Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Kevés hely marad az észnek, ha az agy tele van előítéletekkel.
Malcolm Hein
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 

Felhasználási feltételek

 

Az oldal működéséhez elengedhetetlen egy szabályzat, melyben megtalálhatóak az általános viselkedési szabályok, az oldalt érintő szabályozások, a megszegésükért járó szankciók, melyeket minden felhasználó köteles betartani.

Az oldalra való regisztrálással a felhasználó automatikusan elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a szabályzatban leírtakat.

A szabályzat nemtudása nem mentesít annak betartása alól.

Tilos megkérdőjelezni vagy felülbírálni a vezetőség döntését.

Tilos az önéltetés, ill. mindenféle destruktív, lázító, közösségromboló viselkedés. Ennek figyelmen kívül hagyása rang/pont levonással, rosszabb esetben az oldalról való kitiltással jár.

Ne tégy bántó/sértő megjegyzést más felhasználó hozzászólására, blogjára és ne szidj senkit sem az oldalon.

Hozzászólásodnál ne használj indokolatlanul sok smiley-t.

Ne használj csupa nagybetűt, mert az kiabálásnak számít.

Tilos bármilyen politikai hirdetés, kampányolás, állásfoglalás közzététele az oldal bármely részén. Az ilyen jellegű hozzászólások kérdés nélkül törlésre kerülnek és a felhasználó figyelmeztetésre kerül.

Tilos módosítani, vagy törölni a vezetőség megjegyzéseit. - Ennek figyelmen kívül hagyása rang/pont levonással jár.

Azonnali kitiltás jár a vezetőségi tagok/főszerkesztők/felhasználók indokolatlan zaklatásáért, szidalmazásáért, az oldal ócsárlásáért, sértő/durva blogbejegyzésért, rasszista vagy szélsőséges megnyilvánulásért.

Tilos a vezetőség engedélye nélküli reklámozás*, mindenfajta vásárlásra buzdító blog létrehozása. Az eladni kívánt termékeket kizárólag a fórum megfelelő topicjában lehet hirdetni.

Mindig kulturált formában beszélgess a többiekkel, ne tegyél sértő megjegyzéseket másokra. Esetleges kérdésedet egyszer tedd fel.

Az üzenőfalon/állapotodban tilos a floodolás, többsoros link kiírása, reklámozás, szidalmazás, trágár beszéd. Az ilyen bejegyzések automatikusan törlésre kerülnek, a felhasználó pedig figyelmeztetve lesz.

Nyugodtan válaszold meg bárkinek a kérdését, de a moderálás a moderátorok dolga, és nem a tiéd.

Az oldalon tilos a spammelés.

A kitiltott accountokat nem adjuk vissza!

Avatarodon ne használj durva, erőszakos, sértő, drogozással kapcsolatos, pornográf, valamint vallási elemeket, állat vagy emberkínzást tartalmazó képeket, továbbá politikai pártokra utaló jelmondatokat, ezek emblémáját, politikusokról készült fotókat, gúnyrajzokat. Ha nem vagy biztos a dologban, kérdezz meg egy moderátort. A szabályzatnak nem megfelelő avatarok kérdés nélkül törlése kerülnek.

A szabályzat többszöri megszegése az oldalról való kitiltást vonja maga után.

Tilos a többszörös hozzászólás. Ha te voltál az utolsó hozzászóló, akkor ne írj új hozzászólást, hanem szerkeszd bele az előzőbe (szerkesztés funkcióval).

PM-ben (privát üzenetben) mások zaklatása, sértegetése kizárást von maga után! Amennyiben valaki ilyen jellegű üzenetet kap, keressen fel egy moderátort, aki megteszi a szükséges lépéseket.

Egy személynek csak egy accountja (felhasználó neve) lehet, amennyiben többszörös regisztrációt észlelünk, az összes accountot töröljük.

Kereskedelmi célú hirdetés közzétételéhez a vezetőség hozzájárulása szükséges.

Tilos a vezetőségi tagtól kérni, hogy léptessen elő. Amennyiben jelentkezni szeretnél szerkesztőnek, használd a megfelelő oldalt.

Egy szabálytalanság elbírálás kizárólagosan a vezetőség feladata, a büntetés mértékét is Ők határozzák meg egyéni belátásuk alapján.

Tilos más felhasználó személyes adatait nyilvánosságra hozni (név, cím, telefonszám, személyi okmány számok), másról elhelyezni szándékos lejáratás céljából fényképet. Felhasználói kérésre az oldal vezetősége eltávolítja a nem kívánatos képe(ke)t. Ezeknek a figyelmen kívül hagyása az oldalról való kitiltással jár.

Többszöri egymás utáni figyelmeztetés rang/pont levonással jár, súlyosabb esetben akár azonnali kitiltással is.

Tilos mindenféle warez illetve torrent oldallal kapcsolatos hozzászólás!

*Reklámozásnak minősül minden olyan oldal, ami: külföldi pénzkereső oldalak; internetes játékok (pl.: hackthat) és az ehhez hasonló oldalak linkjei; bármilyen kereskedelmi célú honlaplink, aminek célja egy adott termék megvásárlására történő buzdítás; ezenkívül tilos eladni kívánt áru reklámozása (pc szoftver, hardver, account...stb)
A vezetőségnek kizárólagos joga van elbírálni, hogy milyen oldal belinkelése számít még reklámozásnak a felsoroltakon kívül, és kérdés nélkül törölheti az ezzel kapcsolatos hozzászólást.

A teljes szabályzat szerzői jogvédelem alatt áll, sokszorosítása, felhasználása a vezetőség írásbeli engedélye nélkül tilos!

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Ajánló

 

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 534
 
2516
 
 
 
kép 209
 
2477
 
 
 
kép 89
 
3937
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei