Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Ezotéria 2012. december 03. 1 hozzászólás
 

A színek rengeteg információt hordoznak – nemcsak a világról, hanem rólunk, emberekről is. Gondolnád, hogy rengeteg mindent elárul a személyiségedről az, hogy milyen színű ruhákat viselsz a leggyakrabban, mi a kedvenc színed?

Kék

A tenger és az óceán színe, hideg, ám mégis nyugalmat árasztó szín. Az egyik legnépszerűbb szín, kedvelői általában nyugodt, mégis határozott személyiségek, akik harmonikus és stresszmentes életet szeretnek kialakítani maguk körül. Ha a kék a kedvenc színed, megbízható, hűséges és társaságkedvelő ember vagy. Nyílt és kiegyensúlyozott természetednek hála sok barátod van.

Zöld

A növények, a természet színe, nem csoda, hogy kedvelőire jellemző a természet szeretete. Kutatások bizonyítják, hogy a zöld jó hatással van a szemünkre és a lelkiállapotunkra egyaránt. Megnyugtatja és egyben felfrissíti az elmét, gyakran használják ezért pl. iskolákban és kórházakban. Ha a zöld a kedvenc színed, vidám, jó kisugárzású ember vagy. Kedveled a kultúrát, a művészeteket, kíváncsi és érdeklődő természetű vagy. Szereted a társaságot, de szeretsz időnként egyedül is lenni, elmélyedni a gondolataidban.

Piros, vörös

A legerőteljesebb szín, indulatokat kelt, erős érzelmekre késztet. Nem véletlen, hogy a bikaviadalokon is piros színű kendőt használnak a bikák bevadítására. Kutatások bizonyították, hogy ez a szín gyorsítja a szívverést és a testhőmérsékletet, sőt még az adrenalinszintet is megnöveli. Akinek a piros a kedvenc színe, általában erős, domináns egyéniség. Ha valaki gyakran hord vöröset, az agresszióra vagy szexuális túlfűtöttségre utaló jel lehet.

Rózsaszín

Általában nők választják ezt a színt, amely gyengédséget, szelídséget, nőiességet sugároz. Kedvelői általában remek szülői adottságokkal rendelkeznek, imádják a gyerekeket. Ha ez a kedvenc színed, utalhat arra is, hogy érzékenyebb vagy az átlagnál, jobban igényled a törődést, mint mások, és néha döntésképtelen, határozatlan vagy.

Lila

A szellemiség, spiritualizmus színe. Ha a lila a kedvenc színed, kreatív, művészi és érzékeny személyiség vagy. Mindig törekszel arra, hogy egyedi legyen, amit csinálsz, nem akarsz beleolvadni a tömegbe. Megesik ezért, hogy az emberek félreértenek, és különc, hóbortos személynek gondolnak. Mivel viszont toleráns és nyílt természettel vagy megáldva, a közeledben lévők felnéznek rád, és előszeretettel kérik a tanácsaidat.

Sárga, narancssárga

Vidám, figyelemfelkeltő színek. Pozitív rezgéstartalommal bírnak, így jó hatással vannak viselőikre. Akinek a sárga a kedvenc színe, általában mozgékony, sportos, pörgős alkatú. Dinamikus személyiség, aki lelkesítőleg hat a környezetére. Ha a narancssárgát kedveled jobban, akkor valószínűleg humoros, szórakoztató egyéniség vagy, és vidámságot csempészel a körülötted lévők életébe is.

Barna

A természetben, az állatvilágban az egyik leggyakoribb szín. Ha e szín kedvelője vagy, nagy valószínűséggel szereted az állatokat. A barna meleg szín, amely biztonságot, nyugalmat sugároz. Ha ez a kedvenc színed, realista gondolkodásmód és nagyfokú igazságérzet jellemez téged, olykor viszont hajlamos vagy a bátortalanságra, a határozatlanságra.

Fehér

A tisztaság, az ártatlanság, az erényesség szimbóluma, amelyben a színskála összes színe benne foglaltatik. Tiszta érzelmeket, őszinteséget közvetít. Ha a fehér a kedvenc színed, akkor őszinte, jószívű ember vagy, ám talán kissé önállótlan, nehezen viseled, ha egyedül kell feltalálnod magad. A fehér szín kedvelői gyakran maximalisták és rendmániások.

Fekete

Az elegancia, de a depresszió és a gyász színe is. Divatos szín az öltözködésben, mert karcsúsít és eleganciát kölcsönöz, de tanácsos más színekkel kombinálni, hogy ne keltsünk túlzottan komor hatást vele. Ha a fekete a kedvenc színed, racionális alkat, realista típus vagy. Sokszor nehezen nyílsz meg mások előtt, nehezen engeded el magad.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Nória

dec. 07., 15:25
Ez nagyon érdekes kis cikk volt! Köszönöm,  eddig nem is fordítottam filmet ezekre a dolgokra, de jó hogy itt ennyi érdekességre fény derül.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
 
kép 114
 
2630
 
 
kép 117
 
2244
 
 
 
kép 178
 
3271
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei