Chat
Online
Chat now
17 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

sptanacsado hozzászólt a(z) Kinél jósoltassak? témájú fórumban. december 28.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. június 15. 0 hozzászólás
 

„Nem jósolok többet. Túl sok rosszat látok. Az emberek élete tele van tragédiával."

„Nem jósolok többet. Túl sok rosszat látok. Az emberek élete tele van tragédiával. Én pedig ezt látom. Látom, hogy elvesztik családtagjukat, barátjukat, a szomszédjukat. Az emberek hisznek is, nem is. Aztán bekövetkezik a baj és az irtózatos szomorúságukat is látom nap, mint nap. Elég volt. Nem örülök a képességemnek. Nem akarok ezzel foglalkozni. Félek, ha megkérdeznek, félek, mikor válaszolok.”

Ezeket a mondatokat egy vidéken élő asszony szájából hallottam. A falu kicsi, ahol él, de a közeli nagyvárosból is hozzájártak jósoltatni. Egy ideig örömét lelte a jóslásban. Foglalkoztatták az angyalok, a kártya, az inga, de különösen a megérzései. Aztán egyre több halált látott. Egy idő után pedig már csak azt. Örömet már rég nem okozott. Nem értette, miért pont ő az, akinek ezek a képességek jutottak és miért pont ő az, akit ezek miatt a képességek miatt olyanok keresnek fel, akik idővel valóban elveszítik a szeretteiket?

„Vannak, akik jókat látnak, vagy jókat is. Házasságot, gyereket, nagycsaládot, szerelmet, karriert, házakat, utazást. Hozzájuk szívesen visszajárnak az emberek. És sokan vannak, egyre többen. Mióta számos helyen előfordulnak jósok, az emberek elmaradnak tőlem. Igaz én boldogságot alig láttam.”

Próbáltam volna kérdezgetni a képességeiről, az elmúlt 10-15 évéről, a felismerésről, hogy látja a jövőt, de sajnos bezárkózott. A kerti munkájára hivatkozva elsietett.

„A kertben jó. A növényeim nem kérdeznek. Nőnek, virágoznak, termést hoznak, boldogok. A kertben tényleg jó.” – tette még hozzá kurtán. Úgy éreztem, őt valóban békén kell hagynom. Igaza volt, jósok vannak mostanában egyre többen. Érdemes kiválasztanunk azt, akihez örömmel fordulunk és akinek szintén örömöt okoz a hivatása.

 

 
Címkék:
vissza
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 208
 
1774
 
 
 
kép 179
 
5790
 
 
Szűz
 
2038
 
 
 
kép 213
 
1358
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei