Chat
Online
Chat now
2 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Celeb ezotéria 2012. október 03. 0 hozzászólás
 

A Megasztáros celeb a napokban nagy lépést tett afelé, hogy valódi nőként élhesse tovább életét. Szecsődi Karcsi testébe 500 köbcentis szilikon melleket ültettek be, és hamarosan személyi irataiban is női (Karina Erika) néven szerepel majd.

A 20 éves énekes elhatározása már néhány éve érlelődik, de a megvalósulás felé csak most tett lépéseket. Ötszáz köbcentiméteres mellre van szükségem, mert széles a hátam, pici cicivel nem mennék semmire. Ez csak az első lépés a teljes átalakulás felé, hogy mikor lesz a következő, egyelőre nem tudom, valószínűleg akkor, amikor ismét megérik bennem a gondolat – idézte a borsonline.hu a fiatalember szavait. Először hormonkezelésbe kezdtek nála orvosai, ám mivel ezt nem viselte jól a celeb szervezete, végül az implantátum mellett döntöttek. Ez azonban még csupán az első lépés a teljes nemi átalakulás felé vezető úton.

Karcsi 15 éves volt, amikor elvesztette édesanyját egy tragikus autóbalesetben, és a súlyos depresszió elől az alkoholhoz és a kábítószerekhez menekült. A mélypontról a Megasztáros szereplés hozta vissza. A negyedik szériában indult 2008-ban, és a 7. helyen végzett. 2011 decemberében a tévé nyilvánossága előtt vállalta fel transznemű identitását. Az énekes a TV2 Aktív Extra című műsorának adott interjúban egyrészt azzal magyarázza nemi irányultságát, hogy lett volna egy lány-ikertestvére, ami miatt sok női hormont termel a szervezete, másrészt pedig a családjában nem igen volt előtte férfi példakép (édesanyja egyedül nevelte fel). De most lássuk, az asztrológia szerint mi állhat a fiatal tehetség döntése mögött!

Karcsi 1992. március 9-én született: a nyugati asztrológia szerint Halak, a kínai horoszkópja pedig a Majom. A két jegy közös vonása a művészi beállítottság és a kreativitás, azonban sokkal több különbség akad köztük, mint hasonlóság. Míg a Majom inkább exhibicionizmusáról, színészi, előadói képességéről és humoráról híres, addig a Halak inkább szerény, befelé forduló személyiség, akinek az egyik leggyakoribb hibája a határozatlanság. Egy kifejezetten domináns kínai csillagjegy találkozik tehát a Halakkal, amely köztudottan a leginkább instabil, függőségekre hajlamos zodiákus a nyugati asztrológusok szerint. Noha az ellentmondásos kombináció az esetek többségében vonzó megjelenéssel ajándékozza meg szülötteit, Karcsinál valószínűleg csak továbberősítette a lelkében feszülő ellentmondásokat, így hát nem is csoda, hogy a fiú sosem érezte magát átlagos embernek.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
Nyilas
 
2520
 
 
 
kép 141
 
3125
 
 
 
kép 135
 
2559
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei