Chat
Online
Chat now
256 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

kedveli a(z) Új kártyajóslások oldal indult című cikket. október 28.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Egészség és életmód 2012. június 20. 0 hozzászólás
 

Az, hogy milyen csillagjegy alatt születtünk nagymértékben befolyásolja, meghatározza jellemünket, életünket. Kihat párkapcsolatainkra, arra, hogy hogyan viselkedünk másokkal szemben, de akár még azt is eldöntheti helyettünk, hogy milyen szakmát választunk majd.

Azok, akik egész életük folyamán segítségül hívják a profi horoszkópkészítőket talán könnyebben boldogulnak, felkészülhetnek bizonyos helyzetekre. Ma már egyre több ember fejében fordul meg az is, hogy kedvenceik kiválasztásában is kikérjék az asztrológus segítségét. Igazuk van, hiszen van néhány kutya és cica, ami érkezése előtt komoly felkészülést igényel.

Új sorozatunkban arra a kérdésre adunk választ, melyik csillagjegyű személyhez melyik kutya, cica illik a leginkább.

 

Kos 03.21.- 04.20.

A Kosról először mindenkinek az jut az eszébe, hogy bizony fejjel megy a falnak. Céljai eléréséért mindent bevet, imádja a versenyhelyzeteket. Első hallásra úgy tűnhet, hogy az e jegyben született ember önmagán kívül senkivel és semmivel nem akar foglalkozni. Ez persze nem igaz, hiszen a Kos imád élni, éppen ezért úgy alakítja az életét, ahogyan az neki a legmegfelelőbb, és azt sem bánja, ha ezért át kell gázolnia másokon.

Nos a függetlenségéről és hatalmas akaraterejéről is híres Kos remek társa lehet egy komondor, természetesen csak akkor, ha ehhez megfelelően nagy kerttel is rendelkezik. De remek választás lehet az angol buldog is. A komondor igen önálló, olykor makacs, vagyis nagyon hasonlít a Kosra. Nem igényel sok törődét, vagyis nem veszi zokon, ha gazdája időnként az önmegvalósítás hevében „megfeledkezik róla”. Az angol buldog egy nagyon kényelmes fajta: nem igényli a sok sétát, és imádja, ha sokat szunyókálhat kedvenc fekhelyén. Utálja és rosszul is tűri a nagy meleget, de a téli hónapokért sem rajong. Hagyjuk hát sokat lustálkodni!

Ha a Kos inkább egy cicát szeretne, válasszon egy sziámit vagy egy Himalája perzsát, lehetőleg nőstényt. Érdekes módon ezen fajták közül a kandúrok a bújósabbak, vagyis cicánk akkor is jól érzi majd magát társaságunkban, ha nincs kedvünk őt állandóan babusgatni. A perzsa szőre természetesen gondozást igényel, erről nem szabad megfeledkezni!

 

 
Címkék:
vissza
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 138
 
2520
 
 
 
kép 344
 
2061
 
 
kép 536
 
2196
 
 
 
Holnapután
 
1879
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei