Chat
Online
Chat now
18 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

Marika2 hozzászólt a(z) Szerelmi kötés témájú fórumban. 3 napja
 

Fórum

 

Kinél jósoltassak?

Életviteli tanácsok, és a jövő. Ti kit ajánlanátok?
 
Eddig 23 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Angéla_julcsi

dec. 28., 13:19
Ha segítségre van szükséged, sorselemzés, jóslás, oldás, bármiben szívesen szolgalatodra áll a Hölgy a 0620/5059-111-es elérhetőségen. :)
 
 
 
 
noavatar

Marika2

dec. 15., 22:55
Sziasztok!Az egyszerű sima jósok nekem sem jönnek be, kipróbáltam már párat..... Jobban szeretem , aki lelki tanácsadó ,segítő. is ,mint Ametiszt jósnő. Részletesen leirom amiért érdemes elmenni Ametiszt látóhoz ,spiri tanítóhoz:     Mert 

önbizalomra teszel szert, és megismered önmagad , ami alap mindenhez!

Képes leszel megalkuvás helyett a konfliktusokat megoldani, megtudod minden problémádnak a karmikus okait párkapcsolati nehézségeidnek (elhidegülés, megcsalás) megtalálod az okát, ( akár előző életekre visszavezetve !) helyre fogod hozni a kapcsolatodat, megtudod, mit érez irántad a másik?
tudni fogod milyen hivatás tenne boldoggá, milyen jellegű munka való neked ,jobban fogod érezni magad a bőrödben,   válaszokat kapsz vállalkozási, befektetési és egyéb pénzügyi kérdéseidresikeresebb leszel ,     megtanulsz bánni a pároddal, megtudod, mit érez irántad ?   . Az Ametiszt féle nagy  sorselemző tanácsadás,   a többi jósláshoz , képest ebben különbözik : ha  elmész egy jósnőhöz, vagy látóhoz ,kiveti a kártyát, vagy csak úgy megmondja hány gyereked lesz, mikor mész férjhez, vázolja az életed nagyvonalakban. De ezek az információk nem fognak segíteni abban, hogy képes legyél irányítani az életedet . Ha azt a jóslatot kapod, hogy el fogsz válni, akkor folyamatos rettegés lesz az életed, vagy jósnőről jósnőre jársz, látoról látóra ,hátha valaki megnyugtat.  Vagy egy súlyos balesetet vizionálnak, amitől annyira kétségbe esel, hogy életbe lépteted a vonzás törvényét és tényleg megtörténik.
  Ehelyett az  Ametiszt többfajta spirituális módszerrel ,kártyákkal minden kérdésedet megvizsgálj a megnézi hogyan alakul a közeli jövőd, és mit érdemes tenni, hogy számodra a végkifejlet a legjobb legyen.  Hiszen a változtatás rajtad múlik. A kártya vagy az égiek csak azt mutatja, hogy ha a megkezdett úton haladsz tovább milyen eredményekre számíthatsz. De a szabad akarat törvénye miatt ezen tudsz változtatni
  .!!!! Ha a tanácsokat nem csak meghallgatod, hanem alkalmazod is az életedben. Ha felismered, hogy a saját életedért egyedül Te vagy a felelős. Ametiszt megmutatja hogy hogyan menj rajta.   Mit tegyél, hogy jobb legyen .  De tud segiteni oldásokkal, tisztitásokkal , szellemgyógyászattal is. Távban is , ha nem tudsz elmenni.Leirom az elérhetőségét. 06306860420. Facen:Alternatív Lélekgyógyászat.
 
 
 
 
noavatar

Nóncsi

nov. 10., 11:23
Nem bízok már senkiben.
 
 
 
 
noavatar

Angéla_julcsi

nov. 03., 09:01
Szia Nóncsi,

Sikerült azóta már találni, vagy nem foglalkoztál vele? :)

 
 
 
 
noavatar

Nóncsi

okt. 04., 21:45
Szia Krisztina! Hívtam már Újfalusi Márti látót is. Nagyon lekezelő volt,csak találgatott :és bő 2 óra hossza  nála , az oldással együtt 120  ezer ft ba került!   .Iszonyatosan sok pénz .De Sajnos ,semmi változás. Maradt minden a régi rossz  .Kidobott pénz volt.Többé nem megyek senkihez.
 
 
 
 
noavatar

Nóncsi

okt. 01., 22:23
sziasztok!vigyázzatok már levelezek másokkal is , akiket Böbe becsapott.Mindenkitől kölcsönkért és cigarettát .De semmit sem tudott jósolni .Azt mondják kiderítették szélhámos, cigány feketén dolgozó iszákos  áljós a Böbe .Akinek se végzettsége, se beavatása, se vállalkozása nincs a spirituáis szolgáltatásra.
 
 
 
 
noavatar

Angéla_julcsi

szept. 18., 11:54
Én úgy tudom azt csinálja meg, amit Te kérsz és amire esetleg szükséged van és beleegyezel. :)

Nincs megszabva, hogy hányat lehet kérdezni, 5.000 Ft-ért. :)

 
 
 
 
noavatar

Nóncsi

szept. 11., 21:24
Sziasztok! Én nagyon csalódtam  a nyíregyházi Böbében. Telefonon jósoltattam vele ,de semmi sem stimmelt,teljesen valótlan dolgokat mondott. Öszevissza beszélt Szerintem nem is volt józan, mert kábult volt.  Pár perc után nem is hallgattam tovább.Megpróbált mágiákra rábeszélni, majd nem akartam és kölcsönkért tőlem.Akkor ellenszenves lett.  Meg azt mondta megverte a barátja. Milyen jósnő az ilyen?. Később kiderítettem másokkal is ugyan így viselkedett és alkoholista.
 
 
 
 
noavatar

Angéla_julcsi

szept. 07., 11:16
Sziasztok!

Én Nyíregyházán Böbéről hallottam.

Egyik ismerősöm mesélt róla egy érdekességet, szinte borsódzott a hátam, miközben mondta. :)

Nagyon sok mindent elmondott neki úgy, hogy előtte csak egyszer beszéltek telefonon az időpont miatt. 

Olyanokat is mesélt, hogy nem feltétlen a kártya segítségével, hanem volt már példa, hogy hang alapján, vagy erősebb energia töltetű napokon, például Telihold közelében érintés alapján is mondott dolgokat. Döbbenetes számomra. :)

Ha valaki megkeresné, szívesen leírom a számát.  20/5059-111. 


 
 
 
 

Krisztina

jún. 14., 18:00
Én Ariellához járok, bár ő nem Budapesti, hanem Bicskén lakik,de lehet nála telefonon,és Skype-n is elemzést kérni, nekem így is sokat tudott segíteni, majdnem olyan jó,mint személyesen. Egy kimondottan bonyolult ügy volt,és nagyon jól kibogozta a szálakat. Ja,egyébként ő nem klasszikus jósnő,hanem Spirituális segítő, léleklátó, de ha igény van rá,jósol is,és minden bejött,amit mondott - de a személyiség fejlesztésben is segít,nagyon ott van,egy pozitív,csupaszív ember!

Aki kimondottan kártyajóst keres Pesten,Éva Ilonát is ajánlom,ő Újpalotán van,és nagyon szimpatikus.  Volt még tíz éve egy Magdi nevű jósnő a körúton, de neki nincs honlapja,a címe is elveszett - ő eltűnt előlem,de rá is hálával gondolok.  Csak kíváncsiság:Újfalusi Márta látónál járt valaki? Hallottam róla egy érdekes riportot, de kicsit túl keménynek tűnik - de szívesen megismerném őt is. 

 
 
 
 
noavatar

mikecz istvan

ápr. 29., 21:20
Morvay Kendra a neve akit javaslok.Pesten van.Elérhető a neten keresztül.Nem kérdezősködik.Kirakta a lapjaimat és mondta mondta mondta a frankót.Hálás vagyok neki mert egy éve a házasságom kampó lett de olyan jó tanácsokat adott hogy most egész nagy loveban vagyunk az asszonnyal.Szóval ez a Kendra tud valamit.
 
 
 
 
noavatar

ezóka

márc. 04., 13:19
Sziasztok! A Dórát nem tudom hányan ismeritek, de nekem sokat segített eddig is. De nem csak én járok hozzá, hanem a barátnőm és még pár ismerősöm. Eddig még mindenki meg volt vele elégedve, rosszat nem hallottam felőle. A weboldala: www.doratanacsadas.hu Ha valaki kéri a telefonszámot is megtudom adni. 

Legutóbb a télen voltam nála, sikerült egy rossz döntést elkerülnöm a segítségével és bejött az új munka is, amit év elejére mondott. Február 16 -al új helyen dolgozom:) Párkapcsolatra jósolt még május környékére nyár elejére valami nagyon jót, remélem az is úgy lesz. Szóval én csak ajánlani tudom!

 
 
 
 
noavatar

Timi

dec. 30., 22:05
 Gyakori  jóshoz járó vagyok,megrögzött,  kb . 22 éve . Láttam, hallottam már sok mindent . De akit ajánlani tudok a legjobban minden szempontból , igényes irodában , számlásan , lelkiismeretesen  dolgozik ,az  Ametiszt   léleklátó, tanácsadó ( 06306860420) .igaz, Nyíregyházán van , de én lejárok hozzá, mert megéri 2-3 órát jósol.  Pesten  sokfele csak 20 percet más mesterjósok)  Ha nincs időm, akkor telefon vagy skyp segitségével ad tanacsot , vet kártyát . A legprezizebben jövendől , minden kérdésemre választ ad mindig . , többféle spirituális technikát alkalmaz . A legjobban jöttek be jóslatai is . Karmikus Traumáimat feloldotta, amit más gyógyítók nem voltak képesek. 
 
 
 
 
noavatar

Timi

dec. 25., 22:32
 
 
 
 
noavatar

Jano

szept. 04., 23:46
Nagyon sok éve én és családtagjaim és kollégáim , barátaink egy különleges spiritualis tanacsadóhoz , tanítóhoz járunk,  aki jós is Tarologus, de más kártyákat ,szammisztikát , de  tenyérelemző is ,tisztanlátó és lélek- szellemgyógyász is .Aranyasszony . Én nála vegeztem Reiki t és Angyalkommunikácio és Tarot  tanfolyamot. Is . Telefonon és skypon is  elemez , javasol. Nekünk mindig bejött  .  Engem  halálos betegsegekből kihozott, rakbol , fóbiá kból .  Ametiszt . www.ametiszt.atw.hu      Tel: 06306860420 
 
 
 
 
noavatar

ezóka

jan. 02., 17:45
Mint jós a Dórát ajánlom, www.doratanacsadas.hu ha valaki meg látót szeretne akkor a Zoé Pszichoterepautat.     www.zoeweb.hu szerintem mind a kettő tökéletes. Még eddig nem csalódtam bennük. Ja a Dóra skypon is vagy e-mailben is jósol.
 
 
 
 
noavatar

teknoc3

febr. 08., 08:55

En a szammisztikat is szeretem de ahogy mondjak a ciganykartya pletykasabb. de azert en sem tudom kinel josoltassak, mert most kulfoldon vagyok , es a telefonos szolgaltatasba nem bizom. szeretnek Emailen valakivel beszelni aki ugy igazan erti a munkajat koszi teknoc


 
 
 
 
noavatar

katim88

febr. 02., 00:28
Ők is egész jól jósolnak: http://joslasonline.com/ bár nem tudom pontosan melyik menüpont alatt lehet megtalálni a szolgáltatást..
 
 
 
 

Macserina

szept. 06., 21:57
Szerintem inkább menj el személyesen valakihez! Sokat jelent a személyes kontaktus -az energiák- és sokkal részletesebb iránymutatást kaphatsz. Megéri áldozni rá, de persze csak annál akinek már van neve.
 
 
 
 

Ariedna

szept. 06., 14:57
Nagyon szívesen.
 
 
 
 

Gyuri

szept. 06., 09:07
Köszönöm a gyors választ! Átgondolom hogy nekem melyikre van szükség, persze az anyagi vonzata sem mindegy (sajnos ... :S), majd meglátom mire jutok.
 
 
 
 

Ariedna

szept. 05., 15:48
A telefonos jóslás sem rossz, ha klassz jóst fogsz ki, de a személyes kontaktus teremtés sokkal hatékonyabb!
 
 
 
 

Gyuri

szept. 04., 11:53
A telefonos jósláson gondolkoztam, nekem is jól jönne valami tanács, kit érdemes felhívni. A személyes találkozóhoz képest ez is ugyanolyan jó és hatékony, ugye?
 
 
 
1

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!
Christian Panthera
Christian Panthera
A nagyközönség egy misztikus showműsorban ismerhetett me...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 303
Elérhető
 
Abrilla
Abrilla
Képességeimet családi örökségként viszem to...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 410
Elérhető
 
Miriam
Miriam
Leginkább gyógyítóként vagyok ismert. Nagyon szeretem...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 366
Elérhető
 
Theresa
Theresa
A havasok és az ősi erők szellemével érkeztem id...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 482
Foglalt
 
Ibolya
Ibolya
A Baktai Ervin Asztrológiai Intézetben 4 évig ta...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 555
Távol vagyok!
 
A hívás díja: 485 Ft/perc

Ajánló

 

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Az ezotéria képekben

 
 
 
kép 144
 
2474
 
 
 
kép 204
 
2303
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei