Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Egészség és életmód 2013. április 04. 1 hozzászólás
 

A különböző csillagjegyek otthonait bemutató sorozatunk utolsó jegycsoportja a levegőjegyhez tartozó Ikrek, Mérleg és Vízöntő hármas. Most megismerkedhettek, hogy mik is ezen csillagjegyek alapvető jellemzői és ez milyen módon tükröződik vissza az otthonaikra. Ismerd meg hát, hogy milyen is a levegőjegyűek otthona.

A levegőjegy szülötteiről jó tudni, hogy általánosságban szeretik a szabadságot a szárnyalást és ezzel együtt a nagy tereket. Végtelenül optimisták és idealisták, amely tulajdonságaik nem csak a kapcsolataikban, hanem az egész életvitelükben is megmutatkozik ezzel együtt természetesen az otthonaikra is rányomja bélyegét. Ismerkedjünk meg hát, hogy mik is ezek a jellemzők vagyis, hogy milyen otthoni környezetben szeretnek élni a Mérlegek, Vízöntők vagy akár az Ikrek. Milyen berendezéseket, bútorokat és kiegészítőket alkalmaznak szívesen, vagy ha éppen valamelyik jegy szülöttje vagy akkor érdekes tippekkel látunk el azonnal.

Az Ikrek csillagjegyűek otthona

Az Ikrek az egyik legaktívabb jegy, amely folyamatosan arra törekszik, hogy a társaság középpontjába tudjon kerülni, amelyben jó beszélőkéje és hatalmas emberszeretete csak segíti. Folyamatosan hajtja a kalandvágy és a kíváncsiság ezért teljes mértékben képtelen egyhelyben maradni huzamosabb ideig.  Állandóan úton van és ha teheti akkor az egész világot bejárja, hogy új élményeket és új ismeretségeket szerezzen. Ég bennük a tudásvágy, amelynek következtében egész életük egy nagy tanulási folyamattá válik.

Ikrek csillagjegyűek otthona

Mivel igen sokoldalúak és szertelenek ezért gyakorta keverik a különböző stílusukat otthonukban, amelynek köszönhetően első ránézésre egyfajta káosz-érzés fogja el az embert. Ez azonban csakis azt mutatja, hogy az Ikrek csillagjegy szülöttei nem szeretik a merev szabályokat, hiszen élnek halnak az élnénk színekért, amelynek következtében a falakat is rendre feltűnő színnel festik ki, ha pedig tapéta választásra kerül a sor akkor is a mintás élénkebb színű borítókat választják. Bútoraik különleges formájúak ugyanúgy, mint az összes kiegészítő a lakásban. Fontos, hogy amik körül veszik őket azok ne legyenek átlagosak. Mint minden levegő csillagjegy szülöttje ők is a nagyobb térben érzik jól magukat ezért a garzon lakások náluk szóba se jöhetnek. Nagy rendre és tisztaságra ritkán lehet náluk számítani, hiszen sokkal jobban érzik magukat akkor, hogyha nincs minden katonás rendben otthonukban.

A Mérleg csillagjegyűek otthona

A Mérleg jegy szülöttjei a Merkúr ésa Vénusz hatása miatt a szépség és a harmónia teljes megszállottjai. Nagyon szereik a hatalmas nyüzsgő társaságot, de pontosan ugyanennyire vágynak néha a teljes egyedüllétre is. Gyakran kerülnek döntésképtelen helyzetbe, amely akár napokig vagy hetekig is eltarthat náluk. Igazi idealisták, akiknél ez a tulajdonság gyakran csap át gyerekes naivságba is. Békaszeretőek és gyakran hajlanak a kompromisszumokra csakhogy a körülöttük kialakult nyugodt légkört fenntarthassák.

Mérleg csillagjegy otthona

A mérlegek otthona egyértelműen rendezett és harmonikus továbbá végtelenül egységes. Mivel az egyensúlyra törekszenek ezért gyakran szimmetrikusan helyezik el a bútoraikat, és a kiegészítőket is a lakásban. Szeretik követni az aktuális divatot és így nem is ódzkodnak megvenni a legújabb drága kiegészítőket, továbbá ha úgy érzik, hogy jelenlegi berendezésük idejétmúlt, azonnal képesek átrendezni az egész lakást. A művészi hajlamuknak köszönhetően gyakran tesznek ki festményeket, fotókat és kézzel készített képeket. A zsúfoltságot a levegőjegy összes szülöttjéhez hasonlóan nehezen viselik el ezért általában kevés bútorral találkozhatunk a lakásukban, viszont ezt egyensúlyozandó számos kiegészítőt tartanak.

A Vízöntő csillagjegyűek otthona

A legfüggetlenebb jegy a vízöntő, amely nem szereti, ha irányítják. Okosak és remekül tárgyalnak, továbbá könnyedén manipulálnak másokat. Igazi forradalmárok, akik vonzódnak mindenhez, ami új és modern is egyben. Szellemi beállítottságúak ezért nagyon könnyű őket megbántani, amit sajnos nagyon lassan is hevernek ki. Alapvetően távolságtártak, de ez a baráti körükön nem látszik, hiszen rengeteg ismerőssel büszkélkedhetnek, akiket gyakran fel is használ céljai eléréséhez. A sok ismerős ellenére igaz- és közeli barátja nagyon kevés van neki.

Vízöntő csillagjegyűek otthona

A Vízöntő otthonát az Ikrekéhez hasonlóan egyfajta káosz jellemzi, azonban itt tényleg csak látszatról van szó, mert van a káosz mögött egy rendszer. Persze ezt a rendszert a legtöbben nem látják át. Első ránézésre is látszik, hogy a lakhelyük ultramodern, tele különleges és trendi bútorokkal, díszekkel és kiegészítőkkel. Ahogy a modern stílus diktálja, ritkán használ igazán élénk és feltűnő színeket, inkább a légiesebb árnyalatokhoz vonzódik így lakása amolyan „égbolt” színvilágban pompázik. Miután a modern vonalat képviselik, távol álnak tőlük a régies rusztikus stílusú tárgyak ezért a fa bútorok helyett előszeretettel használ inkább üveget a berendezéshez. Igazán letisztult környezetben szeretnek tehát élni, és ahogy a többi levegőjegyű, így ők is élnek halnak a nagy szabad terekért, amely a modern stílussal keveredve igazán remek látványt nyújt a vendégek számra.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

AngelCold

máj. 16., 20:06
Nagyon tetszik a vízöntős szoba, kissé futurisztikus, de tényleg jobban tetszik, mint a régies fabútorokkal telezsúfolt szűk terek.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 91
 
4181
 
 
 
kép 67
 
2714
 
 
kép 129
 
6224
 
 
 
kép 140
 
2395
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei