Chat
Online
Chat now
2 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Horoszkópok 2013. február 13. 0 hozzászólás
 

Közeleg a szerelmesek ünnepe, vagyis a Valentin nap. Sokan azt hiszik, hogy ezen a napon elegendő csak szereti és a kapcsolat jól fog működni. Ez sajnos nem így van, a boldogsághoz két ember kell, akiknek keményen meg kell azért dolgozni, hogy minden rendben legyen. A jó hír, hogy a csillagok segítenek, de lássuk kinek hogyan.

Kos Valentin napi horoszkóp

Mindig is aprólékos türelemmel igyekeztél kutatni az érzelmeket önmagában és szeretteidben egyaránt. Most, Valentin nap alkalmából még mélyebbre merülsz az érzelmek világába, és eltökélt szándékod, hogy lélegzetelállító ajándékkal lepd meg kedvesed. Ez azonban korántsem azt jelenti, hogy sokat fogsz költeni, épp ellenkezőleg. Apró, személyre szabott, talán saját kézzel készített tárgyat ajándékozol majd, vagy az is lehet, hogy nem tárgyat, csupán egy gesztust, melyet kettőtökön kívül senki sem értene. A hatás nem marad el, a szerelem garantált Valentin napon!

Bika Valentin napi horoszkóp

A Bikák számára sajnos nem egyértelmű, hogy jól alakul az idei Valentin nap. Kizárólag tőled függ viszont, hogy jó vagy rossz lesz a vége. Kétesélyes a dolog: lehet, hogy felnyílik a szemed, és rájössz, hogy a legszerencsésebb ember a világon te vagy, mert megkapod a párodtól azt, amire időtlen idők óta vágysz, a biztonságot. De arra is van esély, hogy rád tör a féltékenység, és ebben az esetben csúnya veszekedés lehet az ünneplés vége. Ne feledd, hogy mindig jobb a béke, és a világ nem csak fekete vagy fehér. Próbálj meg jobban bízni a párodban, s cserébe fergeteges erotikus kalandban lesz részed, amit még a visszafogott Bikák sem utasíthatnak el, különösen egy ilyen szép, szerelmes napon.

Ikrek Valentin napi horoszkóp

Lehet, hogy tavaly még tengerentúli majmolásnak tartottad a Valentin napot, idén azonban már a kora reggeli órákban elvarázsol a romantikus hangulat. Mondhatni, rózsaszínben látod a világot, akkor is, ha férfiről van szó. El is határozod, hogy méltón ünnepled meg ezt a napot a kedveseddel, s erre kivételesen a pénzt sem sajnálod majd. Ajándék, virág, vacsorameghívás – a legkevesebb, amit megteszel a nagy napon. Partnered el lesz bűvölve, és maradandó emlékként zárja szívébe ezt a napot.

Rák Valentin napi horoszkóp

Nem felejted el, hogy a Valentin nap nemcsak a szerelmesek ünnepe, ezért mindenkit felköszöntesz, akit szeretsz, legyen az barát, családtag vagy akár munkatárs. Néhányan talán furcsán néznek rád emiatt, de egy Rák nem sokat törődik a külvilág véleményével. Sőt, talán még arra is hajlasz, hogy egy nagy, közös Valentin napi összejövetelt szervezz. Az este azonban kizárólag a szerelméé, és persze a legszebb ajándékot kedvesednek tartogatod. Vad és szenvedélyes ajándék lesz, amivel nemcsak megleped partnered, de hosszú időre fel is töltöd a kapcsolatodat.

Oroszlán Valentin napi horoszkóp

Ezúttal sem feledkezel meg a Valentin napról, ezt azonban általában nem belső meggyőződésből teszed hanem esetleg csak azért, mert tudod: kedvesed megsértődne, ha nem köszöntenéd fel. Nos, a kötelességből adott ajándék nem éppen szívhez szóló, s talán a partnered is unja már a szokványos ajándékokat. A lelked mélyén Te is sejted ezt, ezért idén próbáld az érzelmekre helyezni a hangsúlyt, bár valószínűleg kicsit esetlennek érzed majd magad, amikor azt ecseteled, mit is jelent Neked a másik. Ha ez nehéznek bizonyul élőszóban, nyugodtan írd le, és nyújtsd át egy szép levélpapíron! A hatás nagyobb lesz, mint bármilyen drága ajándéké.

Szűz Valentin napi horoszkóp

Az esetek többségében szolid és visszafogott vagy, mostanában azonban olyannyira romantikus hangulatban találod magad, hogy képes leszel több napon át ünnepelni a Valentin napot. Valóságos programsorozatot eszelsz ki, ha van párod, azért, hogy szorosabbra fűzze a viszonyt, ha nincs, akkor ily módon igyekszel majd szerezni magadnak egyet. Mindkettő sikerrel jár majd, most egyszerűen nem tudsz hibázni. Ötletből nincs hiány, egyéniséged pedig elvarázsolja az ellenkező nemet.

Mérleg Valentin napi horoszkóp

Rosszul indul a Valentin nap, mert azt gondolod, kedvesed megfeledkezett rólad. Ezért aztán Te sem fordítasz túl sok energiát ebbe a napba, inkább csak megpróbálod túlélni mások érzelmi kitöréseit. Kicsit rosszkedvű és hisztis vagy, pedig jobb lenne, ha erőt vennél magadon, és mégis előrukkolnál valamivel, mert a csillagok szerint valami nagy-nagy öröm készülődik estére. Talán mégsem felejt el felköszönteni a kedvesed? Ha viszont szingli vagy, meglehet, hogy egy titkos hódoló lép a képbe.

Skorpió Valentin napi horoszkóp

Mestere vagy a hízelgésnek és a szerelmes szavaknak, persze csak akkor, ha ennek van érzelmi alapja is. Ezúttal maximálisan kiaknázod a képességeidet: ajándékot készítesz, de lehet, hogy vásárolsz, ha tudod, hogy mire vágyik szíved választottja. Saját magad főzöé, hogy a vacsora közben, gyertyafény mellett elmondhassad, mennyire feszíti a szíved a szerelem. Szerencséd van, mert partneredben megfelelő alanyra találsz, örömmel, sőt bódultan fogad mindent. Irigylésre méltóan tökéletes lesz a Valentin nap kettőtök számára!

Nyilas Valentin napi horoszkóp

Nagy és értékes ajándékra számíthat Tőled Valentin nap alkalmából kedvesed, de nem árt, ha mégis inkább átgondolod: biztosan erre vágyik-e? Egy filléres vagy épp saját kézzel készített apróság olykor sokkal többet ér, különösen, ha őszinte szavak kíséretében kapja valaki. Igyekezz a mennyiség helyett a minőségre helyezni a hangsúlyt, és egyikőtök sem fog csalódni a szerelmesek napján.

Bak Valentin napi horoszkóp

Szeretnivaló, romantikus, előzékeny és odaadó most is, mint mindig. Nem lehet Neked ellenállni, ráadásul ezzel Te is tisztában van. Mivel a hétköznapokban is olyan vagy, mint egy szerelmes film hőse/hősnője, valami különlegessel kell előrukkolnod Valentin napon. Lehet, hogy ez egy meglepetés-vacsora lesz, de az sem kizárt, hogy elsajátítasz az alkalomra néhány különleges masszázs technikát.

Vízöntő Valentin napi horoszkóp

Vágysz a meghittségre, szerelemre, sőt a szexre is, mégsem tudod igazán elengedni magad, amikor a kedveseddel vagy. Ennek oka talán a hétköznapi gondokban keresendő, talán egyszerűen túlságosan is meg akarsz felelni az alkalomnak. Fölösleges feszengened, végül minden remekül sikerül, és felejthetetlen Valentin napot könyvelhetsz el magatoknak.

Halak Valentin napi horoszkóp

Mintha kiveszett volna belőled a romantika. Nem mintha nem töltenéd szívesen kedveseddel a Valentin napot, de szíved szerint inkább gyakorlatiasabb dolgokkal foglalkoznál: egyeztetnéd például a következő heti programot, vagy letudnál egy hivatalos tennivalót. Legyél kicsit érzelmesebb, a kedvesed számít legalább egy apró ajándékra vagy egy romantikus mozizásra a szerelem ünnepén!

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 209
 
1840
 
 
 
kép 123
 
2812
 
 
kép 203
 
3939
 
 
 
kép 145
 
2889
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei