Chat
Online
Chat now
3 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Celeb ezotéria 2012. október 28. 0 hozzászólás
 

Elkezdődött Salgótarjánban Gáspár Győzőék pere, amiben 22,5 millió forintos adócsalás vádjával állnak a vádlottak padjára. A showman és neje, Bea – ha a vád beigazolódik – akár 12 éves börtönbüntetést is kaphat. Lássuk, mit jósolnak Győzikének a csillagok!

A celeb 1974 január 4-én született Salgótarjánban. A kínai asztrológia szerint ezt az időszakot a Bivaly csillagjegy uralja. A nyugati asztrológia szerint pedig egy ehhez nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkező csillagjegy, a Bak dominál Győzike asztrológiai képletében.

Mind a Bivaly, mind a Bak a föld elemmel kapcsolódik össze szorosan. Az anyagi világhoz tartozó értékek és szabályok szerint élik az életüket, és többnyire igen józan beállítottságú emberek. De ugyanígy rossz tulajdonságaikat tekintve is sok átfedést találunk köztük. Hajlamosak túlzottan anyagiassá válni, kapzsiak lehetnek, akiknek a pénz hajszolása köti le minden pillanatát.

Kivált a Bak negatívuma lehet, hogy a hatalom és az ezzel járó luxus válhat a legfőbb életcéljává, de legalábbis az anyagi jólétet sokszor hajlamos lehet minden más elé helyezni az életében. A pénz tehát az egyedüli dolog, ami elvakíthatja a Bak egyébként híresen jó realitásérzékét, és akár erkölcstelen cselekményekre is sarkallhatja.

Az RTL Klub reality showműsora, a Győzike show 2005-ben indult, és a vártnál sokkal nagyobb nézettségre tett szert. Egy ország volt szemtanúja a csöppet sem átlagos életszínvonalon élő salgótarjáni roma család hétköznapjainak. Bár mindezt ugye végül is az RTL Klub finanszírozta, mégis furcsának tűnik, hogy a házaspárnak eközben papírforma szerint nem volt más bevétele, mint Balla Bea gyermekgondozási segélye – hozta nyilvánosságra a Blikk.

Annyi már most is biztos, hogy a Gáspár család rendkívül nehéz időszaknak néz elébe. És bár ezt nem egy showműsor kereteiben láthatjuk majd, nem kétséges, hogy rengeteg drámai elemmel tarkítva jelenik majd meg a per a médiában. Senki sem lepődött meg például, amikor – rögtön az elején – Győző az első tárgyalási napon színpadias jelenetet rendezve csapta be az ajtót a sajtó képviselői előtt.

Horoszkópja alapján Győzikének alapvetően realista, józan gondolkodású embernek kellene lennie. Úgy látszik, még neki is van, mit fejlődnie. És ha elítélik, a börtönben lesz is rá ideje…

Frissítés:

A bíróság elítélte Győzikét és feleségét a régóta húzódó adócsalási ügyben. Győzike 1 évet és 8 hónapot kapott, de ezt felfüggesztették 3 évre. Meglepő módon megint itt egy "celeb" aki könnyedén megússza azt, amit az átlag polgár esetében szerintünk sokkal súlyosabban büntettek volna.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 537
 
1885
 
 
 
kép 158
 
2069
 
 
kép 85
 
6147
 
 
 
Kolumbia
 
1547
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei