Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Horoszkópok 2013. január 13. 0 hozzászólás
 

Az Oroszlánok számára egészen természetesen összekapcsolódó dolgok jellemzik majd a 2013-as évet, amely történések mind pozitív irányba mozdítják majd el az Oroszlán csillagjegy szülötteit. Bár a Szaturnusz hatására komoly realista gondolatokkal kell majd megvívniuk, összességében mégis remek év elé néznek.

Az Oroszlán jegy számára az események a 2013-as évben egészen természetes módon kapcsolódnak majd egymáshoz. Nem csak érzelmi életük vesz majd lendületet az év során, hanem minden egyéb törekvésük és ötletük meghozza majd gyümölcsét. Bár a Szaturnusz komoly realista hozzáállásra készteti majd az oroszlánokat,  és ennek hatására melankolikus érzésekkel telhetsz el, de ez nem fog sokáig tartani és a bizonytalanság is csak ideig-óráig lesz képes kizökkenteni a kerékvágásból. A realizmus másik hatása lesz, hogy átgondold a terveidet és okos döntéseket hozz az évben, amely leginkább párkapcsolati vonalon fog hatalmas előnyt jelenteni.

Oroszlán éves szerelmi horoszkóp 2013

Az oroszlánok szerelmi élete 2013-ban kiegyensúlyozottá válik, annak köszönhetően, hogy képesek lesznek jobban odafigyelni a másikra. A Vénusz és a Mars hatására rengeteg olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyek során könnyebben juttok egyetértésre és harmóniára a szerelmeddel.  Még a türelmetlenséged sem lesz képes kihozni a sodrodból, hiszen elegendő erővel rendelkezel, hogy végy egy nagy levegőt és továbblépj a súrlódásokon. Egész évben a diplomatikusság lesz az az erő, amelynek köszönhetően remekül alakul a párkapcsolatod. Amennyiben szingli vagy, akkor pedig új világok nyílnak majd meg előtted, erőteljes érzelmek gyengédség és fantasztikus érzelmi pillanatok várnak rád.

Oroszlán éves karrier horoszkóp 2013

Karriered tekintetében a fejlődik a szociális érzékenységed és a változás irányába terelődsz. A Mars és a Plútó hatása arra kényszerít, hogy a saját nézőpontodat mások nézőpontjával összehasonlítva kompromisszumokat köss. Ezt alapvetően jótékonyan befolyásolja majd a munkaviszonyodat másokkal. Bár néha úgy érzed, hogy félreismernek, és a jogtalanul kritizálnak kollégáid, aztán rájössz, hogy igazából csak jót akarnak neked. Fontos, hogy adj mások véleményére ne vedd kritikának, hanem próbálj építkezni belőle. Ha együtt működsz és kihasználod kollégáid támogatását, akkor sikerre viheted a projektjeidet és az év második felémen már valami újba is belefoghatsz.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei