kering az interneten egy pár napja, amin a kóreai származású PSY Gangnam Style című száma és videója illetve Nostradamus 1503-as mondtat látható. A videóról annyit érdemes tudni, hogy pár hónap alatt minden idők legnagyobb nézettségére tette szert a Youtube-on. Rengeteg országban lett listavezető, és valószínűleg nincs ember a világon, aki ne hallotta volna. Egy ideje már pénzre is váltották a számot miszerint 8 millió dollár bevételre tett szert a kóreai énekes a Gangnam Style-al, amiből csak 850 000 a Youtube fizetett ki neki.

A történethez az is hozzá tartózik, hogy soha még nem volt kóreai sláger a világpiacon főleg olyan nem, ami képes lett volna ekkora népszerűségre szert tenni. Azonban PSY-nak ez sikerült és a zeneszám legalább annyira bugyuta, hogy egyszerűen már a kialakult helyzet is érthetetlen. Mielőtt elkezdenénk belemenni a jóslatba lássuk a neves képet, ami kering az interneten:

A képen látható szöveget lefordíthatjuk a következőképpen: „Egy nyugodt reggelen eljön a vég, mikor a táncoló ló 9 kört elér”. Akinek van egy kis fantáziája, az máris nagyjából érezheti miről is van szó, de természetesen mi azért segítünk is. A „nyugodt reggel földjének” is nevezik Kóreát, erre utalhat a jóslat „nyugodt reggelen” része. A lovaglás valószínűleg mindenkinek egyértelmű lesz, aki valaha látta a videóklippet, hiszen PSY ezekkel a mozdulatokkal lett világhírű és már több száz sztár is beállt a sorba, hogy utánozza.

A legdurvább rész pedig most következik, hogy mi a „9 kör” nos, a videóklippet jelenleg több mint 924 millióan látták az interneten, hogy még mutatósabb legyen a példa ez így fest: 924.000.815. Most cseréljük le a nullákat körökre: 924.OOO.815 és mivel egyes becslések szerint még idén eléri az egy milliárdos nézőszámot a videóklipp ez a szám így fog festeni: 1.OOO.OOO.OOO. Ugye hogy félelmetes! Kilenc kör vagyis kilenc darab nulla lesz a videó nézettsége mögött. Hátborzongató, de a kép egybevág és íme már videó is készült a jóslatról.

Valóban PSY hozza el nekünk a világ végét? Ezt hamarosan biztosan megtudjuk, de ennek fényében tekintse meg mindenki a videót.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Elek71

dec. 10., 11:55
Nem tudom ki találta ki, de ötletes még ha én annyira nem is hiszek a világvégében és a teljes apokalipszisben.
 
 
 
 

Nória

dec. 10., 11:54
Belemagyarázós egy kicsit, viszont az tény hogy egyszerűen ésszel felfoghatatlan, hogy ez a videó hogyan lehetett a világ legnépszerűbb zenéje. Nagyon durva.
 
 
 
 

Rita

dec. 10., 11:53
Na jó ez tényleg hátborzongató lett! Csak nem lesz így. Szerintetek?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 75
 
4003
 
 
 
kép 85
 
4827
 
 
kép 531
 
1393
 
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei