Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Celeb ezotéria 2012. október 19. 2 hozzászólás
 

67 éves korában elhunyt a magyar Elvis. Komár Laci titokban tartotta a nagy nyilvánosság előtt, hogy évek óta halálos betegségben szenved. Az énekest családja, barátai, kollégái, valamint több ezer rajongója gyászolja.

Az énekes sokáig titokban tartotta betegségét, mert nem akarta, hogy az emberek sajnálják. "Kétszer kaptam kemoterápiát, amitől kihullott az összes hajam. Ezek után leállítottam a kezelést, és úgy döntöttem, más gyógyítási módszerhez folyamodok. Nagy dózisban kaptam vitaminokat, amik egy ideig segítettek, de két évvel ezelőtt egy újabb daganatot találtak az orvosok" – nyilatkozta a Blikknek két évvel ezelőtt Komár, akinél 2006-ban találtak először rosszindulatú daganatot a lábában.

Pályafutását 1962-ben a Scampolo nevű együttesben kezdte, majd 1966-ban részt vett a híres Táncdalfesztiválon. 1971-72-ben a Non-Stop együttes énekese volt. Ez idő tájt jelent meg első önálló kislemeze is Jóbarátom címmel. Későbbi nagy slágereivel – pl. a Táncoló fekete lakkcipőkkel, a Mondd kis kócossal vagy a Mambo Italianoval – pedig a hazai rock and roll egyik legnagyobb alakjává nőtte ki magát. Azóta is példaképe, Elvis Presley magyar alteregójaként emlegetik rajongói.

Laci 1944. november 28-án született a Nyilas jegyében, a kínai horoszkóp szerint a Majom évében. Utóbbi jegy szülöttei kivételesen szórakoztató egyéniségek, imádnak szerepelni, így nem is csoda, hogy rengeteg a híres előadóművész és a tehetséges színész közöttük. Laci a Nyilas jegytől emellett magával ragadó, szenvedélyes személyiséget kapott örökül, ami utánozhatatlan sármot kölcsönzött neki még fiatal évei elmúltával is.

A Nyilas ugyanis az egyik legtitokzatosabb, de egyúttal az egyik legjobb adottságokkal megáldott zodiákus is, mivel a szerencse bolygójaként emlegetett Jupiter és a tűz alapelem uralja. Szülötteit ezért általában pörgős, nyílt, szabadságszerető, filozofikus alkatú emberként ismerik a legtöbben. A Nyilas általában bármilyen társaságba kerülve hamar hangadóvá válik, igazi vezéregyéniség, aki remek adottságai (pl. páratlan humorérzéke) miatt gyorsan kivívja embertársai megbecsülését. A szerelmi életét tekintve azonban már sokszor nem mondható ilyen szerencsésnek, ezért (és független természete miatt is) gyakran csak élete végén sikerül megtalálnia magának az ideális párt.

Nos, valószínűleg nem volt ez másként Laci esetében sem, aki idén januárban nősült meg ötödszörre – közölte a Blikk nemrégiben a hírt. Az énekes idén januárban vette el titokban ismét harmadik feleségét, Krisztinát. Lacit az ő karjaiban érte a halál.

Nyugodjon békében!

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Vivien

okt. 24., 12:37
Nagyon szomorú, hogy eltávozott. Sokan sok mindent mondanak róla, de már csak a jóra emlékezzünk! 
 
 
 
 

Évika

okt. 21., 20:44
Én személyesen is ismertem Őt! Nagyon barátságos, kedves ember volt. A társaságban mindenki szerette. Nagyon sajnálom, hogy meghalt. A számain keresztül örökké élni fog!!!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
Mérleg
 
2483
 
 
 
kép 131
 
2237
 
 
Mongólia
 
1502
 
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei