Chat
Online
Chat now
7 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
8 hozzászólás
 

Matt hozzászólt a(z) A varázsgömb válaszol című cikkhez. április 27.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Egészség és életmód 2013. április 05. 1 hozzászólás
 

Ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben elengedhetetlen, hogy otthonod és annak berendezései, kellékei a lehető legközelebb álljanak hozzád és teljes egészében téged tükrözzön. Cikksorozatunkból megtudhatod, hogy melyik csillagjegyhez milyen otthon illik a leginkább.

Négy cikkből álló sorozatunkban sorra végignéztük, hogy a melyik csillagjegynek milyen fő tulajdonságai vannak és ezek miként jelennek meg otthonaikban. Fontos tudnunk ezeket és akár megfogadni a cikkekben leírtakat főleg olyankor, hogyha gyakran vagyunk feszültek, nyugtalanok vagy akár zaklatottak otthonunkban. Előfordulhat, hogy a megoldás teljesen kézenfekvő és otthonunk átrendezésével és felfrissítésével minden ilyen problémánk egy csapásra megoldódik.

Bár mai felgyorsult világunkban már egyre kevesebbet tartózkodunk otthon, de pontosan ezért kap nagyon fontos szerepet a lakásunk, hiszen ezen kevés időt mindenki szeretné pihenéssel és kikapcsolódással tölteni, erre pedig akkor van a legnagyobb esélyünk, ha az otthonunk, a bútorok és a tárgyak maximálisan illenek hozzánk és tulajdonságainkkal szinkronban vannak. Nem kell félni az átalakítástól, hiszen nem feltétlenül jár majd hatalmas munkával, egy kis odafigyelés és módosítás és máris olyan új impulzusok érnek majd, amelyekre titkon már vágysz valahol legbelül. Cikksorozatunkból megtudhatod, hogy melyik csillagjegy otthona milyen és ennek megfelelően meríthetsz máris ötletet a lakásod felfrissítéséhez.

Föld csillagjegyek otthona

A Bika, a Szűz és a Bak csillagjegyek szülöttjeinek lakásait is befolyásolja nagyon vonzódnak a természethez így vagy anyagában vagy színeiben a lakásban is visszatükröződik ez a tulajdonság. Javarészt távol áll tőlük a modernizáció, így ha meg szeretnénk lepni őket valamivel a lakásba csak akkor nem fogunk mellé nyúlni, ha valami természeteset esetleg egy zöld növényt vagy egy színes virágot viszünk nekik ajándékba. Hamarosan jövünk a többi csillagjegy otthonával is! Kattints a képre a cikk elolvasásához!

Föld csillagjegyűek otthona

Víz csillagjegyek otthona

A Rák, Halak és a Skorpió csillagjegyek szülöttjeinek otthonában érezhető a csillagjegy érzelmi vonala. A praktikum és a kényelem összeszövődik az érzelemmel, a Rákoknál pedig a hatalmas család szeretettel. Ezen jegynél leginkább a klasszikus természetes bútorok találhatóak meg míg a Skorpióknál például már felüti fejét a misztikum és az 1001 mesékre hasonlító keleti stílus. A halaknál már egészen más a helyzet, hiszen rendkívül rendszeretőek, ennek következtében folyamatosan arra törekednek, hogy lakásuk tökéletes legye és szinte kihagyhatatlan náluk a csobogók vagy az akváriumok jelenléte. Kattints a képre a cikk elolvasásához!

Víz csillagjegyűek otthona

Tűz csillagjegyek otthona

A Kos, Oroszlán és Nyilas csillagjegy szülötteinek már a nevükben is benne van a legfőbb természetes tulajdonságuk a lobbanékonyság. Életük minden területére kihat ez a fajtaviselkedés így nem szeretik az állandósult és unalmas dolgokat. Folyamatosan csinálnak valamit azért, hogy érezzék, az elemükben vannak és ez abszolút látszik az otthonaikon is. A Kosoknál a legkevesebb tervezett berendezéssel találkozunk minden olyan, ahogy kialakult, míg az Oroszlánok szeretnek a rangjukkal kérkedni ezért a pompa és a csillogás már-már elengedhetetlen, míg a Nyilasok nagy természet szeretetük miatt hatalmas tereket alakítanak ki egyszerű fa bútorzattal. Kattints a képre a cikk elolvasásához!

Tűz csillagjegyűek otthona

Levegő csillagjegy otthona

Az Ikrek, Mérleg és Vízöntő csillagjegyekről jó tudni, hogy általánosságban szeretik a szabadságot a szárnyalást és ezzel együtt a nagy tereket. Végtelenül optimisták és idealisták, amely tulajdonságaik nem csak a kapcsolataikban, hanem az egész életvitelükben is megmutatkozik ezzel együtt természetesen az otthonaikra is rányomja bélyegét. Az Ikrek az örökmozgók, akiknek lakásából az életerő tükröződik vissza élénk színekkel és folyamatos káosszal párosulva. Itt vannak a Mérlegek, akiknél minden rendben van és szimmetrikus gyakran képekkel felturbózva végül, de nem utolsó sorban a Vízöntők, akik igazi vezető személyiségek ultramodern berendezéssel és rendszerezett káosszal megfűszerezve. Kattints a képre a cikk elolvasásához!

Levegő csillagjegy otthona

Reméljük cikkeinkkel sikerült egy kis segítséget nyújtani otthonotok berendezéséhez, és továbbra sem győzzük eléggé hangsúlyozni annak fontosságát, hogy igazán csak akkor érezhetjük magunkat jól a lakásunkba, ha az maximálisan igazodik hozzánk és a csillagjegyünkhöz egyaránt.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Rita

ápr. 09., 17:08
Nagyon klassz cikksorozat volt és valóban sok barátom lakására rá lehetett ismerni ezek alapján. 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 168
 
3212
 
 
 
kép 95
 
3067
 
 
kép 138
 
2641
 
 
 
kép 195
 
3330
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei