Chat
Online
Chat now
18 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
3 hozzászólás
Szerelmi kötés
10 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
37 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

Erica hozzászólt a(z) Szerelmi mágia témájú fórumban. május 30.
 

Fórum

 

Szerelmi kötés

Felettébb érdekel a téma. Kinek mi a tapasztalata
 
Eddig 8 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Erica

máj. 30., 10:08
Sziasztok

Négy hónapja vágtam bele szerelmi kötésbe. Előtte nagyon sok mágus,jóst,boszorkányt kerestem fel sikertelenül,persze csak a sok pénz ment el, végül a csalódás maradt. Egyik ismerősöm ajánlott egy olyan személyt, aki nem mágus vagy ahhoz hasonló. Kicsit féltem és furának találtam. De viszont a tudása, sokkal több, mint azoknak akik mágusnak vagy bármilyen ezoterikus valaminek tartja magát. Szerelmi kötés mellett a problémát keresi meg és annak megfelelően segített és segít. Úgy érzi szeretne megoldást a kapcsolatára az keressen meg. hamvikaa@gmail.com címen

 
 
 
 

magus

dec. 15., 19:42
A kötés jó biznisz, divatos és gyorsan akár több módszerrel is meg lehet csinálni. Általában aki akarja, annak nem számít a másik szabadsága, se az hogy mennyit fizet érte. Mindegy neki, hogy az igazából nem is szerelem hanem birtoklás.
 
 
 
 

Amarin

dec. 12., 16:36
Sziasztok,
A kötés (bármilyen kötés) minden esetben Fekete mágia, mert szembe megy a másik ember szabad akaratával. Fekete vagy Fehér mágia MIND erőszakos beavatkozás! Ha a másik ember beleegyezése nélkül befolyásolni akarod az érzelmeit, megalázod Magad és a másik embert is, ráadásul az Univerzum törvényét is megsérted!
Hosszabb vagy rövidebb idő után visszaüt majd a kierőszakolt, mágiával elért "eredmény", s a következményekkel szemben már Te magad is tehetetlen leszel!
Azt tapasztaltam, hogy a legtöbb embernek szerelmikötés helyett, önismeretét és önértékelését kellene rendbe tennie.
S amúgy tegyük szívünkre a kezünket, a kötéstől NEM az igaz szerelmet kapjuk meg,  az "áldozat" legyőzésének a tudata az ami kielégít - helytelenül.
Ha meglévő párkapcsolatodat kívánod harmonizálni, azt mágián keresztül nem éred el, viszont jó sok szenvedést okozol majd.
Persze be lehet vonni 3. személyt segítségként, de akik kezét/lelkét már bemocskolta eltorzította a mágia alkalmazása, az hogyan fog tiszta eredménnyel belenyúlni érzelmi életedbe?
Még egy utolsó gondolat: SENKI nem fogja (hitelesen) garantálni hogy az ilyen irányú beavatkozás nem tesz kárt a "szerelmedbe" akár váratlan halál, vagy betegség stb. formájában... mert megbontottad az Univerzális egyesúlyt! Megéri a kockázatot?

 
 
 
 
noavatar

Kicsike1987

máj. 24., 13:26
Sziasztok.Van valakinek tapasztalata Ametiszt jósnővel kapcsolatosan?Leginkàbb a szerelmi harmonizáció,èrdekelne.Hogy sikerült visszakapni a kedvesét az Ő segítségèvel?Szèp napot
 
 
 
 
noavatar

Marika2

febr. 11., 11:33
Lassan itt a Valentin-Nap, a szerelmesek napja.Sokan szeretnénk parkapcsolatunkkal , szerelmünkkel kapcsolatban tudni a jövőt és akár mágikus segítséget is kérni.Ha megromlott egy kapcsolat vagy szakítás volt nem szabad feladni.Érdemes szakemberhez fordulni . Ez lehet egy szerelmi megerősítés, mágia, harmonizácio-lélekegyesítés.Nekem is szükségem volt már ilyenekre .Most is igénybe fogom venni a párkapcsolati elemzést, tanácsadást  Valenti napkor. Akit ajánlok:  Angyalokkal fehér mágiával dolgozik szül. tisztanlató spiritualis tanító: honlapja:www.spiritualisoktatas.hu
 
 
 
 
noavatar

Marika2

jan. 25., 21:01
Fehér mágiás Szerelmi-harmonizációval , angyalokkal   pár hónapja rendeződött az uj párkapcsolatom.Ametiszt jósnő -spiri tanító segítségével.
 
 
 
 
noavatar

Kremcse

jan. 23., 21:56
Köszönöm a válaszokat 
 
 
 
 
noavatar

Marika2

jan. 16., 12:39
Rajtam is volt már  fekete szerelmi mágia-kötés ,amit a volt párom rakatott rám egyszer.Nagyon - nagyon  beteg lettem tőle és minden bajom volt. Rontásként hatott rám. Mellkasnyomásom nekem is volt. Meg nem akartam szeretni mégsem tudtam szabadulni. Rettenetes érzés. Szerencsére sikerült levetetnem magamról Ametiszt jósnő segítségével. telefonszáma:06306860420
 
 
 
1

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Ajánló

 

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 152
 
2725
 
 
 
kép 515
 
1795
 
 
Görögország
 
1314
 
 
 
kép 128
 
5767
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei