Chat
Online
Chat now
30 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

kantor88 hozzászólt a(z) Kinél jósoltassak? témájú fórumban. 2 napja
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. június 02. 0 hozzászólás
 

A rendetlen, zsúfolt, koszos lakás nyomasztólag hat a lélekre is. Ha minden a földön van - életünk megfeneklett. A fizikai és lelki hulladékok a legkártékonyabbak, azokat irtsuk ki először.

Ha minden a földön van - életünk megfeneklett. A fizikai és lelki hulladékok a legkártékonyabbak, azokat irtsuk ki először. Ne csak a látható helyekről, a szekrények, kamrák és fiókok mélyéről is minden lejárt, szavatosságát vesztett, csorba, törött, repedt, szakadt holmit dobjunk ki. (Ha emlékek kötnek hozzá, vagy családi ereklyék és ezért megtartanánk mindenáron, legalább arra a területre tegyük otthonunkban, ahol a legkevesebbet várjuk az élettől!)

Szabaduljunk meg a nem használt kacatoktól. Minden limlom-gyűjtemény energiacsapda, amiben bent reked az élet. Amit nem használunk rendszeresen, abban pang az energia, hiszen számunkra halott, de másnál akár újjáéledhet. Ajándékozzuk, vagy adjuk el, ha lehet.

Száműzzük a törött, repedt és hiányos dolgokat, illetve a hibásan vagy egyáltalán nem működő műszaki cikkeket. Ne használjuk virágállványnak a nagymama rég elromlott tévéjét, és ne töltsük fel kamraként a nem működő hűtőszekrényt. Természetesen nem kell mindenből újat vásárolni, de még az is jobb energiákat hoz magával, ha különböző készletekből származó eszközökkel terítünk, mint ha csorba poharakat vagy tányérokat teszünk az asztalra.

Dobjuk ki a valaha szép, szárított virágcsokrokat is, és ha semmiképp nem tudunk megválni konzervált mennyasszonyi bokrétánktól, tegyük azt zárt üvegedénybe, ahol látszik, de nem porosodik, hullik, szemetel. Rendszeresen gyógyítgassuk zöldellő szobanövényeinket a tetvektől, élősködőktől, sárga vagy elszáradt leveleiktől, mert betegen az elmúlás illatát vonzzák a lakásba.

Lelki szennyes

Amíg a fizikai környezetben lomtalanítunk, azzal párhuzamosan lelki, szellemi szinten is tisztulunk. Az elkezdett, de félbehagyott feladatok, halogatott házimunkák, megválaszolatlan levelek, elódázott találkozások mind energiatorlaszt képeznek bennünk.

Lakásunkban megjelennek mindazok az energiák, amelyeket a benne élők rezgései váltanak ki: a boldog kapcsolatok környezete tisztább, mint a rendszeresen veszekedőké. Saját bőrünkön érezzük mennyi elakadást okoznak életünkben terhelő, fárasztó kapcsolataink. Az energiavámpírok olyan emberek, akik valamilyen oknál fogva a puszta jelenlétükkel is elveszik erőnket, velük a semleges kapcsolattartás is többe kerül érzelmileg, mint másokkal, pláne, mint amennyit áldozni tudunk rájuk. Ha olyan emberrel töltünk sok időt, akár alszunk egy ágyban, akivel megoldatlan konfliktusaink vannak, az óhatatlanul kimerít bennünket. Ne legyünk gyávák felszámolni a terméketlen, kizsigerelő viszonyokat, igyekezzünk a velünk egy rezgésszinten lévőkkel ismerkedni, barátkozni, mindkettőnk érdekében.

További szertartásokról a Tértisztítás és feng shui című kézikönyvben olvashat.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Kapcsolódó cikkek
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!
Ibolya
Ibolya
A Baktai Ervin Asztrológiai Intézetben 4 évig ta...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 555
Elérhető
 
Miriam
Miriam
Leginkább gyógyítóként vagyok ismert. Nagyon szeretem...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 366
Elérhető
 
Lona
Lona
Szívesen állok rendelkezésére, ha kíváncsi a ...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 535
Foglalt
 
Christian Panthera
Christian Panthera
A nagyközönség egy misztikus showműsorban ismerhetett me...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 303
Távol vagyok!
 
Abrilla
Abrilla
Képességeimet családi örökségként viszem to...
tovább
06 90 60 20 04
Mellék: 410
Távol vagyok!
 
A hívás díja: 485 Ft/perc

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 
Angyalom hír
febr 02.
 
707 kép
jan 28.
 
694 kép
dec 17.
 
638 kép
dec 30.
 
183 állapota
jan 09.
 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 118
 
2268
 
 
 
kép 149
 
2060
 
 
kép 535
 
1693
 
 
 
kép 69
 
2088
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei