Chat
Online
Chat now
15 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

ALélekKapuja hozzászólt a(z) Mágiát végző személyek témájú fórumban. november 18.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Párkapcsolat 2012. október 06. 3 hozzászólás
 

Egy nagyon nehéz kérdésre próbáljuk meg megkeresni a választ, hiszen minden férfi számára más és más fontos egy nőben. Van azonban hét olyan általános dolog, amiben az erősebb nem képviselői gyakorlatilag mind egyet értenek, de hogy valójában mik is ezek az egyszerű és néha teljesen egyértelmű dolgok?

Minden férfi számára van egy fajta elképzelt ideál, amelyet keres. Ez mindenki számára más és más lehet, hiszen mind a külső mind a belsőről alkotott elképzelésük teljesen eltérő lehet. Van azonban hét olyan tulajdonság/viselkedés, amelyet a férfiak 90%-a méltányol és néha teljesen természetesnek tűnő módon elvár választottjától.  Ezen dolgok eredete nagyon hosszú időkre vezethető vissza, és bár néha fárasztónak tűnhetnek mégis szerelmünk azért ennyit biztosan megér számunkra.

Csak természetesen

Az ideális nő természetesen szép! Bár a mai világban már szinte elkerülhetetlen, hogy egy nő a smink készletével keljen mégis a pasik nagy része él-hal a természetességért. Az, hogy ennek melyik formája jön be éppen az adott férfinak, azt nehéz lenne meghatározni, hiszen itt nem csak az arcunkról, van szó, hiszen egyéb testrészeinkről is. Hiszen vannak olyan férfiak, akik a kisminkelt lányokat nem szeretik annyira, de például nem tartanak zavarónak egy mell implantátumot. Ugyanakkor vannak olyanok, akik a teljes természetességre vágynak.

Nehéz kérdés ez, azonban az minden esetben egyértelmű, hogyha egy pasi éjjel nappal tip-top lát minket talpig sminkben mindig csinosan, és sosem látja, hogy bizony minket is képes összekócolni az ágy vagy, hogy hálóingben jobban szeretünk lenni az ágyban, mint szűk szexi ruhákban, akkor egy idő után sajnos könnyen úgy érezheti majd, hogy nem is egy hús-vér emberrel, hanem egy babával él együtt. Figyeljünk arra, hogy kiszemelt párunknak milyen az ízlése és ehhez próbáljunk meg valamelyest igazodni, de nagyon fontos, hogy soha ne akarjunk olyan irányba változni, amilyenbe nem szeretnénk, hiszen a legfontosabb hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és ha ezt csak talpig sminkben tudjuk elképzelni, akkor ez van.

Rend legyen és tisztaság

Az ideális nő rendszerető! Az ideális nő szereti a rendet és a tisztaságot maga körül, azonban nem kezd el parádézni, ha valami nem oda kerül vissza, ahol volt, vagy éppen megjelenik egy hajszál a parkettán. Semelyik férfi nem szeret múzeumban élni, nem szeretik a makulátlan rendet maguk körül, hiszen tudják nem képesek azt fenntartani hosszabb ideig. Viszont nem szeretik a rendetlenséget sem, szeretik tudni hol vannak a dolgaik és utálják a káoszt.

Bár a tökéletes rend eleinte vonzó lehet egy férfinak mégis hosszabb idő után elkezdi nyomasztani és keresi majd az arany középutat, amit nekünk nőknek kell megteremteni. Legyen rend, legyen tisztaság de túlzásba ne vigyük. Mivel nem vagyunk rabszolgák, ezért próbáljuk meg rávenni párunkat, hogy legalább a saját szférájában tartson rendet és segítsen takarítani, így mindkettőtök számára ideális rendben tudtok majd élni és ezzel konfliktusokat kerülhettek el.

Toleráld a párodat

Az ideális nő toleráns! A férfiember életében elvek vannak és ezeket az elveket nagyon nehéz belőlük kinevelni. Számos esetben ezek az elvek messze nem a legjobbak és záros határidőn belül meg is dőlnek, azonban ezt az időt nekünk, nőknek valahogy ki kell bírni. Sokszor nehéz tolerálni, hiszen gyakran az elveknek szólnak az egyszerű puszta tények, viszont minden esetben meg kell próbálnunk tolerálni ezeket a kapcsolatunk jövője érdekében.

A férfiak számára az elvek követése önbizalmat és kitartást ad, ami nagyon fontos, hogy sikeresek tudjanak lenni az életükben. Ha nem toleráljuk őket, akkor hamar elveszíthetjük,  azt akivel szeretünk együtt lenni. Legyünk tehát toleránsak, az idő mindent elrendezés a dolgok úgyis az ésszerűség elvén fognak megoldódni, úgy hogy mindkettőtöknek jó lesz.

Nincs hiszti

Az ideális nő nem hisztizik! A férfiak nagyon jól tudják, hogy nő nincsen hiszti nélkül, ráadásul maguk a férfiak is hajlamosak a hisztizésre, csak egészen másképpen adják ki magukból. Alapvetően tehát úgyis lehetetlen kérés lenne, hogy ne hisztizzünk, de a mennyiségét és a minőségét azért nagyban befolyásolhatjuk. Igyekezzünk tényleg csak olyan dolgokon kiakadni, amiken 10 perc múlva is kiakadnánk.

Az apró dolgok mellett menjünk el szem rebbenés nélkül, hiszen nem ér annyit az egész. A rengeteg hisztit kezelni nagyon nehéz és hamar stresszhelyzetekhez vezethet, amit senki nem szeret pláne nem a pasik. Előbb vagy utóbb biztosan veszekedés lenne a vége, amiben Te biztosan nem éreznél jogosnak, de Ő pedig 100%, hogy nem értene veled egyet. Ügyeljünk oda, miért hisztizünk és próbáljunk meg inkább 10-ig elszámolni és utána kiadni magunkból, ha még mindig úgy látjuk ezen hisztizni kell.

Főzz neki és etesd

Az ideális nő főz! A férfi ember szívéhez a gyomrán át vezet az út tartja a régi mondás, és mennyire igaz. Bár manapság rengeteg szingli filmben látjuk, hogy a pasik milyen rendesen tudnak főzőcskézni, és hogy mennyire élvezik azt. Nos, próbáljuk meg ezt kitörölni a fejünkből. A pasik 90%-a nem szeret, vagy nem tud főzni, szeretik ha hazaérve kedvesük finom vacsorával készül.

Persze nem kell minden nap robotolnod és több fogásos vacsorákat összerakni, hiszen néha rendelhettek is kaját. Ezen felül a férfi örül annak is, hanem egy terülj-terülj asztalkám várja haza, hanem mondjuk egy szépen megterített asztalon pirítós és hidegtál és egyéb ínyencségek, ennek előállítása pedig azért 20 percnél többet a te életedből sem vesz majd el. És minden pasinál nagyon jó pont, ha hajlandó vagy érte megtenni ezt az áldozatot, hidd el, ha főzöl a megbecsülés nem fog elmaradni.

Szexelj!

Az ideális nő szexel! Alapvetően ez egy olyan dolog, amit nem is nagyon kell magyarázni, hiszen nincsenek megkötések. Nem várja el tőled senki, hogy előre begyakorolt sémák alapján viselked. A férfiak számára a legfontosabb, hogy szeresd és szeress vele együtt lenni.

Mindeközben persze köztudott, hogyha egy kicsit találékonyabbak vagyunk, és talán egy nagyon kicsit perverzek is, hiszen a férfiak fantáziáját már régóta olyan külső tényezők befolyásolják, mint a pornófilmek, illetve képek. Megijedni persze nem kell korántsem ezt várják el tőlünk az ágyban, viszont ha bele viszünk valami kis pluszt, akkor annak Te is és a párod is biztosan örülni fogtok.

Anya neki is csak egy van

Az ideális nő szereti az anyósát! Egy örök kérdés, hiszen az anyós rengeteg esetben jelent problémát egy kapcsolatban. A legideálisabb eset, amit egy férfi el tud képzelni, hogy az anyja és a párja nagyon jóban vannak és szeretnek együtt lenni. Ez a valóságban azonban ritkán van így.

Ezért kell megértenünk, hogy alapvetően a férfiak arra vágynak, hogy tartsuk tiszteletben az anyukájukat, vagyis az egyik legfontosabb nőt az életükben. Alapvetően ez nem is olyan nagy feladat, hiszen valljuk be nem kell minden nap találkozni az anyóssal és ha nem élünk előítéletekkel akár még akár jó dolgok is kisülhetnek belőle, ha jóban vagyunk a kedves mamával.

Ezek a dolgokat szinte természetesnek tűnhetnek számunkra, azonban a férfiak ugyanúgy ahogy a nők sokszor kiszámíthatatlanok. Minden férfinek más az ideálja, azonban ha odafigyelünk párunkra, a szokásaira és az igényeire, és igyekszünk megfelelni, akkor biztosan mi leszünk AZ ideálisak számára a jövőben.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

ujszaszi.janos

okt. 08., 20:48
Igazad van Vivien!

Kellene a férfiakról is hasonló jellemzés.

 
 
 
 

Vivien

okt. 08., 17:37
Ami igaz az igaz, de ahogy írtátok is még ez sem ad teljes védelmet a kedvencünk megtartásához :) Viszont kéne egy ilyen cikk a pasikról is szerintem!
 
 
 
 

Elek71

okt. 08., 11:11
Nagyjából egyet kell értsek ezekkel ezek azért néha tényleg fontos dolgok :) 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 180
 
2938
 
 
 
kép 514
 
1788
 
 
kép 522
 
1865
 
 
 
kép 155
 
2197
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei