Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Aki nem tudja túltenni magát a sértéseken, az nem elég bölcs, és önbizalma is kevés.
Kurt Tepperwein: Szellemi törvények
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. június 02. 0 hozzászólás
 

A rendetlen, zsúfolt, koszos lakás nyomasztólag hat a lélekre is. Ha minden a földön van - életünk megfeneklett. A fizikai és lelki hulladékok a legkártékonyabbak, azokat irtsuk ki először.

Ha minden a földön van - életünk megfeneklett. A fizikai és lelki hulladékok a legkártékonyabbak, azokat irtsuk ki először. Ne csak a látható helyekről, a szekrények, kamrák és fiókok mélyéről is minden lejárt, szavatosságát vesztett, csorba, törött, repedt, szakadt holmit dobjunk ki. (Ha emlékek kötnek hozzá, vagy családi ereklyék és ezért megtartanánk mindenáron, legalább arra a területre tegyük otthonunkban, ahol a legkevesebbet várjuk az élettől!)

Szabaduljunk meg a nem használt kacatoktól. Minden limlom-gyűjtemény energiacsapda, amiben bent reked az élet. Amit nem használunk rendszeresen, abban pang az energia, hiszen számunkra halott, de másnál akár újjáéledhet. Ajándékozzuk, vagy adjuk el, ha lehet.

Száműzzük a törött, repedt és hiányos dolgokat, illetve a hibásan vagy egyáltalán nem működő műszaki cikkeket. Ne használjuk virágállványnak a nagymama rég elromlott tévéjét, és ne töltsük fel kamraként a nem működő hűtőszekrényt. Természetesen nem kell mindenből újat vásárolni, de még az is jobb energiákat hoz magával, ha különböző készletekből származó eszközökkel terítünk, mint ha csorba poharakat vagy tányérokat teszünk az asztalra.

Dobjuk ki a valaha szép, szárított virágcsokrokat is, és ha semmiképp nem tudunk megválni konzervált mennyasszonyi bokrétánktól, tegyük azt zárt üvegedénybe, ahol látszik, de nem porosodik, hullik, szemetel. Rendszeresen gyógyítgassuk zöldellő szobanövényeinket a tetvektől, élősködőktől, sárga vagy elszáradt leveleiktől, mert betegen az elmúlás illatát vonzzák a lakásba.

Lelki szennyes

Amíg a fizikai környezetben lomtalanítunk, azzal párhuzamosan lelki, szellemi szinten is tisztulunk. Az elkezdett, de félbehagyott feladatok, halogatott házimunkák, megválaszolatlan levelek, elódázott találkozások mind energiatorlaszt képeznek bennünk.

Lakásunkban megjelennek mindazok az energiák, amelyeket a benne élők rezgései váltanak ki: a boldog kapcsolatok környezete tisztább, mint a rendszeresen veszekedőké. Saját bőrünkön érezzük mennyi elakadást okoznak életünkben terhelő, fárasztó kapcsolataink. Az energiavámpírok olyan emberek, akik valamilyen oknál fogva a puszta jelenlétükkel is elveszik erőnket, velük a semleges kapcsolattartás is többe kerül érzelmileg, mint másokkal, pláne, mint amennyit áldozni tudunk rájuk. Ha olyan emberrel töltünk sok időt, akár alszunk egy ágyban, akivel megoldatlan konfliktusaink vannak, az óhatatlanul kimerít bennünket. Ne legyünk gyávák felszámolni a terméketlen, kizsigerelő viszonyokat, igyekezzünk a velünk egy rezgésszinten lévőkkel ismerkedni, barátkozni, mindkettőnk érdekében.

További szertartásokról a Tértisztítás és feng shui című kézikönyvben olvashat.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Kapcsolódó cikkek
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
 
kép 106
 
3689
 
 
kép 84
 
3168
 
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei