Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

Nóncsi hozzászólt a(z) Kinél jósoltassak? témájú fórumban. november 10.
 

Fórum

 

Budapesti jósokat tud valaki?

Személyes konzultációra mennék, de nem tudom kihez. Kit ajánlotok?
 
Eddig 26 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Nóncsi

okt. 07., 20:24
Köszi.Angela Julcsi a tanácsot..De már nem bízok ezek után senkiben.
 
 
 
 
noavatar

Angéla_julcsi

okt. 05., 11:22
Nem tudom mennyire hiszel, vagy még szeretnél-e menni, de ha küldesz egy kérést, egy imát Szent Mihály arkangyalhoz, vagy valamelyik segítőhöz, hogy segítsen a számodra megfelelőt megtalálni, hátha úgy meg lesz. :)
 
 
 
 
noavatar

Nóncsi

okt. 04., 21:48
Hívtam már Újfalusi Márti látót is. Nagyon lekezelő volt,csak találgatott :és bő 2 óra hossza  nála , az oldással együtt 120  ezer ft ba került!   .Iszonyatosan sok pénz .De Sajnos ,semmi változás. Maradt minden a régi rossz  .Kidobott pénz volt.Többé nem megyek senkihez.
 
 
 
 
noavatar

Angéla_julcsi

okt. 02., 14:26
Sajnálom, hogy nem pozitív élménnyel, vagy tapasztalattal gyarapodtál.

Nem kételkedem abban, hogy van, akinek "bejön" egyik-másik segítő ember, és van, akinek nem. 

Olyat találni, aki beválik. :)

 
 
 
 
noavatar

Angéla_julcsi

szept. 26., 15:45

Én úgy tudom eszközt, vagy kártyát nem igazán használ, mert a megérzései segítségével tud az adott kérdésekre választ adni. 

Javasolhat is módszereket, technikákat, de azt csinálja meg, amire szükséged van, amit szeretnél. :)

 
 
 
 
noavatar

ezóka

szept. 26., 12:47
Sziasztok! Én is sokat olvastam az Ametisztről, Böbéről, Kendráról. Véleményt egyenlőre egyikről sem tudok mondani, bár a Böbéről meg az Ametisztről is voltak negatív vélemények. Én eddig jártam a Robelinnél ami többé-kevésbé bejött az a munka volt, párkapcsolatra sajna még nem mondhatok pozitívat. Dóránál már többször, nekem eddig ő az akiben bízom, mert nála volt a legtöbb dolog valós. Igazán nem tudom kit ajánljak, talán a Dórát, ja és még voltam a Zoénál is tavaly bár ő inkább személyiségfejlesztéssel, terápiákkal foglalkozik, de e mellett látó is. Remélem segítettem valamit.
 
 
 
 
noavatar

Nóncsi

szept. 26., 12:35
Sziasztok! Én nagyon csalódtam  a nyíregyházi Böbében. Telefonon jósoltattam vele ,de semmi sem stimmelt,teljesen valótlan dolgokat mondott. Öszevissza beszélt Szerintem nem is volt józan, mert kábult volt.  Pár perc után nem is hallgattam tovább.Megpróbált mágiákra rábeszélni, majd nem akartam és kölcsönkért tőlem.Akkor ellenszenves lett.  Meg azt mondta megverte a barátja. Milyen jósnő az ilyen?. Később kiderítettem másokkal is ugyan így viselkedett és alkoholista.
 

 

 

 
 
 
 
noavatar

kerike

szept. 23., 11:32
Szia.. Baráti köröm és én is régóta járunk Mayer Gabihoz. Nagyon empatikus, figyelmes és szinte 100 % amit mond. Egyszerre négy kártyát használ amit máshol nem tapasztaltam még. A 13 kerületben van.. Esetleg tudtam segíteni.. ja az elérhetősége 70 249 2891.
 
 
 
 
noavatar

Angéla_julcsi

szept. 18., 18:43
Sziasztok!

Egyik ismerősöm mesélt Nyíregyházán Böbéről. 

Nagyon sok mindent elmondott neki úgy, hogy előtte csak egyszer beszéltek telefonon az időpont miatt.

Ha valaki felkeresné, szívesen leírom a számát.  20/5059-111. 

 
 
 
 
noavatar

Timi

dec. 30., 22:01
Gyakori jóshoz járó vagyok,megrögzött,  kb . 22 éve . Láttam, hallottam már sok mindent . De akit ajánlani tudok a legjobban minden szempontból , igényes irodában , számlásan , lelkiismeretesen  dolgozik ,az  Ametiszt   léleklátó, tanácsadó ( 06306860420) .igaz, Nyíregyházán van , de én lejárok hozzá, mert megéri 2-3 órát jósol.  Pesten  sokfele csak 20 percet más mesterjósok)  Ha nincs időm, akkor telefon vagy skyp segitségével ad tanacsot , vet kártyát . A legprezizebben jövendől , minden kérdésemre választ ad mindig . , többféle spirituális technikát alkalmaz . A legjobban jöttek be jóslatai is . Karmikus Traumáimat feloldotta, amit más gyógyítók nem voltak képesek. 
 
 
 
 
noavatar

Timi

dec. 25., 22:29
 
 
 
 
noavatar

Timi

dec. 25., 22:27
 
 
 
 
noavatar

mikecz istvan

dec. 21., 21:50
Morvay Kendra az akit jó szívvel merek ajánlani.A szétcsúszott házasságomat a tanácsaival segített helyrehoznom.És príma megérzései vannak.
 
 
 
 
noavatar

Jano

szept. 08., 17:21
Nagyon sok éve én és családtagjaim és kollégáim , barátaink egy különleges spiritualis tanacsadóhoz , tanítóhoz járunk,  aki jós is Tarologus, de más kártyákat ,szammisztikát , de  tenyérelemző is ,tisztanlátó és lélek- szellemgyógyász, sebész  is .Aranyasszony . Én nála vegeztem Reiki t és Angyalkommunikácio és Tarot  tanfolyamot. Is . Telefonon és skypon is  elemez , javasol. Nekünk mindig bejött  .  Orvosok rajtam már nem tudtak segiteni Ő mégis Engem  többfajta halálos betegsegekből kihozott, áttétes rakbol , pánikbol , fóbiá kból .  Ametiszt . www.ametiszt.atw.hu      Tel: 06306860420 
 
 
 
 
noavatar

ezóka

jan. 02., 17:32
Sziasztok Lányok, Fiúk'


Ha valaki igazán jó jóst keres aki becsületes és számlát is ad, meg nem egy koszfészekben jósol az keresse bátran a Dórát. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Mindig bejönnek a jóslatai, de nem csak ez a lényeg, hanem sokszor a lelkem is úgy helyre teszi, hogy látom a kiutat a sötét gödörből:) www.doratanacsadas.hu  Újpesten voltam nála.


 
 
 
 

Spiritilla

nov. 27., 20:12
Kedves teknoc3, saját magunknak nem olyan a jóslás, mintha kívülálló csinálná. Vagy a félelmeinket vonzzuk be jobban, vagy amit szeretnénk. Nem tudunk magunknak pártatlanul kártyát vetni. Ha valamit tudni szeretnék, én is inkább mást kérek meg a jóslásra. Ha másnak tobod a kártyát, gondolom az jobban működik. Szívesen segítek, ha gondolod. Üdv : Spiritilla
 
 
 
 
noavatar

teknoc3

aug. 12., 07:39
Kedves Spiritilla! Meg tudnad nekem mondani  en kartyazom hobbibol a csaladomnakk es magamnak. A rossz negativ dolgok szinte az utolso szoig bejon, ellenbem a pozitiv joslasbol szinte semmi. Mit csinalok rosszul? Udv. teknoc
 
 
 
 
noavatar

Nora48

júl. 12., 00:01
Amit ajánlok az online jóslás, de tudsz válogatni.

itt találtam ezovideo.hu. Mi a véleményetek?


üdv, Nóra

 
 
 
 

Spiritilla

máj. 30., 12:04
Foglalkozom kártyajóslással, szívesen segítek, ha van kérdésed.
Üdv: Éva
 
 
 
 
noavatar

Ildi27

okt. 12., 14:29

Keul Ildikó, több "forrásból" dolgozik: horoszkóp, Tarot, számmisztika. Nagyon jót lehet vele beszélgetni, kérdezni a jövőről, és az önismereted is fejlődik. http://www.keulildiko.hu 06/30 930 5827

Üdv

 
 
 
 
noavatar

Héliosz

okt. 06., 22:28
Héliosz elérhetősége: 06 30 353 0901

Médium, jós, spirituális mester,szellemgyógyász,kommunikációs tanácsadó,siker tanácsadó 19 éve...Budapesten él, itt is fogad személyesen.. 

 
 
 
 

Macserina

szept. 14., 18:08
Rita:  Müller Rózsa Bp, Rákóczi út 22. II/    Nekem mindig "bejött" amit előre látott.


 
 
 
 

Vivien

szept. 13., 11:50

Mondjuk ő és itt: http://www.katalinjosno.hu/ :) De ő oktatással és mással is foglalkozik, de talán tudtam segíteni :) ALap adatok:

Kiss Katalin
1115 Budapest, Halmi út 30.
06/30/209-48-78
katalinjosno.mail@gmail.com

 
 
 
 

Rita

szept. 13., 11:45
Jó de hol? :) Becenév telefon? :)
 
 
 
 

Macserina

szept. 06., 22:01
Igen :)
 
 
 
1

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Ajánló

 

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 123
 
2185
 
 
 
kép 215
 
1079
 
 
 
Peru
 
1085
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei