Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Ezotéria 2012. november 22. 0 hozzászólás
 

Sokan állítják: véletlenek márpedig nincsenek! Szinte mindannyiunkkal előfordult már néhányszor életünk során, hogy épp akkor hívott fel valaki, amikor pont rá gondoltunk, vagy megéreztük, hogy egy közeli ismerősünkkel, rokonunkkal valami baj történt. De vajon az ilyen és ehhez hasonló jelenségek elegendő bizonyítékot jelentenek a telepátia létezésére?

A telepátia definíciója: kommunikáció két vagy több ember között érzékszervek (pontosabban a nem szokványos értelemben vett érzékszervek) közvetítése nélkül, gondolatátvitellel. Bár tudósok számtalan kísérletet végeztek, a tudománynak egyelőre nem sikerült egyértelmű bizonyítékokat találnia a jelenség létezésére.

A legtöbb kísérletet ikrek, illetve közeli rokonok közreműködésével végezték eddig. Megfigyelték, hogy a telepátia működésében rendkívül fontos szerepe van annak, hogy a felek között szoros érzelmi kapcsolat álljon fönn. Az ikrek között ez a kapcsolat köztudottan többszöröse az átlagosnak: így sokszor képesek akár országhatárokat áthidalva is megérezni, ha mondjuk a másikkal valami rossz dolog történik. Ugyanez igaz sok esetben édesanyák és gyermekük kapcsolatára is.

Vannak, aki szerint a gondolatátvitel vagy távolbalátás képessége ugyanúgy fejleszthető, mint bármelyik másik képesség, ehhez mindössze csak gyakorlásra van szükség. Az agykontroll hívei úgy vélik a legalkalmasabb állapot ennek a képességnek a csiszolásához akkor érhető el, ha lemegyünk alfába (ez az alvás és ébrenlét közti köztes állapot képezi az agykontroll módszerének alapját), vagy legalábbis meditatív állapotba kerülünk.

Ha érdekel, milyenek a telepatikus képességeid, illetve szeretnéd fejleszteni azokat, végezz te is bátran valamelyik közeli barátoddal vagy családtagoddal „kísérleteket”! A legegyszerűbb, ha erősen koncentrálsz arra, hogy az illető hívjon fel, vagy írjon neked üzeneted. Próbáld meg felidézni az arcát, képzeld el, mit csinálhat éppen! Ha ez megvan, küldj neki gondolatban egy üzenetet. A lényeg csak az, hogy mindezt szeretettel tedd, soha ne legyen rossz szándék az üzenetedben.

Ki tudja?! Ha sokat gyakorlunk, a végén internet és mobiltelefon nélkül is megoszthatjuk majd üzeneteinket, gondolatainkat szeretteinkkel!

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
 
kép 69
 
2350
 
 
kép 154
 
2634
 
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei