Chat
Online
Chat now
14 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

ALélekKapuja hozzászólt a(z) Mágiát végző személyek témájú fórumban. november 18.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Horoszkópok 2012. november 28. 0 hozzászólás
 

Speciális horoszkópunkat azoknak állítottuk össze, akik szeretnék megtudni, csillagjegyük milyen szülői adottságokkal ruházza fel őket. Ha még nincs gyereked, tudd meg milyen szülő leszel, ha pedig már van, tudd meg, hogyan tudnál még fejlődni a szülői szerepkörben!

Egy gyerek egy pár életében a legszebb ajándék, ez talán elvitathatatlan. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen módon neveljük őket. Mint megannyi másban is a csillagok és horoszkópjaink nagyban közrejátszanak abban, hogy milyen szülők is vagyunk / leszünk. Most csillagjegyenként ismerkedhettek meg a szülői tulajdonságokkal.

Kos

Ahogy az élet többi területén, a gyereknevelésben is tartod magad szigorú elveidhez. Hajlamos vagy a maximalizmusra, de csupán azért, mert mindig mindenben a legjobbat akarod csemetéidnek. Emiatt viszont előfordulhat olykor, hogy ők túlzottan keménynek és szőrösszívűnek tartanak majd. Racionális lény vagy, remekül tudod egyengetni gyermekeid életét, de az érzelmek dolgában van még mit fejlődnöd!

Bika

Remek szülői adottságokkal és pedagógiai érzékkel rendelkezel. Határtalan türelmed külön dicséretet érdemel, ami meghálálja magát, amikor a gyerekeket tanítod az életben való boldogulásra. A család első helyet foglal el az életedben, a legfontosabb számodra, hogy boldognak láthasd a hozzád legközelebb állókat. Ügyelj azonban, hogy szereteted ne öltsön túlzott méreteket, és ne váljon terhessé számukra a benned örökösen munkáló birtoklási vágy.

Ikrek

Az egyik legintellektuálisabb és egyben az egyik legpörgősebb jegy szülötteként általában imádnak a gyerekek. Hamar megtalálod velük a közös hangot, hiszen te magad is örök gyerek vagy lélekben. Imádsz játszani, de a beszélgetésekre is mindig nagy hangsúlyt helyezel a gyereknevelésben. Arra érdemes jobban odafigyelned, hogy a mindennapok forgatagában mindig maradjon elegendő időd rájuk, és ne veszítsd el a hidegvéred, amikor problémákkal találod magad szemben.

Rák

Gyengéd és gondoskodó szülő vagy, mindent megteszel azért, hogy elhalmozd szereteteddel csemetéidet. Olykor viszont túlzottan engedékeny vagy, ami a következetesség kárára megy. Ragaszkodásod túlzott méreteket ölthet, és arra is jobban kell ügyelned, hogy ne fogd mindig mindenben a kicsik kezét, hiszen az önállóság az ő érdeküket szolgálja!

Oroszlán

Igazi ragadozóként védelmezed a gyerekeidet bármilyen sérelem is érje őket. Azonban igazságos szülő vagy, nem esel abba a hibába, hogy túlzott elfogultsággal tekintenél rájuk. Híres vagy büszkeségedről, amit kiterjesztesz utódaidra is: nemcsak magadból, belőlük is a legtöbbet szeretnéd kihozni, ezért nagyon odafigyelsz a tanítatásukra, illetve arra is, hogy értelmesen töltsék el a szabad idejüket.

Szűz

Híres precizitásod a gyereknevelésben is megmutatkozik, a szülői feladatokat illetően sem bízol semmit a véletlenre. Következetesen és racionálisan akarod nevelni a gyerekeket, ők viszont olykor emiatt túlzottan merevnek és vonalasnak látnak. Ha teret engedsz a benned munkáló mély érzelmeknek, és mersz játékosabb és spontánabb lenni, kiváló szülő válik belőled!

Mérleg

Törekszel mindig megértő és kedves szülő lenni, olykor viszont túlságosan is engedékeny vagy. Vigyázz, ne kényeztesd el túlzottan a gyerekeket, mert azzal nekik és a viszonyotoknak is sokat árthatsz! A családi harmónia rendkívül fontos a számodra, így mindig sok időt és energiát fordítasz arra, hogy megbeszéljétek és közös erővel megoldjátok a problémákat. Igényes vagy a stílusra és a divatra, ami nem csak a saját, hanem csemetéid kinézetén is meglátszik.

Skorpió

Az Oroszlánhoz hasonlóan te is harcosan védelmezed gyerekeidet, és igyekszel mindent, amit csak lehet, megadni nekik mind anyagi, mind szellemi téren. A hibát néha ott követed el, hogy túlzottan beleszólsz az életükbe, nem hagyod, hogy önállóan hozzanak döntéseket. Pedig ez minél idősebbek, annál fontosabb lenne a számukra. Nagyszerű szülő lehetsz, csupán annyit kell megtanulnod, hogy nem jó, ha a kontroll mindig te kezedben van. Olykor a gyerekek is, mint mindenki más, a saját hibáikból tanulhatják a legtöbbet.

Nyilas

Minden adottságod megvan ahhoz, hogy ideális szülő váljék belőled. Felnéznek rád a gyerekeid, de egyszersmind a barátjuknak is tekintenek. Ezt azzal éred el, hogy sok szabadságot biztosítasz nekik, hiszen te magad is szabadságszerető, független alkat vagy. Ugyanerre neveled a gyerekeidet is, így hamar megtanulják, milyen fontos, hogy kiálljanak az igazukért, és önálló döntéseket hozzanak. Noha ennek a nagy szabadságnak – ha túl lazára engeded a gyeplőt – meglehetnek a hátulütői is, annyi biztos, hogy a gyerekeid hamar független egyéniségek lesznek.

Bak

Sokszor túlzottan merev vagy a gyereknevelésben, ahogyan az élet többi területén is. Az anyagi javak és a munka áll leggyakrabban nálad a fontossági sorrend élén. A gyerekeidet is arra neveled, hogy kemény munkával lehet csak boldogulni az életben. Fontosak számodra a szabályok és a hagyományok, ezért nehezen viseled, ha a gyerekeid valamiben eltérően gondolkoznak. Légy egy kicsit lazább néha, nem kell mindent véresen komolyan venni!

Vízöntő

A Nyilashoz hasonlóan te is tiszteletben tartod gyerekeid szabadságát, és díjazod, ha önálló véleményt alkotnak a dolgokról. Egyenrangú partnerként kezeled őket, és ez legtöbbször meg is hozza a kívánt eredményt: jó, harmonikus kapcsolat alakul ki köztetek. Nem vagy a konzervatív nevelés híve, ehelyett inkább addig kísérletezel, amíg meg nem találod azt a módszert, ami a számotokra a legjobban bejön. Ne ess azonban túlzásokba, nem érdemes mindig feladni a járt utat a járatlanért!

Halak

Odaadó és önfeláldozó szülő vagy, olykor azonban hajlamos vagy túlzásba vinni az aggodalmaskodást. Sokszor eltúlzod a problémákat, ezzel azonban azt érheted el, hogy a gyerekeid eltitkolják előled a valódi problémákat. Érzelmeidet sosem rejted véka alá, minden pillanatban kimutatod gyerekeid felé, mennyire szereted őket. Hajlamos vagy azonban néha mártírnak beállítani magad a szülői szerepkörben, amivel – ha nem vigyázol – akár tönkre is teheted a kapcsolatotokat.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 88
 
5190
 
 
 
kép 522
 
1865
 
 
kép 156
 
2158
 
 
 
kép 519
 
1875
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei