Chat
Online
Chat now
25 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi kötés
12 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
40 hozzászólás
Szerelmi mágia
7 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

Csillag01 hozzászólt a(z) Mágiát végző személyek témájú fórumban. augusztus 25.
 

Fórum

 

Mágiát végző személyek

Kinek ki segített és miben? Legyen az bármi mágia vagy szertartás.
 
Eddig 8 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Csillag01

aug. 25., 12:15

A másik a  veresegyházi Baksai Julianna:
A történet vele a következő:  Felhívtam telefonon, nagy körvonalakban elmondtam a történetemet és szerelmi kötést kértem, vállalná-e stb..  Mondta,hogy igen, csinál ilyeneket, 82 ezer FT-ért.  Mivel fontos volt a szerelmem, bevállaltam, kértem tőle részletfizetést, merthogy nem mindenkinek van plusz 82000 Ft-ja havi szinten. Kaptam 2 részletet. Ő is megnézte kártyával, van –e esélye ennek a szerelemnek. Naná,  hogy volt. J  Sajnos azt kell mondjam, semmi nem jött be abból sem, amit ő jósolt.  De!!  a hab a tortán: Juli úgy beszélt, olyan flegma volt, mint akit szó szerint a fenekéből rángatott volna ki. Semmit sem lehetett tőle kérdezni,  mert én voltam a hülye, ő nem kért, hanem szinte parancsolt. Még azzal is viccelődött és hülyének állított be,hogy 40 évesen egyedül vagyok. Azt mondta,hogy az ő jóslatai sebészi pontossággal jönnek be. Hát egy nagy frászt!
Mikor még nem tiltott le, olvasgattam a facén a hírfolyamát. Tiszta önreklám volt az egész, hogy ő a profi, a félisten és az emberek megmentője és hogy ő kendőzetlenül az arcodba mondja,hogy mi van. Hát köszönöm,nem kérek ebből a stílusból. Amíg én emberi módon szólok hozzá, akkor elvárom hogy ő is így beszéljen velem. Annyit kell még tudni, hogy a hírfolyama csupa jó és pozitív dolgokkal van tele, „csupa színes cukormáz”, de!! a negatív kommenteket és beszólásokat villámgyorsan törli. Szinte –az éjszakát kivéve -  egész nap online, ő ezt főállásban csinálja, azonnal tudja törölni a negatív hozzászólásokat, hogy csak a csepegős rész maradjon meg. Ezzel téveszti meg az embereket, engem is ezzel tévesztett meg.  És ő sem ad számlát semmiről.  És semmi nem jött be a jóslatából. Juli volt az a személy ezek közül, aki a legdrágábban mérte a reményt, közben úgy beszél mint a kutyával, holott belőlünk, hiszékeny emberekből él. De ehhez is gyomor kell…  És ő a legféltékenyebb a többi jósra.:) Szinte kicsikarta, hogy dícsérjük és ekkor érezte jól magát. J

 
 
 
 
noavatar

Csillag01

aug. 11., 16:48
Sziasztok!  Megírom véleményemet a jósnőkről, akikkel eddig találkoztam, akik hitegettek, becsaptak és egy csomó pénzemet kicsalták úgy,hogy semmi sem történt.
Szerelmes voltam nagyon, sőt halálosan. Mindennél jobban hittem, hogy Ő az én karmikus társam, a Nagy Ő, az igazi…  Bárhogy is fejezzem ki, majdnem belehaltam. Sajnos hiába akartam én, nem sikerült ezt a szerelmet megkapnom  a pasi részéről, ekkor találtam rá itt a neten a szerelmi harmonizáció/kötés lehetőségére, mint utolsó esélyre.  

Tehát a tapasztalataim:

1., A nyíregyházi A-me-tiszt:  Megmondta,hogy semmi esélyt nem lát arra,hogy összejövünk, de!!!  itt jön a de!  megtisztít engem és  Ő-t, akkor meglesz… (azt mondta, a tisztításba benne van egy szerelmi mágia is…). Ennek lassan már egy éve. Közben a szerelmem eltűnt az életemből, még csak közeledést sem tapasztaltam részéről.:(   Mindezért Ametiszt kicsikart tőlem 2x50 000 Ft-ot, az egyiket az én tisztításomra,a másikat az Ő tisztítására!  Sőt, még a bank automatához is el akart kísérni, nehogy ne menjek vissza, nehogy meggondoljam magam, mikor megtudta, hogy nincs nálam ennyi pénz…  Szánalmas…  Ametiszt az a nő, aki ha nem kérdezed, akkor is isteníti magát és a tevékenységét. Mert hogy ő főpap és arkangyalokkal dolgozik. J  (kérdeztem az ezo körökben mástól, senki sem hallotta még a nevét).  A jóslás nála kb 1-1,5 órán át tart, ebből kb. 40 perc az önajnározás. Ezzel ment el a drága idő. A barátnőmet – akivel hozzá mentem-, rábeszélte szintén a tisztításra, ami nem is volt előre megbeszélve vele. Ezzel elment + 1 óra. Ezután következtem én. De mivel ez a plusz tisztítás nem volt bekalkulálva, az utánam következő kuncsaft megérkezett, de nem bírt várni és elment. Akkor Ametiszt a szememre vetette, hogy miattam ment el,merthogy sokat kérdezek…(akkor kb. 45 perce foglalkozott velem). Számlát csak a 10e-Ft-os jóslások után ad, az 50 ezres „szolgáltatásért” már eszébe sem jut.
Az 50e Ft-ért kaptam egy fél órás „tisztítást” + 1 óra dumát megint, kaptam mondókákat, amit itthon mormolni kellett, adott netes linkeket, amit hallgatni kellett. Be kellett szereznem pár füstölőt, piros gyertyát, neveket belevésve,  42 napig a Teremtő imát kellett mondogatnom, olvasnom kellett a Titok c. könyvet, a Szent Benedek Imát a 3 fehér teamécsessel a párom képe felett  mondani.  Amiket írt leveleket, az csak valahonnan bemásolt szöveg volt.  Tehát ÉN dolgoztam itthon ezért az ügyért, azt hogy ő csinált-e valamit, az kérdéses…   A telefonban mindig azt mondogatta,hogy kell,hogy utaljak előre valamennyit, mert nagyon drágák a mágiához szükséges kellékek és ő előre ezt nem tudja megfinanszírozni, tehát ha megérkezik a pénz,akkor tudja csak elkezdeni a teendőket…   SOHA, egyetlen alkalommal sem írt magától, hogy megnyugtasson, hogy pl. „csinálom ám vagy hogyan halad „ stb…soha….Ha nem kérdeztem rá, akkor le voltam ejtve… Azaz,ha nem jutott ez eszébe, akkor az sem jutott eszébe,hogy bármit is hókusz-pókuszoljon….

 
 
 
 
noavatar

Tücske

júl. 16., 12:06

Sziasztok.Négy hónapja,egy mester segített rendbe tenni a párkapcsolati életem. Jó véleménnyel vannak róla,személyesen is lehet vele találkozni. Merem ajánlani.


Email címe: feketejrlui@gmail.com


weboldala: https://feketeskuvo.iwk.hu/

 
 
 
 
noavatar

Marika2

febr. 11., 11:35
Lassan itt a Valentin-Nap, a szerelmesek napja.Sokan szeretnénk parkapcsolatunkkal , szerelmünkkel kapcsolatban tudni a jövőt és akár mágikus segítséget is kérni.Ha megromlott egy kapcsolat vagy szakítás volt nem szabad feladni.Érdemes szakemberhez fordulni . Ez lehet egy szerelmi megerősítés, mágia, harmonizácio-lélekegyesítés.Nekem is szükségem volt már ilyenekre .Most is igénybe fogom venni a párkapcsolati elemzést, tanácsadást  Valenti napkor. Akit ajánlok:  Angyalokkal fehér mágiával dolgozik szül. tisztanlató spiritualis tanító: honlapja:www.spiritualisoktatas.hu
 
 
 
 
noavatar

Angéla_julcsi

febr. 06., 15:51
Ha gondjaid vannak, vagy a problémáiddal megakadtál. 20 éves öröklött tudással, tapasztalattal, az életed bármelyik területén kérheted a segítségét. Ilyenkor kártya segítségével tud utána nézni a dolgoknak, ilyen módon elemzést csinálni, valamint megérzéseit alkalmazva tud válaszolni a felmerülő kérdésekre. 


Ha valaki megkeresné, szívesen leírom a számát.  Böbe 20/5059-111

 
 
 
 
noavatar

Marika2

jan. 25., 20:53
Nekem Ametiszt jósnő-spiri tanító segített( 06306860420) :átkot-rontást vett le rólam,meg feketemágiás szerelmi kötést ,de lakásomban voltak szellemek is.Sikerersen elűzte őket.Azóta nyugalom van és jobban alakulnak a dolgaim. Jobb a lelki állapotom  is Meg nem rég a szerelmi életem is megoldotta angyali mágiákkal.
 
 
 
 
noavatar

Kremcse

jan. 23., 22:01
Nem rég vágtam bele a szerelmi kötésbe, várom a hatását. Tapasztalok valamit jelzem! 
 
 
 
 
noavatar

Patima

jan. 23., 21:48
Nekem egy mágus segített blokk levételben később szerelmi kötésben! 

Akit érdekel a történet az keressen privátban vagy írjon a mail címemre. ptimcsee@gmail.com 

 
 
 
1

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Ajánló

 

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 97
 
2199
 
 
 
kép 137
 
2131
 
 
Világok harca
 
1513
 
 
 
kép 121
 
2390
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei