Chat
Online
Chat now
5 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi kötés
26 hozzászólás
Szerelmi mágia
11 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

Mysticpizza hozzászólt a(z) Szerelmi kötés témájú fórumban. október 25.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Horoszkópok 2013. január 14. 0 hozzászólás
 

Hatodik sebességbe kapcsol a Szűz csillagjegy szülöttje a 2013-as évben. Igazán lendületes kihívásokkal és sikerekkel teli évet hoznak a csillagok, amelynek okán egy percig sem fognak unatkozni a szüzek. Nagy 2013-as horoszkóp sorozatunkban lássuk a Szűz csillagjegy előrejelzését

A Szűz csillagjegy szülöttei az élet minden területén képesek lesznek még nagyobb ofkozatra kapcsolni, de folyamatosan mérlegelnek, majd aminek következtében megtalálhatják a belső biztonságot, amire vágynak. A biztonság utáni vágyat a Marsnak köszönhetik, de eme csillagjegy járul majd hozzá, hogy meg is leljék ezt a fajta nyugalmat. Tudatosan ragaszkodnak majd régi megszokott dolgokhoz, amelynek köszönhetően akár pénzügyi problémákon is átlendülhetnek majd a Szűz csillagjegy szülöttei. Mozgalmas és sűrű évre számíthatsz, amiben kihívások és sikerek várnak, de nyugalom végig lendületben leszel.

Szűz éves szerelmi horoszkóp 2013

A szűz jegy szülöttjei minden területen nagyobb sebességre kapcsolnak a 2013-as évben. Bár sok idejük nem marad a szeretteikre a sok munka mellett azonban ez abszolút nem gátolja majd meg őket, hogy csodálatos élményekre tegyenek szert szerelmi életükben. Az Uránusz hatására bizony a partnereddel megélt szenvedélyek és intenzív gyönyörök várnak rád ebben az évben. Amennyiben pároddal haragban vagy tok akkor a 2013-as év kezdésekor számos alkalom nyílik majd a viták elsimítására és a kapcsolat jó útra terelésére. A számos jótékony hatás okán kapcsolatotok egyre mélyebbé válik és még jobban összecsiszolódtok majd, amennyiben pedig frissebb kapcsolatról van szó, akkor az hivatalossá válhat a szülőknek való bemutatás vagy akár a Facebookon való „kapcsolatban” jelző megjelenésével, hogy az egész világ megtudja már egy párt alkottok. Hosszabb kapcsolat esetén ez a hivatalosság akár esküvőt is jósolhat erre az évben kettőtöknek. Szingliként rengeteg alkalmad nyílhat az ismerkedésre, olyan embereket vonzol, majd akik mélyebb érzelmekre vágynak és ez bizony összhangban lesz a te vágyaiddal is. Mindig ismerd fel a pillanatot és ne kételkedj magadban a jövő most neked dolgozik!

Szűz éves karrier horoszkóp 2013

Karriered a szerelmi életedhez hasonlóan beindul 2013-ban, és hirtelen azon kapod majd, hogy a gyorsaság miatt jobban össze kell szedned magadat, hogy helyt állja a felgyorsult tempóban is. A Marsnak köszönhetően a változások elfogadásában segítségedre lesz, hogy elismerésekre vágysz. A nagy teher érezhető lesz a napi munkádban is, ahol kétszeres erőfeszítéseket kell, majd tegyél, de a rengeteg munka meghozza gyümölcsét. A nagy céltudatosságoddal, azonban vigyáznod is kell, hiszen előfordulhat, hogy sokan irigykednek majd sikereidre, de ne törődj vele egyenesen tarts a cél felé! A Merkúrnak köszönhetően váratlan találkozások és tárgyalások elé nézel, amelyek hosszú távú üzleti kapcsolatokkal és sikerrel kecsegtetnek, míg a Szaturnusznak köszönhetően képes leszel ezekben a helyzetekben is jó megérzésekkel és elővigyázatossággal lavírozni.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 141
 
2929
 
 
 
kép 92
 
1872
 
 
kép 193
 
3119
 
 
 
kép 134
 
2489
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei