Chat
Online
Chat now
7 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
8 hozzászólás
 

Matt hozzászólt a(z) A varázsgömb válaszol című cikkhez. április 27.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2013. március 09. 0 hozzászólás
 

Marie Anne Lenormand kisasszony mindenidők egyik leghíresebb kártyavetője volt, aki a 18. században született Franciaországban. Pontos és megdöbbentően hiteles jóslataival számos ember bizalmát nyerte el Európa szerte, de vajon ki is volt ő valójában?

Marie Anne Adelaide Lenormand Franciaországban, Alencorn városában született 1772. május 27-én született jómódú családban. Amikor kiderült látnoki páratlan tehetsége még csak 14 éves volt. 1790-ben költözött Párizsba és segíteni kezdett az akkor híres madame Gilbert jósnőnek.

Madame Gilbert nagyon nagy hatással volt rá és sokat segített a fiatal Marie képességeinek fejlesztésében. Lenormand kisasszony híre akkor terjedt el, amikor Jozefinát kezdte konzultálni és megjósolta, hogy Franciaország császárnője és Napóleon felesége lesz. A rendkívüli tehetségének és pontos jóslatainak köszönhetően kezdték felkeresni Európa egyik legmagasabb rangú és befolyásos emberei, köztük maga Bonaparte Napóleon, Robespierre, XVII. Lajos és Sándor orosz cár.

Jozefina császárnő a trónra jutása után is nagy bizalommal volt Lenormand kisasszony iránt, gyakran hívta őt Tuileriák palotájába, hogy jósolja a jövőjét. Jozefina mindig azt állította, hogy a jóslatok valóra válnak, még idők múltán is.

Lenormand kisasszonynak sikerült Jozefinát figyelmeztetnie arról, hogy Napóleon szándékozik elválni, ami nagyon feldühítette a császárt és ez lett az oka a jósnő több évre börtönbe zárásának. Élete során Lenormand kisasszony többször került börtönbe, mivel a társadalmi befolyása, valamint bizonyos jóslatai nem mindig tetszettek, de előbb vagy utóbb mindig kikerült onnan.

1814-ben kezdte írni az emlékiratait és egyéb könyveket, amelyekben mesél híres párizsiakról, akik ügyfelei voltak.

Földi útját befejezve, megbecsült társadalmi helyzetét és anyagi javait hátra hagyva 1843. június 25-én Párizsban elhunyt.

Lenormand kisasszony annyira elkötelezte magát a jóslási művészetnek, hogy a pontosabb jóslatok érdekében 36 egyedi kártyalapot alkotott meg, ami teljesen más, mint az addig létező Tarot kártya és más.

Az elmúlt években több könyv jelent meg és sok kutatást végeztek a kártyáról és a rendszerről, amelyben Lenormand kisasszony készítette jóslatait. A világon sok modern látnok használja ezt a módszert még manapság is, ami megerősíti azok hatékonyságát és hitelességét.

 

 
Paloma
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 171
 
4011
 
 
 
kép 155
 
2664
 
 
kép 207
 
2044
 
 
 
kép 346
 
2165
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei