Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) képhez. 3 napja
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Egészség és életmód 2012. május 23. 0 hozzászólás
 

„Élt egykor egy Fatima nevű fiatalasszony, aki sokat szenvedett anyósa bánásmódjától és állandó szidalmaitól... Fatima végül nem bírta tovább. Nagy bajában a sámánhoz fordult, és arra kérte, adjon neki mérget, amellyel megölheti a vénasszonyt."

"A sámán némi gondolkodás után illatos eszenciát adott neki, hogy azzal naponta dörzsölje be az anyósa testét. Hat hét elteltével a vénasszony meg fog halni. Fatima eleget tett az utasításnak. Anyósát mindennap bedörzsölte az eszenciával. Az anyós eközben egyre barátságosabbá vált, és lassan-lassan egyetértés és kölcsönös megértés alakult ki a két nő között.

Fatima most már megbánta, hogy anyósa halálát kívánta. Amikor közeledett a végzetes időpont, ismét felkereste a sámánt, és ellenmérget kért tőle. A bölcs agg elmosolyodott, és közölte, semmi szükség rá. Az állítólagos méreg nem volt semmi más, mint illatos olajok keveréke – ez volt a legjobb gyógyszer az adott esetben.”

A test és a lélek gyógyítása 1

Ez a régi keleti mese a masszázs erejéről szól és igen tanulságos felgyorsult, értékvesztett világunkban. Tények egész sora bizonyítja, milyen nagy a testi érintés jelentősége az ember fejlődése szempontjából. Természetesnek vesszük, hogy az anyák a gyermekeiket a karjukban ringatják és simogatják. Ez a gyermekeket nemcsak megnyugtatja, hanem örömet okoz, és biztonságérzetet ad.

A masszázs az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb módszer, amellyel a betegségeket megelőzhetjük és teljesítőképességünket megőrizhetjük. Amikor fájó hátunkat megdörzsöljük, arcunkon a ráncokat kezünkkel kisimítjuk, az ösztönünket követjük anélkül, hogy cselekedetünk hatásával tisztában volnánk. Amikor fáj a fejünk, fájnak a végtagjaink, mindenféle bajunk van, álmatlanok vagyunk, feszültség tart bennünket hatalmában, nagyon egyszerű eszközzel segíthetünk magunkon, a saját kezünkkel.

A test és a lélek gyógyítása 2

A masszázsnak tartós hatása van a testi-lelki egészségünkre, általános közérzetünkre. Javítja a vérkeringést, lazítja az izmokat, előnyös az emésztésre és a vérellátásra, aktiválja a nyirokrendszert, és mindez elősegíti a méreganyagok eltávolítását. Ez a tisztán testi hatás – amelyhez párosul a masszázst kísérő feszültségoldódás és a gondoskodás érzése – olyan jó közérzetet biztosít, amely semmilyen gyógyszerrel nem érhető el. A szakmájához értő masszőr lelkileg kiegyensúlyozott ember, aki teljesen a munkájára koncentrál, masszázs közben energiával telítődik, felfrissül és megerősödik. Még ha a kezelés elején idegesek, gondterheltek vagy dühösek voltunk is – rossz hangulatunk a megnyugtató, szinte hipnotizáló masszírozó mozdulatok hatására elmúlik.

Egy képzeletbeli utazás, ahol kényelmesen elhelyezkedünk, elfelejtjük a gondokat, minden lelassul, fesztelenül fekszünk, gyertyafény mellett ellazulunk, és feltöltődünk energiával. Nyugalom és béke árad szét testünk minden porcikájában. Derűsnek és kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat, boldogan merenghetünk a múltunkon, jövőnkön…

LC

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 173
 
3298
 
 
 
kép 145
 
3396
 
 
Új-Zéland
 
2137
 
 
 
2012
 
2505
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei