Chat
Online
Chat now
167 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 


Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
35 hozzászólás
 
A szerelem karmája
15 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
13 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 

kedveli a(z) Új kártyajóslások oldal indult című cikket. október 28.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Ezotéria 2012. június 08. 0 hozzászólás
 

Gondolkodik azon, hogy valóban meg akarja-e tudni a jövőjét? Vajon a jóslatok tényleg valóra válnak, vagy mindenkinek azt mondják a jósok, amit hallani szeretne? Mi hisszük, hogy vannak, akik tényleg látják a jövőt, de néha nem minden úgy történik, ahogy gondoljuk. Lindával is ez történt!

Linda sosem hitt igazán a jóslásban, nem gondolta, hogy akár kártyából, akár a csillagokból, pláne a tenyeréből megmondhatná valaki a jövőjét. Nem is tervezte soha, hogy jósoltatásra adná a fejét. Egyébként is elégedett volt az életével: jó állása volt, és egy éve élt együtt egy férfival, akit nagyon szeretett. Az idillnek azonban egy hideg novemberi szombaton vége szakadt, amikor Tamás azzal kezdte a reggelt, hogy beleszeretett valaki másba, és ezen a hétvégén el is költözik. A lakásuk ráadásul közös volt, így Linda szintén készüljön a költözésre, mivel nyilván nincs annyi pénze, hogy kifizesse az ingatlan árának másik felét. Igazi hidegzuhany volt! Tamás összepakolt, és ebédidőben már ott sem volt, egyedül hagyva Lindát az érzelmi és anyagi sokkhelyzetben.

Egy váratlan ajándék

Eltelt egy hónap, és a helyzet egy cseppet sem javult. Tamás boldogan élt új párjával, Linda pedig végképp belátta, hogy neki is költöznie kell: a lakást meghirdették, ő pedig talált egy sokkal kisebb albérletet a munkahelyétől sokkal távolabb. Adrienn, legjobb barátnője, az előző hetekben mindent megpróbált, hogy felvidítsa a lányt, de nem sok sikerrel. Utolsó ötletét a költözés estéjén vetette be. Miután az utolsó doboz is bekerült az új lakásba, beültette Lindát az autójába, és elvitte a belvárosba. A kirándulás már első látásra is gyanús volt a lánynak, hát, még amikor megtudta, hogy Zuma, a jósnő várja: előtte egy pakli tarot kártya és egy kristálygömb. Linda legszívesebben fordult is volna vissza az ajtóból, de nem akarta megbántani barátnőjét. Zuma pedig, minden kérdezősködés nélkül már vázolta is fel múltját és jelenét – olyan részletekkel, amelyeket senki nem tudhatott. A döbbent lány elsírta magát, amikor a szakítás került szóba. A teljesen hétköznapi háziasszonynak kinéző Zuma belenézett a kirakott kártyákba, és ezt mondta: ezzel a férfival már soha nem lesz közös jövőjük. Linda még jobban zokogott erre a mondatra, de hiába, a kártyák ezt mondták.

De…

Zuma azonban mást is mondott. A jövő még sok meglepetést és boldogságot tartogat – ígérte. Elmondta azt is, mi Linda feladata a következőkben: minden erejét és energiáját mások megsegítésére kell fordítania. A lány nem igazán tudta, hogy láthatna hozzá, de a jósnő megígérte, hogy a lehetőségeket nem kell majd keresnie, azok fogják őt megtalálni. Ha sikerül erre a célra összpontosítania, a boldogság is megtalálja majd!

Linda hazament új lakásába, és végigsírta az éjszakát, fogalma sem volt, hogy fog reggel elindulni munkába. Egész éjjel azon törte a fejét, hogy érthette a jósnő azt, amit mondott. Tulajdonképpen egy szavát sem hitte el, legszívesebben elfelejtette volna az egész találkozást, és nagyon dühös volt Adriennre, hogy elcipelte magával, de mégsem tudta kiverni a fejéből a mondatokat.

Segíts!

Másnap reggel, amikor elindult, még megnézte, van-e valami a postaládában, és elkerekedett szemmel látta, hogy a szomszéd utcában lévő kórházba keres egy alapítvány olyan önkénteseket, akik a gyerekekkel játszanak, mesélnek nekik, amikor a szüleik nem tudnak mellettük lenni. Még soha nem hallott erről az alapítványról, bár hasonló önkéntes munkáról már olvasott kedvenc lapjában. Először reflexből kidobta volna a papírt: annyira fáradt volt, még ki sem pakolta a holmijait, és a munka is sok ilyenkor, de aztán eszébe jutott, amit Zuma mondott. Három nap múlva, munka után már nem egyenesen hazament, hogy visszasüllyedjen az egy hónapja tartó depresszióba és önsajnálatba, hanem a kórház gyerekosztályára. Izgatott volt: egy mesekönyvet is vett, amiből gyerekkora kedvenc történeteit mondhatja majd el a gyerekeknek. A sok munka és a beteg gyerekek láttán először elszorult a szíve, és megijedt, hogy sok lesz ez neki, nem fogja bírni. Mégis: hétről-hétre visszament, minden csütörtök estéjét ott töltötte, a kicsik pedig alig várták a széttáncolt cipellők és Szurtos Peti történetét – úgy tűnt, sosem unják meg. A lánynak közben fel sem tűnt, hogy van még valaki, aki mintha sosem unná meg a meséit: egy fiatal gyerekorvos valahogyan mindig csütörtök este volt ügyeletben.

…és boldog leszel

Tamás elköltözése óta eltelt egy év. Linda azóta is a kis lakásban lakik a kórház melletti utcában, de már nem egyedül. Csütörtökönként együtt megy haza Istvánnal, a fiatal gyerekorvossal, és amikor belépnek a lakásba, gyakran eszébe jut, amit Zuma mondott. Segíts másoknak, és megtalálod a boldogságodat!

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
Rák
 
2593
 
 
 
kép 65
 
2617
 
 
kép 51
 
3268
 
 
 
kép 127
 
2535
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei