Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

ALélekKapuja hozzászólt a(z) Mágiát végző személyek témájú fórumban. november 18.
 

Fórum

 

Szerelmi mágia

szerelmi kötés
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

ALélekKapuja

nov. 18., 18:09
Emberek, értsétek már meg, hogy a szerelmi mágia FEKETE mágia! Akárhogy is gondolod, akárhogy is magyarázod, vagy akárhogy áll a pentagrammád, ez nem változtat a tényen! A szerelmi mágia nettó önzőség és a másik ember szabad akaratának ignorálása! 

Nagy démoni alku bakker, tudod egyáltalán, hogy az mit takar?? Az összes hozományával együtt visszaüt! 

Hála hála, de amúgy sem működnek hetek óta. 

Van elég mások által küldött vagy inhumánus akadály, ami egy tényleges pár összejövetelét gátolja, én inkább azokkal foglalkozom, hogy azok jöjjenek össze, akiknek van lélekszerződése is! Ill, hogy akadálya ennek ne legyen a sok "cuki" bemódosítás! 

Az a küldetésem, egyebek közt, hogy ezeket is eltakarítsam. Vállalok démonűzést, illuziók eltakarítását és életmód tanácsadást, ha elakadtál az életeddel, keress bátran!

ár: 8500Huf/óra  

Bp. XIV. ker 

elérsz innen: https://www.facebook.com/ALelekKapuja/ vagy sms: 06702234467 


 

 
 
 
 
noavatar

Nikcsi37

okt. 17., 10:07

Sziasztok!


A saját tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Mint tudjátok minden ember életében vannak nagyon nehéz időszakok,elveszíted a párod, a munkahelyed, tönkremegy a házasságod és még sorolhatnám. Higgyétek el mindenre van megoldás,csak nem szabad elkeseredni. Velem nagyon sok rossz történt, elhagyott a párom,hibákat hibára halmoztam és nem tudtam hogy mindez miért velem történik meg. Évek óta ismerem Yardim Tarát, akihez bármikor bármilyen gonddal- problémával fordultam mindig segített.  Mikor már azt hittem mindennek vége Ő megmutatta hogy nem, és szebbé,csodálatossá tette az életem. Van egy nagyon boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatom, és a világon az egyik legboldogabb ember vagyok. A családommal és a szeretteimmel minden a legjobbra fordult. Nemrégiben elveszítettem a munkámat,de nem keseredtem el. Felkerestem Tará-t és a segítségét kértem. Olyan munkahelyem lett amiről álmodni se mertem volna. Még csak az eszembe se jutott  hogy jelentkezzek arra a helyre amit Tara megmondott nekem. De jelentkeztem,mert látta hogy ott fogok dolgozni, 3 nap múlva csörgött a telefonom hogy az enyém a munka.  Gondolhatjátok mennyire nagyon boldog vagyok. Bátran ajánlom mindenkinek,bármilyen nehéz helyzetben is vagytok,higgyétek el van megoldás. Szerelmi kötés,oldás,lélektisztítás,rontás,rontás levétel és még sorolhatnám. Ne feledjétek,soha ne adjátok fel,hiszen van megoldás. Ő nem csaló,soha senkit nem ver át,nagyon korrekt és nagyon kedves. Én mindent neki köszönhetek,és tényleg csak ajánlani tudom.


Az email cime: yardim.tara@gmail.com


Keressétek bátran,higgyétek el megéri.:):):) Szép napot kívánok mindenkinek.:):)

 
 
 
 
noavatar

full51

szept. 26., 22:10
Ne ajánld magadat hamisan  fekete    Jrlui te vagy Fekete sárkányos Jani s Zaganmágus s Ősi Főnixstudios, Mambo papnők is!  Álneveken sok uj
 
 
 
 
noavatar

Tücske

júl. 16., 12:05

Sziasztok.Négy hónapja,egy mester segített rendbe tenni a párkapcsolati életem. Jó véleménnyel vannak róla,személyesen is lehet vele találkozni. Merem ajánlani.


Email címe: feketejrlui@gmail.com


weboldala: https://feketeskuvo.iwk.hu/

 
 
 
1

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Ajánló

 

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 99
 
5540
 
 
 
kép 133
 
2025
 
 
kép 116
 
5273
 
 
 
London
 
1335
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei