Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
A belső bátorság nélkülözhetetlen ahhoz, hogy el tudd fogadni a hétköznapok megpróbáltatásait, amelyek minden ember életében előfordulhatnak.
William Clarke
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. május 19. 0 hozzászólás
 

A hetem azzal kezdődött, hogy a könyvesboltba, ahová évek óta járok, és ahol a könyvárak miatt egyre ritkábban vásárolok, rám esett egy könyv.

Mit rám esett, rám szakadt a legvastagabb, legnehezebb, és mint utólag kiderült a legdrágább könyv. Nézelődtem, keresgéltem, de semelyik nem tetszett. Aztán egyszer csak bekövetkezett az, amitől a legjobban rettegek. Az egymásra helyezett könyvek megindultak. Szerencsémnek köszönhetően elkaptam a sort, de egy rám esett.

Próbáltam visszarakni, megint eldőlt. Gondoltam senki nem látja, ráteszem egy másik könyvre. Sajnos a két könyv két különböző ideológiát hirdetett, merőben eltérő külalakban és méretben, ezért a könyv megint leesett. Összeszedtem minden tudásom a fizika tudományaiból és gondolkodtam, miként helyezzem a könyvet vissza a polcra úgy, hogy senki ne lássa, és ne vegye észre harcom a könyvvel. Kiötlöttem, hogy két azonos méretű könyvre ráteszem és kimegyek a boltból, szokás szerint nem vásárolva semmit. De a könyv meggondolta magát és hajthatatlan volt. Az eladó hölgy és segítői, a vásárlók mind kaján mosollyal az arcukon figyelték, mit teszek.

Kezemben a könyvvel eltöprengtem földi életem nyomorúságán. Rémesen megalázva éreztem magam. Mit vétettem, hogy ez a könyv rám esett? Átgondoltam az elmúlt időszakot és érdekes dolgokat fedeztem fel. Minden reggel bal lábbal kelek, az ágy ergonómiai kialakítása miatt, azaz jobbra fal van. Mielőtt beléptem a boltba nem kértem őrangyalom segítségét, hogy ne essenek rám a könyvek, azaz ha rám esik egy könyv, az kicsi, könnyű és valami ingyenes brossúra legyen. Ne találkozzam hipnotizőr barátnőmmel, aki hang útján képes hipnotizálni és valószínűleg e kedves kis bolt résztulajdonosa.

Idáig jutottam a töprengésben, amikor eszembe jutott a rontás. Igen ez lesz az. Valaki rontást küldött rám! Gyorsan végig futottam gondoltban a lehetséges jelentkezők között. Itt megint hosszasan gondolkodtam. Rontást csak mágus, boszorkány vagy hasonló tulajdonságokkal rendelkező valaki végezhet megfelelő technikával. Nos, ilyen ismerősöm nincs. Akkor viszont marad a szemmel verés. Ezt bárki megteheti, elég hozzá egy kis irigység, rosszindulat. Ilyen ismerősöm azt hiszem, akad. Bár ahogy töprengtem arra is gondoltam, hogy ez a tigris éve, nagyon gonosz és elég sok rosszat tartogat.

Töprengésemből az eladó riasztott fel. Hozzám lépett és megérdeklődte, mit szeretnék. Szerinte olyan régóta tartogatom a könyvet, hogy bérleti díjat kellene fizetnem érte. Akkor döntöttem. Szóval, fizettem. Az ára a könyvnek a csillagos ég, ráadásul meg sem néztem milyen könyv.

És most kérem mindenkitől, lepődjön meg kellően! Ez egy boszorkányságokkal foglalkozó szakkönyv! Mindenre tud varázsigét a megfelelő eljárással. Az ajánlóból megtudtam: csak kiválasztottak esetében működik: ajándékba kaphatjuk, találhatjuk, örökölhetjük, vagy egyszerűen RÁESIK A FEJÜNKRE! És hogy tényleg működik-e a varázslat, a következő beszámolómból Önök is megtudhatják!

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 99
 
7141
 
 
 
Bika háttér
 
4364
 
 
kép 145
 
3625
 
 
 
kép 209
 
2504
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei