Chat
Online
Chat now
3 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Egészség és életmód 2013. január 03. 0 hozzászólás
 

Három cikkből álló sorozatunkból megtudhatjátok, hogy milyen is egy Föld, Víz vagy éppen egy Tűz jegyű otthona, mert bizony a csillagjegyünk gyakran befolyásolja azt, amivel körülvesszük magunkat és az a közvetlen környezetünkre is igaz! Ismerd meg tehát milyen a Föld csillagjegyben születettek otthona.

A Bika csillagjegyűek otthona

A Bika csillagjegy szülötteiről már tudhatjuk, hogy meglehetősen gyakorlatiasak, és mint az összes földi csillagjegyűnél kiemelt szerepet játszik a stabilitás és a biztonság. Ebből adódik azon tulajdonságuk miszerint nagyon tudnak ragaszkodni, kötődni tárgyakhoz személyekhez így mindennapjaikat is ezen tulajdonságuk alapján élik. Ezen jegy szülöttei nagyon nehezen válnak meg olyan tárgyaktól, amik gyakorlatilag már semmire sem használhatóak, hiszen ragaszkodásuk erősebb a józanésznél. A bikák meglehetősen nyugodt személyiségek és kitartóak, ha azonban valami nem egészen a számításaik szerint alakul esetleg valaki megakadályozza őket a céljuk elérésében, akkor hirtelen támadóvá és indulatossá képesek válni. kettős jegy a bika, hiszen látszólag anyagi és materiális dolgok alakítják az életét, viszont megbújva ezek mögött mindig felfedhetjük a titkos érzelmi szálakat köszönhetően a Vénusz hatásának.

A bika otthona a jellemzőnek általában teljes másolata nagyon szeretik azokat a dolgokat, amik szépek és esztétikusak. Hatalmas hangsúlyt fektetnek lakásukban a kiegészítőkre a díszítésekre és a Föléd jegynek köszönhetően mindenhez vonzódnak, ami természetes, tehát javarészt fa bútorok, tárgyak veszik őket körbe és ha csak tehetik hanyagolják a műanyag fém és üveg berendezéseket. Stílusukat tekintve a klasszikus és rusztikus stílus felé húz a szívük, így ritkán találhatunk lakásukban modern dolgokat. És ha már természet, akkor bizony a lakásukból nem hiányozhat a rengeteg növény, és ha tehetik akkor inkább olyan lakást választanak, amely kertkapcsolatos, hogy még inkább körül ölelje őket a természet.

A Szűz csillagjegyűek otthona

A szűz kétség kívül minden jegy közül az egyik legaprólékosabb és legpedánsabb jegy és nem csak a Föld jegyűek között. Nagyon körültekintőek és minden alaposan minden oldalról körbejárva vizsgálnak meg, ha pedig valamibe belekezdenek, akkor csakis a tökéletesség lebeg a szemük előtt, minden eszerint próbálnak véghezvinni. Igazi maximalisták, amely miatt gyakran saját magukkal is képesek konfliktusokba keveredni, tehát gyakran elégedetlenkednek, ha valami nem úgy sikerül, ahogy azt eltervezték. Nagyon fontosak számukra az anyagi javak köszönhetően a Föld –nek és egész életüket képesek feláldozni a biztos egzisztencia megteremtéséért.

Otthonukat tekintve is a maximalizmus és a precizitás köszön vissza. Totális rend uralkodik, és jaj annak a vendégnek, aki bármi is odébb rak a lakásban, mert a változásokat azonnal észreveszi egy Szűz. A katonás rend azonban nem párosul kényelmetlenséggel. A szűz otthona igenis praktikus, kényelmes és otthonos és ezzel ellensúlyozza azt az érzés mintha múzeumban lennénk. Mindennek megvan a maga helye, de ugyanakkor azokat tiszteletben tartva nagyon kényelmesen életteret tart fent a Szűz, és soha nem kell attól félnünk, hogy ráülünk bármilyen oda nem illő tárgyra a kanapéján

A Bak csillagjegyűek otthona

Végül, de nem utolsó sorban érkezzen a Föld jegyűek közül a bak, amely egy igazi vezető szellem és ez kívülről is sugárzik róla. Rettenetesen tárgyilagosak és nagyon nagy igazságérzettel áldották meg a csillagok. Nem csak az idegeneket, de még a barátokat is nagyon nehezen engedi közel magához, de ha egyszer valaki befogadott, akkor az a szívében is marad. Általában nagyon nyugodtak a Bak jegy szülöttei, de ha valakire megharagszanak, akkor haragjuk hosszú ideig megmarad. Érzelmeit nehezen tudja kifejezni és kimutatni és ezen tulajdonsága miatt gyakran nagyon merevek és bezárkózottnak tartják őket. Kevés barátjuk van, munkahelyükön azonban pontosan ezen tulajdonságaik miatt ritkán maradnak huzamosabb ideig alacsony beosztásban.

Tulajdonságaihoz hasonlóan a Bak szülött otthona ritkán borul élénk színekbe előnyben részesíti a sötétebb, barnás, zöldes terrakotta vagy fekete színeke. Lakásuk egyszerű letisztult már-már puritán. Nagyon kedveli azon bútorokat, amelyek praktikusak ellenállnak az időnek és a lehető leg minimalistább stílusban készültek. Nem szereti a zsúfoltságot ezért lakásában kevés bútor van és így a tér náluk gyakran átlátható. Mivel nagyon fontos, hogy mások számára megmutassa a társadalomban elfoglalt pozícióját gyakran vásárol a modern környezetbe egy-egy elütő de pontosan emiatt a képbe nagyon illeszkedő és színben is passzoló antik kiegészítőt, amely jól passzol az alapvetően sötét lakáshoz.

Összefoglalva láthattuk, hogy a Föld jellemzői csillagjegye szülöttjeinek lakásait is befolyásolja nagyon vonzódnak a természethez így vagy anyagában vagy színeiben a lakásban is visszatükröződik ez a tulajdonság. Javarészt távol áll tőlük a modernizáció, így ha meg szeretnénk lepni őket valamivel a lakásba csak akkor nem fogunk mellé nyúlni, ha valami természeteset esetleg egy zöld növényt vagy egy színes virágot viszünk nekik ajándékba. Hamarosan jövünk a többi csillagjegy otthonával is!

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
 
kép 347
 
1731
 
 
 
Ikrek
 
2333
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei