Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Ezotéria 2012. november 16. 0 hozzászólás
 

Ha nem érezzük magunkat elég szerencsésnek, vagy még szerencsésebbek szeretnénk lenni, számtalan szerencsehozó tárgy és kabala létezik, ami még jól is mutat az otthonunkban. Íme néhány példa a legnépszerűbbek közül!

Pénzsarok

A pénzsarok összeállításánál helyezz egymás mellé néhány nagyobb érmét! Helyezz az érmék köré füstölőket és mécseseket, és gyújtsd meg őket mindennap akár többször is, így hamarosan pénz áll a házhoz!

Buddha szobor

Rengeteg különböző méretű és formájú szobrocska van forgalomban, de csak kevesen ismerik ezek jelentését. Ha a jólét és a gazdagság a célunk, válasszuk az egész alakos, a nevető vagy a nagy hasú Buddhát! A legjobb, ha minél többet elhelyezünk ezekből otthonunk különböző pontjain!

Angyalszentély

Az angyalok segítségét bárki kérheti, nem kell feltétlenül vallásosnak lenni hozzá. Hogy még szorosabb kapcsolatba kerülhess az angyalokkal, készíts nekik kis szentélyt a lakás egyik félreeső sarkában! Tégy ide néhány kis angyalt ábrázoló szobrocskát, valamint helyezz melléjük füstölőket, mécseseket, és esetleg egy rózsafüzért is. Ha kérésed van az angyalokhoz, itt nyugodtan elmondhatod nekik!

Tibeti imazászló


A buddhisták otthonának elmaradhatatlan kelléke a több kis, színes vászonlapocskából álló, imákat tartalmazó zászlófüzér. A hagyomány szerint nemcsak szerencsét hoz a ház lakóinak, hanem ha belekap a szél, elrepíti azok kívánságait az égieknek, érdemes ezért szabad téren elhelyezni.

Mandala


Szintén a buddhista tradíciókból ered a mandala képek hagyománya, ami nyugaton is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ezek a színes képek legtöbbször festéssel készülnek, de akár mozaikból is kirakhatjuk őket. Az eltérő színeknek, formáknak, alakzatoknak mind-mind eltérő a jelentése. Hatással lehet az egészségünkre, a hangulatunkra, a szerelmi életünkre, vagy akár az anyagi helyzetünkre is.

Füstölők, illóolajok, gyertyák

Bár ezek önmagukban nem hoznak sem szerencsét, sem gazdagságot, de a tértisztításban rendkívül nagy szerepet játszanak. A tértisztításnak pedig az a jelentősége, hogy megtisztítsuk otthonunkat az esetlegesen benne megrekedt negatív energiáktól.

Kristályok


A gyógyító kristályok tudománya ősi időkre nyúlik vissza, de manapság megint egyre többen foglalkoznak vele. A féldrágakövek azonban nemcsak különféle testi és lelki eredetű problémákra lehetnek jó hatással, hanem otthonunk energiaszintjét is megemelhetjük velük, nem utolsósorban pedig gyönyörű díszként is szolgálnak.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 200
 
2457
 
 
 
kép 148
 
3801
 
 
kép 193
 
3298
 
 
 
kép 104
 
4019
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei