Chat
Online
Chat now
12 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

Marika2 hozzászólt a(z) Mágiát végző személyek témájú fórumban. február 11.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. május 19. 0 hozzászólás
 

A hetem azzal kezdődött, hogy a könyvesboltba, ahová évek óta járok, és ahol a könyvárak miatt egyre ritkábban vásárolok, rám esett egy könyv.

Mit rám esett, rám szakadt a legvastagabb, legnehezebb, és mint utólag kiderült a legdrágább könyv. Nézelődtem, keresgéltem, de semelyik nem tetszett. Aztán egyszer csak bekövetkezett az, amitől a legjobban rettegek. Az egymásra helyezett könyvek megindultak. Szerencsémnek köszönhetően elkaptam a sort, de egy rám esett.

Próbáltam visszarakni, megint eldőlt. Gondoltam senki nem látja, ráteszem egy másik könyvre. Sajnos a két könyv két különböző ideológiát hirdetett, merőben eltérő külalakban és méretben, ezért a könyv megint leesett. Összeszedtem minden tudásom a fizika tudományaiból és gondolkodtam, miként helyezzem a könyvet vissza a polcra úgy, hogy senki ne lássa, és ne vegye észre harcom a könyvvel. Kiötlöttem, hogy két azonos méretű könyvre ráteszem és kimegyek a boltból, szokás szerint nem vásárolva semmit. De a könyv meggondolta magát és hajthatatlan volt. Az eladó hölgy és segítői, a vásárlók mind kaján mosollyal az arcukon figyelték, mit teszek.

Kezemben a könyvvel eltöprengtem földi életem nyomorúságán. Rémesen megalázva éreztem magam. Mit vétettem, hogy ez a könyv rám esett? Átgondoltam az elmúlt időszakot és érdekes dolgokat fedeztem fel. Minden reggel bal lábbal kelek, az ágy ergonómiai kialakítása miatt, azaz jobbra fal van. Mielőtt beléptem a boltba nem kértem őrangyalom segítségét, hogy ne essenek rám a könyvek, azaz ha rám esik egy könyv, az kicsi, könnyű és valami ingyenes brossúra legyen. Ne találkozzam hipnotizőr barátnőmmel, aki hang útján képes hipnotizálni és valószínűleg e kedves kis bolt résztulajdonosa.

Idáig jutottam a töprengésben, amikor eszembe jutott a rontás. Igen ez lesz az. Valaki rontást küldött rám! Gyorsan végig futottam gondoltban a lehetséges jelentkezők között. Itt megint hosszasan gondolkodtam. Rontást csak mágus, boszorkány vagy hasonló tulajdonságokkal rendelkező valaki végezhet megfelelő technikával. Nos, ilyen ismerősöm nincs. Akkor viszont marad a szemmel verés. Ezt bárki megteheti, elég hozzá egy kis irigység, rosszindulat. Ilyen ismerősöm azt hiszem, akad. Bár ahogy töprengtem arra is gondoltam, hogy ez a tigris éve, nagyon gonosz és elég sok rosszat tartogat.

Töprengésemből az eladó riasztott fel. Hozzám lépett és megérdeklődte, mit szeretnék. Szerinte olyan régóta tartogatom a könyvet, hogy bérleti díjat kellene fizetnem érte. Akkor döntöttem. Szóval, fizettem. Az ára a könyvnek a csillagos ég, ráadásul meg sem néztem milyen könyv.

És most kérem mindenkitől, lepődjön meg kellően! Ez egy boszorkányságokkal foglalkozó szakkönyv! Mindenre tud varázsigét a megfelelő eljárással. Az ajánlóból megtudtam: csak kiválasztottak esetében működik: ajándékba kaphatjuk, találhatjuk, örökölhetjük, vagy egyszerűen RÁESIK A FEJÜNKRE! És hogy tényleg működik-e a varázslat, a következő beszámolómból Önök is megtudhatják!

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!
Christian Panthera
Christian Panthera
A nagyközönség egy misztikus showműsorban ismerhetett me...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 303
Elérhető
 
Ibolya
Ibolya
A Baktai Ervin Asztrológiai Intézetben 4 évig ta...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 555
Elérhető
 
Abrilla
Abrilla
Képességeimet családi örökségként viszem to...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 410
Elérhető
 
Lona
Lona
Szívesen állok rendelkezésére, ha kíváncsi a ...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 535
Távol vagyok!
 
Theresa
Theresa
A havasok és az ősi erők szellemével érkeztem id...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 482
Távol vagyok!
 
A hívás díja: 485 Ft/perc

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 
Angyalom hír
febr 02.
 
707 kép
jan 28.
 
694 kép
dec 17.
 
638 kép
dec 30.
 
183 állapota
jan 09.
 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 208
 
1525
 
 
 
kép 193
 
2664
 
 
kép 183
 
2651
 
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei