Chat
Online
Chat now
3 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Egészség és életmód 2013. január 30. 1 hozzászólás
 

Folytatjuk elkezdett cikksorozatunkat, amiből megtudhatjátok, hogy a Föld, Víz és Tűz jegyűekre milyen otthon jellemző. Ezúttal a vízjegyűek tehát a Rák, Halak és Skorpió csillagjegy szülöttjeinek otthonát boncolgatjuk, vajon rájuk mi jellemző, amikor lakásberendezésről beszélünk?

A víz jegyűekre alapvetően jellemző, hogy képesek magukat maximálisan átadni az érzelmeknek, amik gyakran irányítják is őket, ha nem figyelnek oda. Nem is olyan ritkán megesik, hogy abszolút átveszik az érzelmeik az irányítást elszakadva a realitástól. Hajlamosak mások gondjait és bajait magukra venni, amiután nem is csoda, hogy szépen lassan a problémák felemésztik az életüket. A víz jegyűeket nagyon könnyű kizökkenteni az egyensúlyukból, azonban ha képesek az érzelmeiket kordában tartani, akkor remek intuíciós képességekre tehetnek szert. A gyengédség valódi megtestesítői ezen a víz jegy szülöttei, akik mellett lehetetlenség elhanyagoltnak érezni magunkat.

A Rák csillagjegyűek otthona

A rákok személyiségét nagyon nehéz igazán jól megismerni. Nagyon gyengédek, zárkózottak és érzékenyek, főleg ha férfiakról van szó. Nem ritka, hogy zavarna jönnek, amit általában ok nélküli nevetgéléssel és félrebeszéléssel próbálnak palástolni. Igazi hagyományőrző jegyről beszélhetünk, akik számára fontosak az emlékek és szeretnek is a múltban gyakran elmerülni és gondolkozni. Pontosan ezen tulajdonságuk miatt nem is olyan ritka jelenség, hogy úgy érezhetjük nem is a jelenben élnek. Szeretik ha valami régi és antik legyen szó bútorokról vagy akár tárgyakról. Zárkózottságának köszönhetően ritkán járnak el otthonról és ezért nagyon nagy szerepet játszik életükben az otthonos családias légkör, az otthon melege és a család közvetlen közelsége.

Mivel a Rák csillagjegy szülöttei az említett okok miatt nagyon szeret otthon lenni, az otthonában a kényelem és a praktikum váltja egymást. Családias meleg hangulatot árasztó otthon, ahova igazán jó érzés belépni. Fontos a lakásában a harmónia, ezért nem vesz meg mindent magának azonnal, és így egységes stílus jellemző rájuk, egy-egy tárgyon, kiegészítőn képesek heteket töprengeni, hogy megvegyék-e és, hogy az passzolni fog-e az összes többi dologhoz az otthonukban. Ahogy azt már említettük szeretik a klasszikus, antik bútorokat és kiegészítőket, de ettől függetlenül egyáltalán nem hasonlít egy múzeumra az otthonuk. Nagyon szeretik a melegség forrásának számító kandallókat, a kanappékon és fotelekben a kényelmes párnákat, noha ha megteheti jobban szeret családjával a kandalló környékére kuporodni és élvezni a családtagok közelségét. Egyértelműen a legkedveltebb helyük a lakásban a hatalmas amerikai konyha, ahol ki tudja fejezni a törődését a családja felé miközben egy légtérben van velük.

A Skorpió csillagjegyűek otthona

Az összes víz jegy közül a Skorpiók a legérzékenyebbek és lezárkózottabbak, olyan emberek, akiknek kevés barátjuk van, akik viszont bármikor számíthatnak rá. A kevés barát oka, hogy rendkívül sértődékenyek és haragtartóak ezen jegy szülöttjei és ha valaki felbosszantja őket, akkor képesek igen kemény és kegyetlen eszközökkel visszavágni. Javarészt hatalmas hangulatingadozások jellemzik így nagyon nehzé egy nevezőre kerülni velük. Bár kívülről látszólag magabiztosak ez egyáltalán nem így van. Ez egy álca, amellyel a világnak kívánnak üzenni, hiszen sérülékenységüket a legkevésbé sem szeretnék kimutatni.

A jegy otthona hihetetlenül misztikus, kicsit olyan mintha az ember az 1001 meséjéből lépett volna ki. Nagyon szeretik a különleges kiegészítőket, tárgyakat és bútorokat, amelyekre akár hatalmas összegeket képesek kiadni. Alapvetően a keleti és indiai stílus követői, ezért nagyon fontos számukra a kényelmes bútorok, amiket általában színes nagy puha párnákkal dobnak fel. Erős kontraszt található a falak a bútorok és a kiegészítők között, hiszen szeretik a sötét szobákat, amelyek lehangolóak lennének, ha nem lennének benne világosabb bútorok és a már említett színes kiegészítők és párnák. Mivel a vízjegy szülöttjéről beszélünk egyértelműen az egyik legkedvesebb helysége a fürdőszoba, amit általában természet közelivé próbálnak átalakítani, tehát régies stílusban rendezik be és ügyelnek arra, hogy hangulatvilágítás legyen beszerelve.

A Halak csillagjegyűek otthona

Mint, ahogy a már említett két vízjegy a halak is igazán érzékeny lelkűek és nagyon sérülékenyek, ha megbántják őket. Mind munkájában mind személyes kapcsolataiban megmutatkozik, hogy nagyon nagylelkűek, figyelmesek, kedvesek és segítőkészek. A Halak nem épesek hozzászokni az unalmas egyhangú szürke dolgokhoz, fontos számukra a kreativitás és mivel igazán fantáziadúsak ezért ezzel gyakran élnek is. Nem szeretnek elmerülni a részletekben, ami miatt néha teljesen irreálisan képesek viselkedni. Az emberek a már említett jó természetük miatt szeretik őket, hiszen gyakran szimpatikusak, kommunikatívak és így a baráti körben is igazán népszerűnek számítanak.

Mivel nem képesek hozzászokni bizonyos dolgokhoz, és mivel fontos számukra, hogy állandó impulzusok érjék a lakásukra is ez a jellemző. Képesek folyamatosan változtatni rajta átrendezni sőt még a felújításoktól sem riadnak vissza mint mások. Állandóan próbálják a harmóniát megteremteni, és törekednek arra, hogy becsempésszék a vizet a berendezések közé, pontosan ezért jellemző rájuk, hogy csobogókat tartanak vagy akár akváriumot, de ha ezek nincsenek is, akkor biztosan találni fogunk egy kékre festett falat vagy kék kiegészítőket. Otthonuk rendezett és tiszta, abszolút nem bírják elviselni a rendetlenséget és a káoszt a dolgaik között, így folyamatosan pakolgatnak. Nagyon fontos a Halak számára a fény ezért nem is olyan ritka otthonukban az üvegajtó vagy a földig érő hatalmas ablak. Ha ere nincs lehetőségük, akkor pedig törekednek arra, hogy sok lámpa legyen a lakásban. A stílusokat nem keverik, harmonikusak és törekednek az egyszerűségre és a praktikumra.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Vivien

febr. 11., 11:30
Nagyon klassz ez a cikksorozat! És nagyon sok benne az igazság például a barátnőimnek a lakására is annyira rá lehet ismerni ezek alapján, de még az enyémre is. Fantasztikus, hogy a csillagok ennyire képesek irányítani bennünket még az életnek ezen a területén is. Szuper jó.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 170
 
2437
 
 
 
Drezda
 
1391
 
 
kép 87
 
4505
 
 
 
Terminator
 
1631
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei