Chat
Online
Chat now
6 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Celeb ezotéria 2012. október 29. 1 hozzászólás
 

Útjára indult a TV2 legújabb tehetségkutató műsora, a világszerte elsöprő sikert aratott The Voice – magyar változata. A zsűriben Caramel, Somló Tamás, Malek Andi és Mező Misi foglal helyet. Ismerkedjünk meg most velük asztrológiai nézőpontból is!

Malek Andi – Érzékeny Halak

Színésznő és énekesnő. Édesapja karmester, édesanyja énektanár, így nem a puszta véletlen műve, hogy a művésznő már kislánykora óta rajong a zenéért. A leginkább a musical műfajában érzi otthon magát: több szuperprodukcióban, például az Evita és a Chicago című darabokban alakított főszerepet a Halak jegyében született díva.

A Halak az egyik legérzékenyebb zodiákus az összes közül: emocionális alkat, akit az értelme helyett az érzelmei vezérelnek az élet minden területén. A krízishelyzetekben, döntésszituációkban viszont mindez egyáltalán nem válik előnyére, hiszen könnyű összezilálni cseppet sem szilárd lelki egyensúlyát és kihozni a sodrából. Anditól számíthatunk ezért a műsor során a leghevesebb érzelmi kitörésekre, illetve – valódi nő lévén persze – valószínűleg könnyekben sem lesz majd hiány a részéről a legkiemelkedőbb produkciók láttán. Mind baráti, mind munkatársi kapcsolatban jól kijön a hozzá hasonló vizes jegyekkel, ám az olyan határozott, domináns tűz-jegyekkel, mint amilyen mondjuk az Oroszlán (Mező Misi) már sokszor nehezen találja meg a közös hangot.

Mező Misi – Uralkodó Oroszlán

A Magna Cum Laude nevű sikeres magyar zenekar frontembere, aminek tagjaként („Minden állomás” című albumukért) elnyerte a hazai zenei élet egyik legrangosabb díját, a Fonogramot. 1978. augusztus 1-jén a tüzes Oroszlán jegyében született, amelyről általában azt tartják az asztrológusok, hogy az egyik leghatározottabb, legdominánsabb a 12 zodiákus közül.

Az Oroszlán rendkívül játékos és szenvedélyes jegy, így sokszor eléggé ellentmondásos a kapcsolata a többi jeggyel. A heves természetű Skorpióval (Somló Tamás) sokszor meglepően jó a kapcsolata, de a kiszámíthatatlan, extravagáns Vízöntővel (Caramel) is sok mindenben megegyeznek. A Halakkal viszont nem árt, ha megtartja a két lépés távolságot, hiszen túlzott érzékenységével utóbbi sokszor az Oroszlán agyára mehet.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Rita

okt. 29., 17:34
Szeretem Malek Andit, annyira jó, hogy két lábbal a földön jár és bár érzékeny Halak de mégsem olyan mint a másik műsorban folyamatosan bőgő nő :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 90
 
4038
 
 
 
kép 136
 
3954
 
 
kép 97
 
2363
 
 
 
kép 106
 
2969
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei