Chat
Online
Chat now
15 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi kötés
22 hozzászólás
Szerelmi mágia
11 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

Nikcsi37 hozzászólt a(z) Szerelmi kötés témájú fórumban. 5 órája
 

Fórum

 

Szerelmi kötés

Felettébb érdekel a téma. Kinek mi a tapasztalata
 
Eddig 12 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Nikcsi37

5 órája

Sziasztok!


A saját tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Mint tudjátok minden ember életében vannak nagyon nehéz időszakok,elveszíted a párod, a munkahelyed, tönkremegy a házasságod és még sorolhatnám. Higgyétek el mindenre van megoldás,csak nem szabad elkeseredni. Velem nagyon sok rossz történt, elhagyott a párom,hibákat hibára halmoztam és nem tudtam hogy mindez miért velem történik meg. Évek óta ismerem Yardim Tarát, akihez bármikor bármilyen gonddal- problémával fordultam mindig segített.  Mikor már azt hittem mindennek vége Ő megmutatta hogy nem, és szebbé,csodálatossá tette az életem. Van egy nagyon boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatom, és a világon az egyik legboldogabb ember vagyok. A családommal és a szeretteimmel minden a legjobbra fordult. Nemrégiben elveszítettem a munkámat,de nem keseredtem el. Felkerestem Tará-t és a segítségét kértem. Olyan munkahelyem lett amiről álmodni se mertem volna. Még csak az eszembe se jutott  hogy jelentkezzek arra a helyre amit Tara megmondott nekem. De jelentkeztem,mert látta hogy ott fogok dolgozni, 3 nap múlva csörgött a telefonom hogy az enyém a munka.  Gondolhatjátok mennyire nagyon boldog vagyok. Bátran ajánlom mindenkinek,bármilyen nehéz helyzetben is vagytok,higgyétek el van megoldás. Szerelmi kötés,oldás,lélektisztítás,rontás,rontás levétel és még sorolhatnám. Ne feledjétek,soha ne adjátok fel,hiszen van megoldás. Ő nem csaló,soha senkit nem ver át,nagyon korrekt és nagyon kedves. Én mindent neki köszönhetek,és tényleg csak ajánlani tudom.


Az email cime: yardim.tara@gmail.com


Keressétek bátran,higgyétek el megéri.:):):) Szép napot kívánok mindenkinek.:):)

 
 
 
 
noavatar

Maszat

5 napja
Full51 

Fekete Jr Luit már kérdeztem egy éve, nem csinálta meg a szerelmi kötést, azzal indokolta, nincs jövője a kapcsolatnak. Azóta már van másik ferfi az életembe, régi párom pedig a múltban hagytam. 

Fekete Jr Lui meg nem is új személy, mert én kerestem már meg egy éve. Csak nem reklámozza magát a világban.


Ha pedig Fekete sárkány stúdiós vagy Zagan mágus lenne, akkor szemrebenés nélkül megcsinalja a szerelmi kötést. 

 
 
 
 
noavatar

Erica

5 napja
full51 pontositalak. Zagan mágus és Fekete sárkány stúdió egy és ugyan az a személy. Kifizettem a fekete sarkanynak csomó pénzt. Kötése szart sem ér és még ráadásul személyesen is fogad. Ott bemutat egy varázslat szerű szinjatekot amit a sok hülye elhisz.. Köztük én is elhittem..szinhazba a belepo nem kerül olyan sokba. Letelt a határidő, és semmi néztem és pislogtam. Felhivtam telefonon fekete sárkányt és elvaltoztatott hangon fenyegetőzött. Na erről ennyit.. Zagan mágus szintén dettó ugyan az egy kamu csaló ember. Facebookon pedig veri a nyálát. Belekot mindenkibe... Lehetett róla hallani hogy nyírni próbálja a konkurenciát. Valaki igazi fenyegetést akar kapni egy sikertelen szerelmi kötés után akkor hajrá. 
 
 
 
 
noavatar

full51

6 napja
Te magad vagy Tücske álneveken a Fekete Jrlui aki maga a Fekete sárkány stúdió s Jani, most ÚJABBAN  ZAGAN Mágus s Ősi Főnix stúdió s Mambo papnők neven fut
 
 
 
 
noavatar

Tücske

júl. 16., 12:00
Sziasztok.Négy hónapja,egy mester segített rendbe tenni a párkapcsolati életem. Jó véleménnyel vannak róla,személyesen is lehet vele találkozni. Merem ajánlani.

Email címe: feketejrlui@gmail.com

weboldala: https://feketeskuvo.iwk.hu/


 
 
 
 

magus

dec. 15., 19:42
A kötés jó biznisz, divatos és gyorsan akár több módszerrel is meg lehet csinálni. Általában aki akarja, annak nem számít a másik szabadsága, se az hogy mennyit fizet érte. Mindegy neki, hogy az igazából nem is szerelem hanem birtoklás.
 
 
 
 

Amarin

dec. 12., 16:36
Sziasztok,
A kötés (bármilyen kötés) minden esetben Fekete mágia, mert szembe megy a másik ember szabad akaratával. Fekete vagy Fehér mágia MIND erőszakos beavatkozás! Ha a másik ember beleegyezése nélkül befolyásolni akarod az érzelmeit, megalázod Magad és a másik embert is, ráadásul az Univerzum törvényét is megsérted!
Hosszabb vagy rövidebb idő után visszaüt majd a kierőszakolt, mágiával elért "eredmény", s a következményekkel szemben már Te magad is tehetetlen leszel!
Azt tapasztaltam, hogy a legtöbb embernek szerelmikötés helyett, önismeretét és önértékelését kellene rendbe tennie.
S amúgy tegyük szívünkre a kezünket, a kötéstől NEM az igaz szerelmet kapjuk meg,  az "áldozat" legyőzésének a tudata az ami kielégít - helytelenül.
Ha meglévő párkapcsolatodat kívánod harmonizálni, azt mágián keresztül nem éred el, viszont jó sok szenvedést okozol majd.
Persze be lehet vonni 3. személyt segítségként, de akik kezét/lelkét már bemocskolta eltorzította a mágia alkalmazása, az hogyan fog tiszta eredménnyel belenyúlni érzelmi életedbe?
Még egy utolsó gondolat: SENKI nem fogja (hitelesen) garantálni hogy az ilyen irányú beavatkozás nem tesz kárt a "szerelmedbe" akár váratlan halál, vagy betegség stb. formájában... mert megbontottad az Univerzális egyesúlyt! Megéri a kockázatot?

 
 
 
 
noavatar

Kicsike1987

máj. 24., 13:26
Sziasztok.Van valakinek tapasztalata Ametiszt jósnővel kapcsolatosan?Leginkàbb a szerelmi harmonizáció,èrdekelne.Hogy sikerült visszakapni a kedvesét az Ő segítségèvel?Szèp napot
 
 
 
 
noavatar

Marika2

febr. 11., 11:33
Lassan itt a Valentin-Nap, a szerelmesek napja.Sokan szeretnénk parkapcsolatunkkal , szerelmünkkel kapcsolatban tudni a jövőt és akár mágikus segítséget is kérni.Ha megromlott egy kapcsolat vagy szakítás volt nem szabad feladni.Érdemes szakemberhez fordulni . Ez lehet egy szerelmi megerősítés, mágia, harmonizácio-lélekegyesítés.Nekem is szükségem volt már ilyenekre .Most is igénybe fogom venni a párkapcsolati elemzést, tanácsadást  Valenti napkor. Akit ajánlok:  Angyalokkal fehér mágiával dolgozik szül. tisztanlató spiritualis tanító: honlapja:www.spiritualisoktatas.hu
 
 
 
 
noavatar

Marika2

jan. 25., 21:01
Fehér mágiás Szerelmi-harmonizációval , angyalokkal   pár hónapja rendeződött az uj párkapcsolatom.Ametiszt jósnő -spiri tanító segítségével.
 
 
 
 
noavatar

Kremcse

jan. 23., 21:56
Köszönöm a válaszokat 
 
 
 
 
noavatar

Marika2

jan. 16., 12:39
Rajtam is volt már  fekete szerelmi mágia-kötés ,amit a volt párom rakatott rám egyszer.Nagyon - nagyon  beteg lettem tőle és minden bajom volt. Rontásként hatott rám. Mellkasnyomásom nekem is volt. Meg nem akartam szeretni mégsem tudtam szabadulni. Rettenetes érzés. Szerencsére sikerült levetetnem magamról Ametiszt jósnő segítségével. telefonszáma:06306860420
 
 
 
1

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Ajánló

 

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Az ezotéria képekben

 
 
Világok harca
 
1522
 
 
 
kép 157
 
3291
 
 
kép 530
 
1671
 
 
 
kép 205
 
3478
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei