Chat
Online
Chat now
10 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

mosolyharcos hozzászólt a(z) Szerelmi kötés és oldás - igaz történet című cikkhez. április 19.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. december 22. 0 hozzászólás
 

Most már mindenki biztos lehet benne, hogy a 2012 12 21-re tervezett világvége sem következett be. Minden időzónában túl vagyunk a kritikus időponton és állíthatjuk semmi rendellenesség nem történt. Mikor is lesz a következő lehetséges világvége dátum? Most megtudhatod!

PSY Gangnam Style címő klippje túljutott az 1 milliárd megtekintésen, a maja naptár hivatalosan is véget ért legalábbis ami az eredeti verziót illeti, hiszen később megállapították, hogy a maják mégsem terveztek erre a napra világvégét, azonban addigra már túlzottan is elterjedt a híre. Az emberiség tehát ismét megmenekült pedig az interneten talált adatok szerint a XX. században jóval több, mint harminc világvégehír jelent meg. Amiből talán a legtöbb olvasónk is valószínűleg sokat átélt, és és mivel még jelenleg is íródik ez a cikk a világnak nem jött el a vége sem akkor sem most. A legújabb őrületben, a maja naptárra hivatkoznak, ami nagyjából 5125 éves ciklusokra osztotta fel az időt. Ha valaki utána számol akkor láthatja, hogy az utolsó ilyen periódus valóban 2012-ben ér véget. Ez azonban az időszámításuk utolsó időpontja és nem kell, hogy egyet jelentsen a világ végével. Persze azért senki ne becsülje le a majákat. Kitűnő csillagászok, és bölcs emberek voltak akiknek ugyan naptárrendszerük a miénkhez képest végtelenül bonyolult volt mégis működött, eddig mert itt vége és mivel nagyszerű civilizációjuk letűnt nem is nagyon lesz a következő periódusra mivel előrukkolni, így több mint valószínű, hogy a következő világvége már nem a maják jóslata lesz.

Az értékrendünk változik

Sokak szerint a világvége nem látványos mivoltában jelent/jelenik meg hanem egyszerűen december 21-e után megváltozik az emberek gondolkodásmódja. Megújulunk. Másképpen látjuk és irányítjuk a világot. Ebben talán már lehet is valami, bár nagy butaság lenne kimondott dátumhoz kötni ezt az amúgy hosszas folyamatot. A folyamatot, amely már régóta tart, és amit a saját bőrünkön is érezhetünk. Az emberiség értékrendje és gondolkodásmódja valóban folyamatosan és egyre gyorsabb ütemben változik a mai ember szokásai szinte összehasonlíthatatlanok az egy évtizeddel ezelőtti emberével, és ha ilyen tempóban fejlődik a civilizáció, akkor elképzelhető, hogy egyszer képes lesz elmenekülni akár egy másik galaxisba is.

És bár minden nagyobb civilizáció képes volt eltűnni, a jelenlegi az ismeretek szerinti legfejlettebb így jó esélyünk lehet, hogy a következő dátumot már túléljük, noha ez a dátum egyelőre ismeretlen.

Lassú, de biztos átalakulás

December 21-én a Nap elérte az égi Baktérítőt, pontosabban a Bak jegyének nulla fokára érkezett most is, mint minden évben ezen a napon. A hagyomány szerint erre az időpontra olyan horoszkópot készítünk, ami megvilágítja a jövőt a következő három hónapra. A Uránusz és a Nap kedvezőtlen, 90 fokos fényszöggel tekint egymásra. Olyan új átalakulásokat kezdeményeznek az államok vezetői és a kormányok, amelyek nem biztos, hogy jó eredményt hoznak. Az említettek közül tavaszig néhányan ebbe bele is buknak vagy leköszönnek. Ennek ellenére mégis csak jó irányban halad az emberek sorsa. Ezt mutatja a tömegeket képviselő Hold nagyon jó kapcsolata a Merkúrral. A támadott Uránuszt pedig a Vénusz támogatja kedvező fényszöggel. A küzdelem és az áldozat tehát nem hiábavaló, sőt mondhatjuk, kedvező eredménnyel kecsegtet. Az emberek sorsa tehát részben saját okos döntéseiknek köszönhetően jól alakul. Ez is arra utal, hogy ez a civilizáció nem saját magát fogja elpusztítani, és pontosan ezért a legtöbben egy másik bolygó becsapódására számítanak, ami viszont az előző bekezdés alapján a gyors fejlődéssel elkerülhető lesz.

A mostani világvégét tehát túl éltük a következőt, nem tudjuk mikor lesz vagyis inkább úgy fogalmaznánk, hogy nem tudjuk a média melyik dátumot kapja fel legközelebb, addig is jöjjön az index videója, hogy szerintük hogy nézett volna ki Budapest ha eltűnik az emberiség ebben a csúfosra vázolt jövőben. Itt az EZOMania oldalon pedig hamarosan egy cikksorozattal jelentkezünk, amelyben megismerhetitek a jóslatokat, amelyek a világvégét jósolták, de úgy néz ki feleslegesen.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 97
 
2363
 
 
 
kép 82
 
2722
 
 
 
kép 64
 
2503
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei