Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Szerelem csak egyfajta van, de utánzata ezerféle. La Rochefoucauld
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Mágiát végző személyek
17 hozzászólás
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Budapesti jósokat tud valaki?
39 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás
Telepatikus kommunikáció
5 hozzászólás
Jóslás vagy tanácsadás?
32 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
by Vivien 2013. január 06. 1 hozzászólás
 

A 2013 és 2025 közötti évek teszik ki a végső fázist. Most megmondom, hogy ezek a dolgok túl nagyszerűnek fognak hangzani. Amiket most átadok, azok csak potenciálok és lehet, hogy meghallgatjátok és azt mondjátok: "Nos ezek csak lehetőségek. ...

Túlságosan grandiózusok. Ilyen dolgok nem történhetnek meg." Gyertek vissza velem 20 évet. Mindegyik lehetőség megvalósult, amiről 1989-ben beszéltem nektek. Megtörténtek, mert a lehetőségek szerint megtörténhettek. A ti tudatosságotokból olvasta ki őket az emberiség. Tehát most újból elmondom, milyen lehetőségek állnak előttetek. Ezek a potenciálok a Nagy Váltás végső fázisában.

Az első az aktuális Emberi társadalmi gondolkodásnak a jelen helyzethez való hozzáigazítása. A társadalmi gondolkodás alatt azt értem, ahogy dolgoztok és gondolkodtok. Ezek azok a fajta dolgok, amelyeket a szociológusok tanulmányoznak. Hadd adjak ennek egy másik nevet: Ami pillanatnyilag zajlik, az az Emberi természet egy magasabb rezgésszintre történő váltása. "Kryon ez lehetetlen. Az emberi természet az emberi természet. Nem tudjuk megváltoztatni." Nos, már elkezdtétek. Világszerte elkezdtétek megtisztítani a pénzügyi intézményeiteket. Észrevettétek? Kedveseim, ha 30 évvel ezelőtt bárki is mondta volna nektek, hogy meg fogjátok tisztítani a pénzügyi intézményeiteket, kinevettek volna titeket. Mert nem tudjátok, hogy a társadalom hogyan működik? Azok, akiknek pénze van, nyernek. A bankok kezében van minden kártyalap és ezeket magas helyeken levők működtetik. Ők érinthetetlenek, mert gyakran ők a kormány tagjai is! Nos, miért nem mondjátok ezt nekik ma. Nézzetek körül, mert valami éppen most történt. Nem működik a dolog úgy ahogy eddig, ugye? Mi okozta a különbséget? A tudatosság. Egy új paradigma. Láthatjátok a hírekben.

Itt egy másik. Megváltozik az is, hogy mit enged meg az Emberi Természet a kormányzat számára. "Óvatosan Kryon, ne beszélj politikáról. Bajba kerülsz." Nem kerülök bajba. Azt fogom nektek elmondani, hogy olyan vezetőséget keressetek magatoknak, amelyik törődik veletek. "Úgy érted, meg fog változni a politika?" Már el is kezdte a változást. Figyeljétek. Teljesen meg fognak szűnni a régi energiás diktatúrák. Megvan rá a lehetőség, hogy ezt még 2013 előtt meglássátok. Be fognak dőlni, tudjátok, mert a népesség energiája nem fogja tovább fenntartani a régi energiás vezetőt. Emlékezzetek, hol hallottátok ezt először... egy különös, ezoterikus találkozón, egy olyan fickóval a székben, aki úgy tett mintha csatornázna. (Kryon itt viccel... Kryon humor) Aztán amikor majd halljátok, hogy mindez bekövetkezett, tudni fogjátok, hogy miről van szó ugye? "Talán tényleg volt valami a dologban," fogjátok mondani. "Talán igazat mondott," fogjátok mondani. Lehet, hogy nem kell hozzá a következő évek összes drámája, hogy már most ezt gondoljátok? (Kryon humor újból)

Ezek a vezetők el fognak bukni. A világ minden országában elkezdett már lassan kialakulni az újfajta vezetés, melyet a közösségről való gondoskodás új energiája mozgat. "Ez egyszerűen túl sok ahhoz, amit a politika terén kérhetnénk, Kryon". Várjatok csak. Ez még csak a kezdete ennek az utolsó fázisnak. Olyan sok dolog közeledik. A következő ehhez kapcsolódik, mert egy túlélő módban élő ország, amely tele van betegséggel, nem tud egy magas tudatosságú vezetőséget fenntartani. Egyszerűen túl sok lehetőség adódik benne a hatalom és mohóság számára. De amikor egy kontinens meggyógyul, minden megváltozik.

A következő: meg fogtok gyógyítani egy kontinenst. Figyeljetek erre. Elkezdődik. Figyeljétek, hogy milyen hatalmas váltás fog Afrikában bekövetkezni. Mondtuk már ezt korábban is, még az általatok ENSZ-nek nevezett gyűléseken is. Afrika eddig sosem volt potenciális játékos a gazdasági életben, mert beteg. Mi történik, amikor meggyógyítasz egy egész kontinenst? Elmondom. Hirtelen az azon a kontinensen élő emberek is elkezdik ugyanazt akarni, ami nektek van - egy működő kormányzatot, békét, saját otthont, iskolákat, kórházakat és még bankokat is, ahonnan kölcsönözhetnek. Ezek náluk most még nincsenek meg igazán. Minden, ami érték, az valahonnan máshonnan jön. Ez azt jelenti, hogy lesz egy kontinensetek, ami fel fog emelkedni és az egyik legnagyobb befolyású játékosává válik a Föld pénzügyi és politikai színterének - egy teljes kontinens a maga összes forrásával és azzal a lehetőséggel, hogy a közös cél érdekében egyesüljenek az országai, olyanformán, mint ma az EU. Információt adok át és amikor majd megtörténik, amit mondok, szólok újra, hogy emlékezzetek rá, hol hallottatok minderről először.

Sok évvel ezelőtt az volt az uralkodó gondolat, hogy Kínát nem kell a gazdasági élet életképes játékosaként számításba venni. Elmaradottak voltak és egy olyan rendszerük volt, amelyről azt hittétek, hogy sosem fog nyugatiasodni és nincs olyan vágya, hogy egyesüljön a világ többi gazdasági rendszerével. Nézzétek meg, mi történt mindössze 30 év alatt. Afrikára is másképp kell majd néznetek.

És végül egy újabb váltás a DNS-etekben. Mondhatnék néhány dolgot, ami számotokra utalás. Ó, a társam látja mi következik és azt mondja: "Nagyon szeretnék ott lenni, amikor ez bekövetkezik." Most egyenesen hozzám beszél és azt mondja, hogy ez még hosszú idő. És azt mondja: "Ott leszek Kryon, hogy lássam mindezt? Tudom mit mondasz nekünk. Tudom, hogy közeledik." És én nyilvánosan azt mondom neki, ó, ott leszel. Azt nem fogom megmondani, milyen idős leszel, de ott leszel.

Hallgassatok ide: Van valami a DNS-etekben, ami nemsokára kiderül majd. Egy vizsgálat és kísérletsorozat lesz ez 15 év múlva. Megmondom, hogy fogják hívni az eredményt, hogy amikor a dolog megmutatja magát nektek, tudjátok, hogy hogy nevezzétek el. A lemúriai kód. Ez a neve. Most már tudjátok. Olyan sok minden van, ami történik. Most hogy megadtam a nevet a számotokra, figyeljétek, hogy esetleg kik fogják használni egy picit túl korán. Használjátok a megkülönböztető képességeteket az igazság érdekében.

Záró gondolatok

"Nos, ez mind csodálatosan hangzik Kryon. Valóban megtörténhet mindez?" Nemcsak hogy megtörténhet, hanem ez az oka annak is, hogy azt mondjuk, hogy a földi béke felé tartatok. Vannak olyanok, akik le fognak hurrogni, mondván, hogy ez sosem történhet meg. Ne dőljetek be ennek a drámának. Ne higgyetek azoknak, akik a régi gondolatmintákban élnek. Nem szolgál egy Emberi Lénynek a javára az sem, hogy hisztek a megsemmisülésetekben és rettegtek tőle. A ti szerződésetek arról szól, hogy hordozzátok a fényt, minden országban, minden nyelven, minden tennivalótok során. Van itt egy nagyobb cél, mintsem csak végigélni az életedet és remélni, hogy sikerül. Van egy cél, amely azt is magában foglalja, hogy felelős vagy a bolygó energiájának a változtatásáért, nap-nap után tehetsz érte valamit a javítás szándékával örömben és egészségben.

Ez a mai napra szóló üzenet és már majdnem készen vagyunk. Csak egy pillanat.

(Kryon szünetet tart)

Nem Kryon, a tanító vagyok. Nem vagyok elválasztva tőletek. Nem egy vagyok különálló lény vagyok. Hogy tudnám elmondani, ki vagyok? Ott sétálok a képzeletetekben és intuíciótokban. Része vagyok a zenének, mely akkor szól, amikor örültök és nevettek. Része vagyok a család magjának, annak a szálnak, mely összeköt titeket a lényetek Isteni részével. Tudok arról, amikor elmentek, hogy erre a bolygóra jöjjetek, elhagyva az én oldalamat, ami valójában az otthon oldala. Tudok róla, hogy mikor jöttök vissza a Tisztelet Csarnokába, megünnepelni azt a különleges átalakulást, melyen oly sokszor keresztülmentetek már korábban, az Ember 3-D-s életén a bolygón.

Vannak az itt lévők között, akik barátokat veszítettek el mostanában. Sírtok és zokogtok, mert elmentek. Mondani akarok valamit. Ők jól vannak. Több mint jól vannak. Tele vannak örömmel. Az átmenet nem fájdalmas. Visszatekintenek rátok, megfogva a kezeitek és azt kérik tőletek, hogy gyógyítsátok meg a szíveteket. Veletek is ezt fog történni, tudjátok? Mint ahogy korábban és korábban is. Ó, van az a pillanat, amikor rájöttök, hogy befejeztétek és emlékeztek és emlékeztek. Ez az, amikor látlak benneteket a Tisztelet Csarnokában. Micsoda viszontlátás ez! Ez éppen most történik. "Ó Kryon, hogyan lehetsz egyszerre két helyen?" Több mint két helyen vagyok, kedvesem. Mert én a fátyol túloldalán kvantumállapotban vagyok. Ti mind ugyanebben az állapotban vagytok, csak nem emlékeztek. Ebben az állapotban nincs óra, nincs idő. Múlt, jelen, jövő, mind egybeolvad. Kvantum állapotban nincs olyan dolog, hogy hely. Amikor ott vagytok, akkor nem nehéz meglátni a teremtő arcát.

Tudj minderről, Emberi Lény. Nagyunk szeretünk. És ez Kryon üzenete és mindig is ez lesz.

És ez így van.

Kryon

 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Flowers

febr. 14., 12:33
Nekem már évek , sőt évtized óta segít sok mindenben egy tisztánlátó , jós aranyasszony.( tel:06306860420)  Amit eddig mondott még mindig úgy lett. Mindenféle lelki - testi es szellemi és egyéb problémámat megoldotta. Egy csoda!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...

Horoszkóp

 
       
 
       
 
       
 
Válasszon csillagjegyet
 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Ajánló

 

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 94
 
3374
 
 
 
Guetamala
 
2056
 
 
Belfast
 
2020
 
 
 
kép 86
 
3288
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei