Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Celeb ezotéria 2012. október 05. 1 hozzászólás
 

A ValóVilág 4 egykori lakója meglepő bejelentést tett a napokban a Facebookon. Itt tudatta rajongóival, hogy nem akar többé a médiában szerepelni, úgy érzi „civilként” ismét teljesebb életet élhet majd. Nézzük, mit mondanak a változásról Giginek a csillagok!

Rácz Ildikó, ismertebb nevén VV Gigi 1990. november 30-án született Szentendrén. 2010-ben testvérével, Rácz Bélával együtt bekerült az RTL Klub valóságshow-jának negyedik szériájába. A ValóVilág villájában eltöltött 130 nap alatt a barna szépség rengeteg rajongóra tett szert, de persze olyanok is akadtak bőven, akiknek a lány stílusa, valamint villatársával, Jerzy-vel folytatott viharos románca egyáltalán nem jött be.

Gigi ezúttal azzal keltett feltűnést, hogy az interneten közölte rajongóival, megunta a celeb-életet, még rajongói portálját is átadja testvérének, Bécinek. Nem érzem magam „sztárnak”, celebnek, főleg, hogy nem akarok a médiában szerepelni – írta hivatalos oldalán. Úgy tűnik tehát, lezárult egy korszak a lány életében, aki saját elmondása szerint tudatos, megfontolt döntést hozott. Táncolok, levegőakrobatikával foglalkozom, beiratkoztam egy sminkiskolába, nyelvtanulásba kezdtem, és boldog vagyok a párommal – indokolta visszavonulását a Borsnak az egykori valóságshow-szereplő. De vajon mennyire lesz tartós Gigi távolmaradása a rivaldafénytől?

Gigi a Bak jegyében született, a kínai horoszkópja pedig a Ló. A két csillagjegy elég sok hasonlóságot mutat, főleg ami szülötteik kifelé, a világ felé mutatott képét illeti. A Baknak rendkívül fontos szervezőelv az életében, hogy mit gondolnak róla mások, sőt sokszor a kelleténél többet is képes megtenni azért, hogy jó véleménnyel legyenek róla az emberek. Föld-jegyű lévén realista típus, jól megfontolja a pro és kontra érveket, mielőtt cselekvésre szánja el magát.

Gigi kínai horoszkópjegye, a Ló még inkább azt a képet erősíti, amit az emberek többsége kialakított róla eddig. A Lovak ugyanis – bár vidám természetűek és szórakoztatóak – kifejezetten imádnak feltűnést kelteni, amivel olykor környezetük agyára mennek. Társaságban érzik igazán elemükben magukat, hiúságuk viszont van, hogy túlzott méreteket ölt. Ugyanakkor ha nem lehetnek a középpontban, könnyen elbizonytalanodhatnak saját értékeiket illetően is.

Mindezek fényében már csak az idő döntheti el, hogy megy majd Giginek a celeb- és csillogásmentes civil élet!

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Rita

okt. 08., 11:12
Soha nem fog visszavonulni, elfogy a pénze és visszakerül a képernyőre mint az összes celeb, aki rájön, hogy nem képes boldogulni a való életben mert a rivaldafény nélkül nem érnek semmit. 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 206
 
3586
 
 
 
kép 41
 
2766
 
 
 
kép 193
 
3264
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei