Chat
Online
Chat now
11 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

Marika2 hozzászólt a(z) Mágiát végző személyek témájú fórumban. február 11.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Ezotéria 2012. április 20. 0 hozzászólás
 

Bali szigetén minden hajnalban ritmikus neszezés hallatszik, mikor minden kunyhóban alig hallható, ütemes söpréssel kezdik a napot. A keleti kultúrákban ősidők óta tudják, hogy a harmonikus élet záloga a tiszta, rendezett, fölösleges holmiktól mentes környezetben gyökerezik, mert csak itt tud akadálytalanul áramolni az életerő, a csí. Itt az idő, hogy a nyugati kultúrában is elengedjük az anyagi dolgokhoz való görcsös ragaszkodást és megtisztuljunk a testi, lelki, szellemi lomoktól.

Asztrálfény

A Föld légkörének egyik összetevője. Hét minőségű rezgésszintje létezik, amelyek rétegesen helyezkednek el, illékonyak és összekeveredhetnek, így a legmagasabb spirituális szintre is odatalálhatnak a legalacsonyabb, szennyezett rezgések. Amikor például valaki hirtelen megért egy bonyolult összefüggést, akkor éppen magasabb szinten áll, majd ha pár óra múlva mégsem emlékszik rá, már alacsonyabb szintre került.

A hegyen élőn boldogabbak, optimistábbak, kiegyensúlyozottabbak a völgyben élőknél, hiszen őket az univerzum magasba törő emelkedettebb energiaszintje is támogatja. Otthonunknak ugyanígy megvannak a maga energiaszintjei, a pincétől a padlás felé egyre magasabb rezgésszámmal, így érdemes a számunkra fontos területeket és tevékenységeket minél följebb kialakítani illetve végezni. Az alacsony energiák nehezen emelkednek, többnyire megrekednek a padlón, illetve a sarkokban. Az elektromos pókhálók a sarkokban és repedésekben halmozódnak fel, így mindenekelőtt azokat kell megtisztítani. Tárgyainkat is a belőlünk kiáramló energia tölti fel, így azokat sem árt időről-időre áttörölgetni. Mindezt érdemes együtt alkalmazni a feng shuival, hiszen egy megtisztult térben jobban érvényesül a térrendezés hatása. Költözés után takarítunk, hogy megszabaduljunk a korábbi lakó energiáitól. Újszülött érkezése előtt is takarítunk, hogy a jövevény egy steril, mindentől érintetlen közegbe érkezhessen. Így adunk neki tiszta lapot. Magunkat miért fosztjuk meg ettől?

Fizikai lomok

A rendetlen, zsúfolt, koszos lakás nyomasztólag hat a lélekre is. Ha minden a földön van - életünk megfeneklett. A fizikai és lelki hulladékok a legkártékonyabbak, azokat irtsuk ki először. Ne csak a látható helyekről, a szekrények, kamrák és fiókok mélyéről is minden lejárt, szavatosságát vesztett, csorba, törött, repedt, szakadt holmit dobjunk ki. (Ha emlékek kötnek hozzá, vagy családi ereklyék és ezért megtartanánk mindenáron, legalább arra a területre tegyük otthonunkban, ahol a legkevesebbet várjuk az élettől!)

Szabaduljunk meg a nem használt kacatoktól. Minden limlom-gyűjtemény energiacsapda, amiben bent reked az élet. Amit nem használunk rendszeresen, abban pang az energia, hiszen számunkra halott, de másnál akár újjáéledhet. Ajándékozzuk, vagy adjuk el, ha lehet.

Száműzzük a törött, repedt és hiányos dolgokat, illetve a hibásan vagy egyáltalán nem működő műszaki cikkeket. Ne használjuk virágállványnak a nagymama rég elromlott tévéjét, és ne töltsük fel kamraként a nem működő hűtőszekrényt. Természetesen nem kell mindenből újat vásárolni, de még az is jobb energiákat hoz magával, ha különböző készletekből származó eszközökkel terítünk, mint ha csorba poharakat vagy tányérokat teszünk az asztalra.

Dobjuk ki a valaha szép, szárított virágcsokrokat is, és ha semmiképp nem tudunk megválni konzervált mennyasszonyi bokrétánktól, tegyük azt zárt üvegedénybe, ahol látszik, de nem porosodik, hullik, szemetel. Rendszeresen gyógyítgassuk zöldellő szobanövényeinket a tetvektől, élősködőktől, sárga vagy elszáradt leveleiktől, mert betegen az elmúlás illatát vonzzák a lakásba.

Lelki szennyes

Amíg a fizikai környezetben lomtalanítunk, azzal párhuzamosan lelki, szellemi szinten is tisztulunk. Az elkezdett, de félbehagyott feladatok, halogatott házimunkák, megválaszolatlan levelek, elódázott találkozások mind energiatorlaszt képeznek bennünk.

Lakásunkban megjelennek mindazok az energiák, amelyeket a benne élők rezgései váltanak ki: a boldog kapcsolatok környezete tisztább, mint a rendszeresen veszekedőké. Saját bőrünkön érezzük mennyi elakadást okoznak életünkben terhelő, fárasztó kapcsolataink. Az energiavámpírok olyan emberek, akik valamilyen oknál fogva a puszta jelenlétükkel is elveszik erőnket, velük a semleges kapcsolattartás is többe kerül érzelmileg, mint másokkal, pláne, mint amennyit áldozni tudunk rájuk. Ha olyan emberrel töltünk sok időt, akár alszunk egy ágyban, akivel megoldatlan konfliktusaink vannak, az óhatatlanul kimerít bennünket. Ne legyünk gyávák felszámolni a terméketlen, kizsigerelő viszonyokat, igyekezzünk a velünk egy rezgésszinten lévőkkel ismerkedni, barátkozni, mindkettőnk érdekében.

 

 
Címkék:
vissza
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!
Abrilla
Abrilla
Képességeimet családi örökségként viszem to...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 410
Elérhető
 
Christian Panthera
Christian Panthera
A nagyközönség egy misztikus showműsorban ismerhetett me...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 303
Távol vagyok!
 
Miriam
Miriam
Leginkább gyógyítóként vagyok ismert. Nagyon szeretem...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 366
Távol vagyok!
 
Theresa
Theresa
A havasok és az ősi erők szellemével érkeztem id...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 482
Távol vagyok!
 
Lona
Lona
Szívesen állok rendelkezésére, ha kíváncsi a ...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 535
Távol vagyok!
 
A hívás díja: 485 Ft/perc

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 
Angyalom hír
febr 02.
 
707 kép
jan 28.
 
694 kép
dec 17.
 
638 kép
dec 30.
 
183 állapota
jan 09.
 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
Sri Lanka
 
1168
 
 
 
kép 67
 
1972
 
 
kép 64
 
2061
 
 
 
kép 115
 
3857
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei