Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Celeb ezotéria 2012. október 19. 0 hozzászólás
 

Útjára indult a TV2 legújabb tehetségkutató műsora, a világszerte elsöprő sikert aratott The Voice magyar változata. A zsűriben Caramel, Somló Tamás, Malek Andi és Mező Misi foglal helyet. Ismerkedjünk meg most velük asztrológiai nézőpontból is!

Caramel – Különleges Vízöntő

A Megasztár második szériájának győzteseként robbant be a hazai zenei életbe. Karrierje azóta is töretlenül ível fölfelé. 2006-ban az Év felfedezettje lett, eddig két platina- és egy aranylemez tulajdonosa. Mindez egyáltalán nem is meglepő, ha hozzátesszük, hogy a fiatal tehetség a Vízöntő jegyében született, ami híresen a legművészibb jegyek közé tartozik.

Emellett az egyik legfüggetlenebb zodiákus is – köszönhetően uralkodó bolygójának, a kiszámíthatatlan és különleges Uránusznak. A Vízöntő ennek ellenére valódi társasági lény, különösen a hozzá hasonló, különc, extravagáns egyéniségek vonják magukra figyelmét. Környezetében barátságos, ám kissé magának való embernek ismerik, és nem mindig nézik jó szemmel furcsa, újító ötleteit, valamint folyton hullámzó kedélyállapotait.

Somló Tamás – Energikus Skorpió

A zsűri legidősebb tagja az 1947. november 14-én született zenész, aki a legendás Omegában vált ismertté, majd a Kex és a Non Stop érintésével 1973-ban csatlakozott a Locomotiv GT csapatához. Sokoldalú zenész (énekes, basszusgitáros, emellett szájharmonikán, klarinéton és szaxofonon játszik), de a szórakoztatóipar egyéb területein is kipróbálta már magát. Nem véletlenül, hiszen születési jegyének, a Skorpiónak szinte kifogyhatatlanok az energiakészletei, és szülöttei az élet legkülönbözőbb szegmenseiben remekül megállják a helyüket.

A Skorpió a munkájában kemény, kitartó és igényes, csakis a legjobbra törekszik, és ugyanezt várja el mindenkitől, akivel dolgozik. Domináns személyiség, akivel gyakran nem könnyű együttműködni. Barátként és párkapcsolataiban is csak igen keveseket enged közel magához. Ha viszont valaki kivívja az elismerését, azért tűzön-vízen keresztül képes kiállni – legyen szó akár munkáról, akár magánéletről.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 534
 
1772
 
 
 
kép 165
 
5228
 
 
kép 264
 
3268
 
 
 
kép 520
 
2094
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei