Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

ALélekKapuja hozzászólt a(z) Mágiát végző személyek témájú fórumban. november 18.
 

Fórum

 

Budapesti jósokat tud valaki?

Személyes konzultációra mennék, de nem tudom kihez. Kit ajánlotok?
 
Eddig 32 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

ALélekKapuja

nov. 18., 17:22
Sziasztok. Szeretettel várlak Titeket Budapesten XIV. ker tanácsadásra.

Tanácsadás, démonűzés, kötések oldása, illúziók lebontogatása, tisztítás.   

Olvasgassatok az oldalamon és el is értek onnan https://www.facebook.com/ALelekKapuja/  ill: sms 06702234467 visszahívlak, amikor tudlak.  

ár: 8500Huf/óra  

A tanácsadást akkor ajánlom, ha kiégtél, mondjuk a munkádban, egy multiban és nem tudod mi legyen és merre indulj vagy ha bármilyen probléma miatt megakadt volna az életed és bekellene pöccenteni.  

 Ha úgy vesszük ezen felül még szemét eltakarítással is foglalkozom, démonűzés, vagy kötések, amiket más rakott rátok. Amitől enervált vagy, vagy tőröket döfködnének a hátadba, vagy úgy érzed mintha nem is te lennél, vagy nem is te beszélnél...  Abszolút kedvencem, amitől a bicska kinyílik a kezemben az a  fehér mágiaként eladott fekete mágia, azaz a szerelmi kötések. Az egy démoni alku 3 lélekkel, szerintem akik csinálják sem mindig vannak azzal tisztában, hogy nem csak a 2 félnek, de kötögető "szuper mágusnak" is visszaüt... 

Itt lentebb vki kommentelte, hogy csak 1 pakli kártya... lehet valakinek 13 pakli kártyája is, ha nem az igazságot mutatja, nemde? 

Ettől függetlenül jelenleg 4 pakli kártyám van, ha ez számít.   

A szabad akarat SZENT, kizárólag fehér mágia és oldások!!  

 
 
 
 
noavatar

full51

okt. 08., 13:46
https://youtu.be/ngoGFVJ7pkk.                      

EZO. TV és társai telefonos átverés 

 
 
 
 
noavatar

full51

okt. 08., 12:12
Nem beszélve a Budapest TV - ről,meg a Hatos csatornáról, ahol Tihanyi Tamás távmutatványban mosógép fütőszálat kezelt! 
 
 
 
 
noavatar

full51

okt. 08., 12:03
A média a Tv - k sem maradhat ki a hiszékeny és tudatlan emberek kifosztásából, hiszen a köztévében gyakran van adásban a csaló Asztro és az EZO TV műsor, melynek már a telefonszáma (666…) is elárulta a látó és gondolkodni tudó embernek, hogy melyik oldal szolgája a hívott fél!!!!!     . Energiaküldés, távgyógyítás, pénzmágia, kártyajóslás és egyéb hazugságok percenkét több száz legtöbbször ;500 ft  de mester jósok , magusok : 1000 forintos PERCDÍJÉRT . !!!!  dolgoznak.      Akkor ugye 1 ora vagyis 60 perc : 60 EZER FORINTJÁBA   is kerülhet a hivónak!  Igen, jól írtam ! Gyalázat, hogy hova aljasították le a természetes gyógyítást és a sorsút elemzést!
 
 
 
 
noavatar

mirjam38

okt. 28., 10:18
Nehéz öröklött tudású, gyermekkorától jóslással ,mágikus tudással rendelkező és gyakorló szakembert találni. Nekem sikerült.Eddig még nem volt olyan dolog , amiben ne tudott volna segíteni.Akár személyesen vagy online vagy telefonon:06703695031 elérhető. Mindig szinte 100%os  ak a megérzései is.
 
 
 
 
noavatar

Angéla_julcsi

dec. 16., 08:54
Ha segítségre van szükséged, sorselemzés, jóslás, oldás, bármiben szívesen szolgalatodra áll. Keresheted a Hölgyet a 06205059111-es elérhetőségen. :)


 
 
 
 
noavatar

Marika2

dec. 15., 22:59
Sziasztok!Az egyszerű sima jósok nekem sem jönnek be, kipróbáltam már párat..... Jobban szeretem , aki lelki tanácsadó ,segítő. is ,mint Ametiszt jósnő. Részletesen leirom amiért érdemes elmenni Ametiszt látóhoz ,spiri tanítóhoz:     Mert 

önbizalomra teszel szert, és megismered önmagad , ami alap mindenhez!

  • Képes leszel megalkuvás helyett a konfliktusokat megoldani, megtudod minden problémádnak a karmikus okait párkapcsolati nehézségeidnek (elhidegülés, megcsalás) megtalálod az okát, ( akár előző életekre visszavezetve !) helyre fogod hozni a kapcsolatodat, megtudod, mit érez irántad a másik?
tudni fogod milyen hivatás tenne boldoggá, milyen jellegű munka való neked ,jobban fogod érezni magad a bőrödben,   válaszokat kapsz vállalkozási, befektetési és egyéb pénzügyi kérdéseidresikeresebb leszel ,     megtanulsz bánni a pároddal, megtudod, mit érez irántad ?   . Az Ametiszt féle nagy  sorselemző tanácsadás,   a többi jósláshoz , képest ebben különbözik : ha  elmész egy jósnőhöz, vagy látóhoz ,kiveti a kártyát, vagy csak úgy megmondja hány gyereked lesz, mikor mész férjhez, vázolja az életed nagyvonalakban. De ezek az információk nem fognak segíteni abban, hogy képes legyél irányítani az életedet . Ha azt a jóslatot kapod, hogy el fogsz válni, akkor folyamatos rettegés lesz az életed, vagy jósnőről jósnőre jársz, látoról látóra ,hátha valaki megnyugtat.  Vagy egy súlyos balesetet vizionálnak, amitől annyira kétségbe esel, hogy életbe lépteted a vonzás törvényét és tényleg megtörténik.
  Ehelyett az  Ametiszt többfajta spirituális módszerrel ,kártyákkal minden kérdésedet megvizsgálj a megnézi hogyan alakul a közeli jövőd, és mit érdemes tenni, hogy számodra a végkifejlet a legjobb legyen.  Hiszen a változtatás rajtad múlik. A kártya vagy az égiek csak azt mutatja, hogy ha a megkezdett úton haladsz tovább milyen eredményekre számíthatsz. De a szabad akarat törvénye miatt ezen tudsz változtatni
  .!!!! Ha a tanácsokat nem csak meghallgatod, hanem alkalmazod is az életedben. Ha felismered, hogy a saját életedért egyedül Te vagy a felelős. Ametiszt megmutatja hogy hogyan menj rajta.   Mit tegyél, hogy jobb legyen .  De tud segiteni oldásokkal, tisztitásokkal , szellemgyógyászattal is. Távban is , ha nem tudsz elmenni.Leirom az elérhetőségét. 06306860420. Facen:Alternatív Lélekgyógyászat.
 

 
 
 
 
noavatar

Nóncsi

okt. 07., 20:24
Köszi.Angela Julcsi a tanácsot..De már nem bízok ezek után senkiben.
 
 
 
 
noavatar

Angéla_julcsi

okt. 05., 11:22
Nem tudom mennyire hiszel, vagy még szeretnél-e menni, de ha küldesz egy kérést, egy imát Szent Mihály arkangyalhoz, vagy valamelyik segítőhöz, hogy segítsen a számodra megfelelőt megtalálni, hátha úgy meg lesz. :)
 
 
 
 
noavatar

Angéla_julcsi

okt. 02., 14:26
Sajnálom, hogy nem pozitív élménnyel, vagy tapasztalattal gyarapodtál.

Nem kételkedem abban, hogy van, akinek "bejön" egyik-másik segítő ember, és van, akinek nem. 

Olyat találni, aki beválik. :)

 
 
 
 
noavatar

Angéla_julcsi

szept. 26., 15:45

Én úgy tudom eszközt, vagy kártyát nem igazán használ, mert a megérzései segítségével tud az adott kérdésekre választ adni. 

Javasolhat is módszereket, technikákat, de azt csinálja meg, amire szükséged van, amit szeretnél. :)

 
 
 
 
noavatar

ezóka

szept. 26., 12:47
Sziasztok! Én is sokat olvastam az Ametisztről, Böbéről, Kendráról. Véleményt egyenlőre egyikről sem tudok mondani, bár a Böbéről meg az Ametisztről is voltak negatív vélemények. Én eddig jártam a Robelinnél ami többé-kevésbé bejött az a munka volt, párkapcsolatra sajna még nem mondhatok pozitívat. Dóránál már többször, nekem eddig ő az akiben bízom, mert nála volt a legtöbb dolog valós. Igazán nem tudom kit ajánljak, talán a Dórát, ja és még voltam a Zoénál is tavaly bár ő inkább személyiségfejlesztéssel, terápiákkal foglalkozik, de e mellett látó is. Remélem segítettem valamit.
 
 
 
 
noavatar

Nóncsi

szept. 26., 12:35
Sziasztok! Én nagyon csalódtam  a nyíregyházi Böbében. Telefonon jósoltattam vele ,de semmi sem stimmelt,teljesen valótlan dolgokat mondott. Öszevissza beszélt Szerintem nem is volt józan, mert kábult volt.  Pár perc után nem is hallgattam tovább.Megpróbált mágiákra rábeszélni, majd nem akartam és kölcsönkért tőlem.Akkor ellenszenves lett.  Meg azt mondta megverte a barátja. Milyen jósnő az ilyen?. Később kiderítettem másokkal is ugyan így viselkedett és alkoholista.
 

 

 

 
 
 
 
noavatar

kerike

szept. 23., 11:32
Szia.. Baráti köröm és én is régóta járunk Mayer Gabihoz. Nagyon empatikus, figyelmes és szinte 100 % amit mond. Egyszerre négy kártyát használ amit máshol nem tapasztaltam még. A 13 kerületben van.. Esetleg tudtam segíteni.. ja az elérhetősége 70 249 2891.
 
 
 
 
noavatar

Angéla_julcsi

szept. 18., 18:43
Sziasztok!

Egyik ismerősöm mesélt Nyíregyházán Böbéről. 

Nagyon sok mindent elmondott neki úgy, hogy előtte csak egyszer beszéltek telefonon az időpont miatt.

Ha valaki felkeresné, szívesen leírom a számát.  20/5059-111. 

 
 
 
 
noavatar

Timi

dec. 30., 22:01
Gyakori jóshoz járó vagyok,megrögzött,  kb . 22 éve . Láttam, hallottam már sok mindent . De akit ajánlani tudok a legjobban minden szempontból , igényes irodában , számlásan , lelkiismeretesen  dolgozik ,az  Ametiszt   léleklátó, tanácsadó ( 06306860420) .igaz, Nyíregyházán van , de én lejárok hozzá, mert megéri 2-3 órát jósol.  Pesten  sokfele csak 20 percet más mesterjósok)  Ha nincs időm, akkor telefon vagy skyp segitségével ad tanacsot , vet kártyát . A legprezizebben jövendől , minden kérdésemre választ ad mindig . , többféle spirituális technikát alkalmaz . A legjobban jöttek be jóslatai is . Karmikus Traumáimat feloldotta, amit más gyógyítók nem voltak képesek. 
 
 
 
 
noavatar

Timi

dec. 25., 22:29
 
 
 
 
noavatar

Timi

dec. 25., 22:27
 
 
 
 
noavatar

mikecz istvan

dec. 21., 21:50
Morvay Kendra az akit jó szívvel merek ajánlani.A szétcsúszott házasságomat a tanácsaival segített helyrehoznom.És príma megérzései vannak.
 
 
 
 
noavatar

Jano

szept. 08., 17:21
Nagyon sok éve én és családtagjaim és kollégáim , barátaink egy különleges spiritualis tanacsadóhoz , tanítóhoz járunk,  aki jós is Tarologus, de más kártyákat ,szammisztikát , de  tenyérelemző is ,tisztanlátó és lélek- szellemgyógyász, sebész  is .Aranyasszony . Én nála vegeztem Reiki t és Angyalkommunikácio és Tarot  tanfolyamot. Is . Telefonon és skypon is  elemez , javasol. Nekünk mindig bejött  .  Orvosok rajtam már nem tudtak segiteni Ő mégis Engem  többfajta halálos betegsegekből kihozott, áttétes rakbol , pánikbol , fóbiá kból .  Ametiszt . www.ametiszt.atw.hu      Tel: 06306860420 
 
 
 
 
noavatar

ezóka

jan. 02., 17:32
Sziasztok Lányok, Fiúk'


Ha valaki igazán jó jóst keres aki becsületes és számlát is ad, meg nem egy koszfészekben jósol az keresse bátran a Dórát. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Mindig bejönnek a jóslatai, de nem csak ez a lényeg, hanem sokszor a lelkem is úgy helyre teszi, hogy látom a kiutat a sötét gödörből:) www.doratanacsadas.hu  Újpesten voltam nála.


 
 
 
 

Spiritilla

nov. 27., 20:12
Kedves teknoc3, saját magunknak nem olyan a jóslás, mintha kívülálló csinálná. Vagy a félelmeinket vonzzuk be jobban, vagy amit szeretnénk. Nem tudunk magunknak pártatlanul kártyát vetni. Ha valamit tudni szeretnék, én is inkább mást kérek meg a jóslásra. Ha másnak tobod a kártyát, gondolom az jobban működik. Szívesen segítek, ha gondolod. Üdv : Spiritilla
 
 
 
 
noavatar

teknoc3

aug. 12., 07:39
Kedves Spiritilla! Meg tudnad nekem mondani  en kartyazom hobbibol a csaladomnakk es magamnak. A rossz negativ dolgok szinte az utolso szoig bejon, ellenbem a pozitiv joslasbol szinte semmi. Mit csinalok rosszul? Udv. teknoc
 
 
 
 
noavatar

Nora48

júl. 12., 00:01
Amit ajánlok az online jóslás, de tudsz válogatni.

itt találtam ezovideo.hu. Mi a véleményetek?


üdv, Nóra

 
 
 
 

Spiritilla

máj. 30., 12:04
Foglalkozom kártyajóslással, szívesen segítek, ha van kérdésed.
Üdv: Éva
 
 
 
 
noavatar

Ildi27

okt. 12., 14:29

Keul Ildikó, több "forrásból" dolgozik: horoszkóp, Tarot, számmisztika. Nagyon jót lehet vele beszélgetni, kérdezni a jövőről, és az önismereted is fejlődik. http://www.keulildiko.hu 06/30 930 5827

Üdv

 
 
 
 
noavatar

Héliosz

okt. 06., 22:28
Héliosz elérhetősége: 06 30 353 0901

Médium, jós, spirituális mester,szellemgyógyász,kommunikációs tanácsadó,siker tanácsadó 19 éve...Budapesten él, itt is fogad személyesen.. 

 
 
 
 

Macserina

szept. 14., 18:08
Rita:  Müller Rózsa Bp, Rákóczi út 22. II/    Nekem mindig "bejött" amit előre látott.


 
 
 
 

Vivien

szept. 13., 11:50

Mondjuk ő és itt: http://www.katalinjosno.hu/ :) De ő oktatással és mással is foglalkozik, de talán tudtam segíteni :) ALap adatok:

Kiss Katalin
1115 Budapest, Halmi út 30.
06/30/209-48-78
katalinjosno.mail@gmail.com

 
 
 
1 2 »

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Ajánló

 

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 89
 
2758
 
 
 
Mongólia
 
1408
 
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei