Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Előítéleteink korlátok közé szorítanak, a korlátolt ember gyakran boldogtalan, mert képtelen elfogadni önmagát.
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Ezotéria 2013. április 05. 1 hozzászólás
 

Állíthatod, hogy spirituális életet élsz, de hitelessé csak akkor válhatsz ebben, ha felismered, hogy érdeklődésed nem tesz különbbé még alvó embertársaidnál. Mindenkiben ott a fénymag, amely a tudatos önismereti munka által kikelhet, és ragyogó növénnyé fejlődhet – döntés kérdése az egész.

Ám ha benned az van, hogy haladottabb vagy másoknál, épp úgy az egó fogságában vesztegelsz, mint azok, akik egyelőre az anyaggal azonosítják önmagukat. És épp oly vakon teszed ezt… Nincs különbség.

Ezért veszélyes a megváltó – szerep keresése. Ha ugyanis úgy véled, hogy mások lemaradtak mögötted, jelzés arra, hogy a spirituális egód aktivizálta önmagát annak érdekében, hogy személyiségbeli kisebbségi komplexusod enyhülhessen, fontos feladathoz juttathasd magad mások életében, ezzel gyógyítva saját, eltorzult önbizalmadat.

Senki nem szorul segítségre – legfeljebb inspirációra, biztatásra és bizalomra, hogy a saját lábára merjen állni, kész legyen kibontani szárnyait és a magasba emelkedni. Minden más csak a sérült egó cselekvéskényszere – vágy arra, hogy tiszteletet, csodálatot, áhítatot keltsünk a külvilágban saját csapongó lényünk irányában.

Légy olyan, mint a szabad madár – énekelj, ha túlcsordul benned a Világszerelem érzése… és engedd meg, hogy azok hallgassák, szabad akaratukból dalodat, akiknek ez jóleső… ne erőltesd lelked muzsikáját senki másra, és ne várd el, hogy követők masírozzanak a nyomodban… Mindenki útja más, hagyd meg azt a szabadságot lélektársaidnak, hogy felfedezhessék a sajátjukat… és ha találkozásokhoz segít velük az élet, álljatok meg, ölelkezzetek, adjatok hitet egymásnak a folytatáshoz…
A beavatkozás-mentesség az egyik legnagyobb kincs a fejlődés során, mert csak ebben virágozhat ki a tisztelet és az elfogadó, biztató szeretet fénye.

 

 
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

AngelCold

máj. 19., 16:38
Mindig mély önvizsgálatot tartok az ehhez hasonló cikkek olvastán.:) Hol végződik az inspiráció, és hol kezdődik a beavatkozás?... nagy kérdés ez. Remélem, eltalálom a helyes arányt.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 48
 
6144
 
 
 
kép 113
 
3168
 
 
Izland
 
2213
 
 
 
kép 159
 
3290
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei