Chat
Online
Chat now
21 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

magus hozzászólt Zoltan30 állapotához. 10 órája
 

Fórum

 

Szerelmi kötés

Felettébb érdekel a téma. Kinek mi a tapasztalata
 
Eddig 9 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

magus

10 órája
A kötés jó biznisz, divatos és gyorsan akár több módszerrel is meg lehet csinálni. Általában aki akarja, annak nem számít a másik szabadsága, se az hogy mennyit fizet érte. Mindegy neki, hogy az igazából nem is szerelem hanem birtoklás.
 
 
 
 

Amarin

3 napja
Sziasztok,
A kötés (bármilyen kötés) minden esetben Fekete mágia, mert szembe megy a másik ember szabad akaratával. Fekete vagy Fehér mágia MIND erőszakos beavatkozás! Ha a másik ember beleegyezése nélkül befolyásolni akarod az érzelmeit, megalázod Magad és a másik embert is, ráadásul az Univerzum törvényét is megsérted!
Hosszabb vagy rövidebb idő után visszaüt majd a kierőszakolt, mágiával elért "eredmény", s a következményekkel szemben már Te magad is tehetetlen leszel!
Azt tapasztaltam, hogy a legtöbb embernek szerelmikötés helyett, önismeretét és önértékelését kellene rendbe tennie.
S amúgy tegyük szívünkre a kezünket, a kötéstől NEM az igaz szerelmet kapjuk meg,  az "áldozat" legyőzésének a tudata az ami kielégít - helytelenül.
Ha meglévő párkapcsolatodat kívánod harmonizálni, azt mágián keresztül nem éred el, viszont jó sok szenvedést okozol majd.
Persze be lehet vonni 3. személyt segítségként, de akik kezét/lelkét már bemocskolta eltorzította a mágia alkalmazása, az hogyan fog tiszta eredménnyel belenyúlni érzelmi életedbe?
Még egy utolsó gondolat: SENKI nem fogja (hitelesen) garantálni hogy az ilyen irányú beavatkozás nem tesz kárt a "szerelmedbe" akár váratlan halál, vagy betegség stb. formájában... mert megbontottad az Univerzális egyesúlyt! Megéri a kockázatot?

 
 
 
 
noavatar

szilvike

okt. 17., 11:12
Sziasztok tudok megbizható és profi szakemert. Akit érdekel irjon a mail cimemre. szilvya39@gmail.com
 
 
 
 
noavatar

Kicsike1987

máj. 24., 13:26
Sziasztok.Van valakinek tapasztalata Ametiszt jósnővel kapcsolatosan?Leginkàbb a szerelmi harmonizáció,èrdekelne.Hogy sikerült visszakapni a kedvesét az Ő segítségèvel?Szèp napot
 
 
 
 
noavatar

Marika2

febr. 11., 11:33
Lassan itt a Valentin-Nap, a szerelmesek napja.Sokan szeretnénk parkapcsolatunkkal , szerelmünkkel kapcsolatban tudni a jövőt és akár mágikus segítséget is kérni.Ha megromlott egy kapcsolat vagy szakítás volt nem szabad feladni.Érdemes szakemberhez fordulni . Ez lehet egy szerelmi megerősítés, mágia, harmonizácio-lélekegyesítés.Nekem is szükségem volt már ilyenekre .Most is igénybe fogom venni a párkapcsolati elemzést, tanácsadást  Valenti napkor. Akit ajánlok:  Angyalokkal fehér mágiával dolgozik szül. tisztanlató spiritualis tanító: honlapja:www.spiritualisoktatas.hu
 
 
 
 
noavatar

Marika2

jan. 25., 21:01
Fehér mágiás Szerelmi-harmonizációval , angyalokkal   pár hónapja rendeződött az uj párkapcsolatom.Ametiszt jósnő -spiri tanító segítségével.
 
 
 
 
noavatar

Kremcse

jan. 23., 21:56
Köszönöm a válaszokat 
 
 
 
 
noavatar

Patima

jan. 23., 21:32
Volt páromra kértem kötést ami sikeres lett. Igaz hosszú idő volt, türelem kérdése. Akit érdekel írjon és megirom a menetét közben mi történt. 

Email cím ptimcsee@gmail.com

 
 
 
 
noavatar

Marika2

jan. 16., 12:39
Rajtam is volt már  fekete szerelmi mágia-kötés ,amit a volt párom rakatott rám egyszer.Nagyon - nagyon  beteg lettem tőle és minden bajom volt. Rontásként hatott rám. Mellkasnyomásom nekem is volt. Meg nem akartam szeretni mégsem tudtam szabadulni. Rettenetes érzés. Szerencsére sikerült levetetnem magamról Ametiszt jósnő segítségével. telefonszáma:06306860420
 
 
 
1

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Ajánló

 

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 206
 
3086
 
 
 
kép 52
 
2686
 
 
kép 90
 
3261
 
 
 
kép 68
 
1744
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei