Chat
Online
Chat now
25 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mirjam38 hozzászólt a(z) Hogyan mutatja meg a jövőt az inga? című cikkhez. november 06.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Ezoterikus játékok 2012. július 01. 7 hozzászólás
 

A kristálygömb már-már szimbólumnak tekinthető a jóslás világában. Megannyi formában ábrázolták már azonban jól csak kevesen tudnak belőle olvasni. Ismerd meg jobban a varázsgömböt, amely ezúttal neked hoz jóslatot.

kristálygömbből való jóslás elődje a kristályolvasás volt, mely a középkorban alakult ki. Ekkor még kristálydarabokat használtak jóslásra. Később jött létre a mai kristálygömb. Elődjei lehettek még a látókövek, melyeket a nagy varázslók (főleg sötét varázslók) használtak régen, távoli események nyomon követésére. A kristálygömbből való jóslás nem könnyű tudomány. Legtöbbször csak valami gomolygó füstüt látunk a gömbben, de akinek megvan hozzá a megfelelő képessége (Benső Szeme), tényleg láthat a jövőben elkövetkező eseményeket. Leggyakrabban képek formájában láthatjuk a jövőt, ezekből kell következtetnünk. A jóslásról szóló könyvekben találhatunk a képek értelmezésére szolgáló adatokat. Általában az álmok, a teafűolvasás és a gömbjóslás képei hasonló jelentésűek, de nem minidg azonosak. A gömbjóslást mivel nehezen lehet megtanulni, kevesen tudják tökéletesen. Régebben külön ?jósnők? voltak, akik ezzel foglalkoztak. Amenyniben nincs kristálygömb az üveggömb is megfelelt.

Az üveggömbben hosszabb koncentrálást követően alakokat és jelenéseket, de – ha sokat gyakorolunk, illetve médiumi képességekkel is rendelkezünk – akár még próféciákat is láthatunk. A gömb legyen átlátszó és tiszta, s lehetőleg maga a tulajdonos személyesen szerezze be a gyárból, hogy ne menjen át több kézen. A beszerzést követően a kísérletet végző személy folyó vízben némán mossa le a gömböt. A folyó víz lemos róla minden varázslatot és minden rátapadt szellemi tisztátalanságot. Az ilyen üveggömbök megtisztítják a tisztátalanság szellemeit is. Ha a gömb akkora, mint egy biliárdgolyó, egy három vagy hét gyertyával megvilágított, fehér textillel letakart asztalra helyezzük. A gyertyák három vagy hétágú gyertyatartóban legyenek. Semleges hangulatban nézzünk pár percig a gömbbe, majd lassan fordítsuk el félig, aztán gyorsan fordítsuk tovább, majd megint nyugodtan és lassan, s közben folyamatosan nézzünk bele. Ezzel megtisztulunk a szellemektől.

Ha elég hosszan kísérletezünk, megjelenik a látni kívánt kép. A kisebb gömböt a kezünkben is tarthatjuk, úgy is nézhetünk bele. Severus császár a tükörjóslás mûvészetének egy későbbiekben bemutatandó ún. tükörszobában hódolt, amely csupa tükör volt. Itt próbálta kifürkészni a jövőt. Utána is sokan követték ezt a szokást. Az arra hivatott személyek még a legegyszerûbb kézi tükrökben is képesek jóslatokat látni, főleg ha előtte tiszta folyó vízben leöblítették, s a használatáig letakarva tárolták. A mágikus tükör: A mágikus tükröt legjobb, ha magunk készítjük el. Szerezzünk be közvetlenül az üveggyárból vagy egy nagykereskedelmi raktárból egy homorú üveget, menjünk vele egy folyóhoz, s mossuk meg a vízében az üvegünket úgy, hogy senki ne lássa. Minderre a legjobb időpont a telihold éjszakája. Aztán jól bebugyolálva vigyük haza, s tegyük egy olyan szobába, ahol senki nem láthatja, leginkább olyanba, ahová senki nem lép be, és lehetőleg a lakás keleti részén helyezkedik el. Ha megoldható többször is fürdessük meg az üvegünket a felkelő nap fényében, majd azonnal tegyük vissza a helyére. Ezután szerezzünk be egy üvegcsében egy bizonyos keveréket, amellyel bekenjük majd a leendő tükrünket. Az üvegcsét is folyóvízbe me-rítjük rövid időre, majd némán és látatlanul bekenjük az üvegünket az eleggyel. Így egy saját készítésû homorú tükröt kapunk. Hogy védjük a rávitt bevonatot, tegyünk rá egy réteg szurkot vagy gyantát, végül bőrrel, fával vagy kartonpapírral fedjük be.

Elkészítettük a saját misztikus tükrünket, amelybe senki más nem tekinthet bele, különben elveszíti erejét. A tükröt elkészítése közben folyamatosan töltenünk, magnetizálnunk kell. Minél nagyobb odaadással készül, annál nagyobb ereje lesz a tükrünknek. Nagyon gondosan kell bánni vele, és óvatosan kell kezelni. Amikor éppen nem használjuk, kartonpapírba csomagolva vagy egy ládikóba zárva kell tárolni egy fekete kendőbe bugyolálva.

Csak akkor szabad használni, ha egyedül vagyunk vagy ha csak a férjünk-feleségünk van jelen, akinek szintén van mágikus tükre, mert vele tökéletes harmóniában vagyunk. Egy szót sem szabad szólni mialatt a tükörbe nézünk. A kísérletre a legalkalmasabb idő az alkonyi vagy hajnali szürkület, de ez nem feltétlenül szükséges körül-mény. Egyes esetekben viszont olyan sötétnek kell lennie a szobában, hogy a tükröt ne is lássuk. Kényelmesen leülve tartsuk a kezünkben a tükröt úgy, hogy a hüvelykujjunk érintse az üveget. Nem hajolunk előre. Hetente egyszer–háromszor tartsunk ilyen ülést, mindig ugyanakkor, minden alkalommal 15-30 percig.

 

 
Gyuri
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 7 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

ropy

szept. 10., 11:15
nekem nem is a témára válaszolt. sose jön be az elektronikus jóslás.van ilyen?tán bennem van a hiba?
 
 
 
 
noavatar

teknoc3

febr. 24., 06:47
Nem igazan mond se jot se rosszat  'Talan'agy csak nem akarom elhinni , hogy ennyire szerencsetlen vagyok.
 
 
 
 
noavatar

Mária

nov. 18., 16:13
De működik a  varázsgömb nekem már jósolt is nagyon jó én hallgatok rá köszönöm
 
 
 
 

Paloma

nov. 16., 16:12
Lehet bizonytalan és egy semleges válasz sokkal jobb mint egy megtévesztő!
 
 
 
 
noavatar

Kedy

nov. 13., 15:45
Nekem,meg,elég sűrűn,nem tud választ adni...ugyan miért? :(
 
 
 
 

Elek71

okt. 16., 11:50
Szerintem közben megcsinálták, mert nekem már jósolgat, vagyis működni látszik.
 
 
 
 

Évika

okt. 14., 17:52
Miért nem működik a varázsgömb? Azt írja ki, hogy gondolkodik, meddig???
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!
Abrilla
Abrilla
Képességeimet családi örökségként viszem to...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 410
Elérhető
 
Ibolya
Ibolya
A Baktai Ervin Asztrológiai Intézetben 4 évig ta...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 555
Elérhető
 
Miriam
Miriam
Leginkább gyógyítóként vagyok ismert. Nagyon szeretem...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 366
Elérhető
 
Christian Panthera
Christian Panthera
A nagyközönség egy misztikus showműsorban ismerhetett me...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 303
Távol vagyok!
 
Lona
Lona
Szívesen állok rendelkezésére, ha kíváncsi a ...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 535
Távol vagyok!
 
A hívás díja: 485 Ft/perc

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 
Angyalom hír
febr 02.
 
707 kép
jan 28.
 
694 kép
dec 17.
 
638 kép
dec 30.
 
183 állapota
jan 09.
 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
Dalai Lama
 
1545
 
 
 
kép 91
 
3666
 
 
kép 525
 
1578
 
 
 
kép 134
 
2333
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei