Chat
Online
Chat now
4 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Horoszkópok 2012. szeptember 14. 1 hozzászólás
 

Michael Jackson, Cameron Diaz, Keanu Reeves, Goran Visnjic: mi a közös bennük? Mindannyian a Szűz jegyében születtek, és ez elég sok személyiségvonásukat hasonlóvá teszi.

Michael Jackson születésekor a Szűzben állt nemcsak a Nap, de a Plútó is. A Szűz köztudottan a legszorgalmasabb jegyek egyike, amely nem kis mértékben járulhatott hozzá ahhoz, hogy a zenészfamíliából Michael karrierje szárnyalt a legmagasabb csúcsokig. Ennek a zodiákusnak köszönhette továbbá szerénységét, ami világsztárként sem hagyta el.

Szűzi erény még a szorgalom mellett, hogy igazi csapatjátékosok, munkatársként és beosztottként is mindenben lehet rájuk számítani. Igaz ez a modellből színésznővé előlépett Cameron Diazra is, akivel kollégái elmondásuk szerint imádnak együtt dolgozni.

Amellett ugyanis, hogy minden körülmények között fegyelmezetten dolgozik, jókedve szinte sosem hagyja el. Mindenkivel kedves, segít, tanácsokat ad, mindenkire jut ideje még a leglázasabb sürgés-forgás közepette is.

Keanu Reeves horoszkópjában a Szűz – a Nap mellett – három bolygóval is képviselteti magát: ebben a zodiákusban tartózkodott ugyanis a sztár születésekor a Merkúr, az Uránusz és a Plútó is.

És ami még ritkább: ráadásként még aszcendense is a Szűz. E jegy dominanciája meg is látszik a színész személyiségén: ebből táplálkozik többek között már-már túlzottnak nevezhető rendszeretete, valamint felelősségérzete, ami józan, logikus gondolkodásmóddal párosul. Sokan hajlamosak félreérteni maximalizmusát, és kritikus személynek látják. Holott a Szűz jegyben születettekre jellemzően Reeves is mindig magával szemben támasztja a legmagasabb követelményeket.

Nincs ez másként Goran Višnjić esetében sem, aki 1999-ben került be minden idők egyik legsikeresebb sorozatába, a Vészhelyzetbe. Ahogyan a Mátrix sztárjánál, Višnjić csillagképében is egyértelműen a Szűz a legbefolyásosabb zodiákus. A horvát származású színész születésekor a Nap mellett a Merkúr és a Mars is e jegyben állt, így szinte az összes fentebb felsorolt tulajdonság illik rá. Maximalista, mindenekelőtt magával a legkritikusabb. Szerény és segítőkész maradt azután is, hogy híres lett, talán azért is, mert keményen meg kellett dolgoznia a sikerért.

 

 
Admin
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Gyuri

szept. 14., 12:43
Cameron Diaz-zal én is szívesen dolgoznék együtt! :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
Izland
 
1607
 
 
 
kép 339
 
1726
 
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei