Chat
Online
Chat now
8 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

Matt hozzászólt a(z) Új kártyajóslások oldal indult című cikkhez. 4 napja
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Ezotéria 2012. november 18. 0 hozzászólás
 

A szem a lélek tükre – szokták mondani. De gondolnánk, hogy már a szemünk színe is sokat elárul arról, milyen a személyiségünk, milyen jó és rossz tulajdonságokkal rendelkezünk? Ha szeretnéd megtudni, mit mond el rólad a szemszíned, olvasd el cikkünket!

Kék szem

Európában az egyik legelterjedtebb szemszín a kék. A pszichológia szerint a kék szemű emberekben általában jobban megbíznak embertársaik, mint a sötét szemszínnel rendelkezőkben, mivel tekintetük vidámságot, nyíltságot, őszinteséget sugároz. A kék szeműek emellett legtöbbször nyugodtak, türelmesek, nehéz őket kihozni a sodrukból. Meglepő módon viszont a kriminológusok fényt derítettek arra, hogy a kék szemű férfiak körében – talán a több elfojtás miatt – nagyobb a szexuális bűncselekmények aránya.

Szürke szem

Általában temperamentumos, ambiciózus emberek. Sokan közülük kiváló vezetői képességekkel vannak megáldva. Határozott egyéniségek, talpraesettek, szinte mindig elérik a céljaikat. Fontosak számukra az emberi kapcsolatok, odafigyelnek másokra. Jó barátok, gondoskodó szülők.

Zöld szem

A legritkább szemszín a tiszta zöld szín, az emberiség csupán két százalékának adatik meg, a többiek valamilyen kevert, zöldes árnyalattal rendelkeznek. Talán ezért van, hogy a zöld szemű embereket sokan titokzatosnak, rejtélyesnek tartják. Igéző tekintetükkel gyakran nagy sikerük van az ellenkező nem körében. Nagy fokú kreativitás és művészi érzék jellemzi őket, sokszor ezért olyan területen találják meg élethivatásukat, ahol ezt kihasználhatják.

Barna szem

Európán kívül ez a legelterjedtebb szemszín. A barna szemű embereket általában hűségesnek és megbízhatónak tartják, a munkaadók ezért sokszor részesítik őket előnyben. Ennek az is lehet az oka, hogy a barna szemet szokás az intelligenciával is összekapcsolni. A világosbarna szeműeket szociális beállítottságú, társaságkedvelő személyiségnek tartja a szakirodalom, míg a sötétbarnákat vehemensebb, szenvedélyesebb, olykor harciasabb természetűeknek állítják be.

Zöldesbarna szem

A zöld és barna személyiségjegy keveredik ebben a szemszínben. Gyakran színváltó, hol barna, hol zöld árnyalatokban játszik a szemük. Hangulatuk ezzel párhuzamosan szintén változékony, ezért sokszor szeszélyesnek tartják őket. Akár a zöld szeműeket, őket is egyfajta misztikus légkör lengi körül. A munkában kreatívak és szorgalmasak, remek munkaerők.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 129
 
6730
 
 
 
Guetamala
 
1575
 
 
Peru
 
1696
 
 
 
kép 340
 
2185
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei