Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
A szerelemben nem adhatsz mást, csak magadat, ezért végtelen, s nem kaphatsz mást, csak magadat, ezért felfoghatatlan. SriChinmoy
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Ezotéria 2012. május 02. 2 hozzászólás
 

Sokaisi sokban hasonlít a reikihez, bár sokkal erősebb energiákat közvetít felénk. Armand Kosu azért hozta létre, hogy lelki felemelkedésünk megkezdődhessen. Használatával az élet minden területén sikereket, változásokat érhetünk el.

„Ezek az energiák átalakításra képesek, de előbb mozgásba kell hozni őket.” Armand Kosu

A reikivel ellentétben itt nem egy energia van, hanem sok, különböző. Attól függ, mire van szükségünk és azt az energiát, küldhetjük eseményekre vagy fájós hátra. Ami pedig a legfontosabb és ezért sok támadást kap, hogy bárki hozzáférhet. Nem kell érte fizetni, nem kell tanfolyamra járni. Mindenki otthon a díványról megkaphatja a behangolást. Elég csak kérnie. Én el is kezdtem.

Kosu azt mondta „meg kell találnom magam ahelyett, hogy kifogásokat találnék.” Ez mindenkire igaz. Azzal viszont, hogy elsajátítjuk a sokaisit, képesek vagyunk fejlődni, képesek leszünk a másokon való segítség megadására. Ez a legnehezebb.

Sajnos mindenhol negatív hatások érnek bennünket; a párkapcsolatunkban, munkahelyünkön vagy talán pont a sarki boltban, ahová évek óta járunk. Ha azt megtehetem, hogy máshová megyek vásárolni, és valami újat kipróbálok, miért ne újulhatnék meg én magam is?

„Ismerd meg az Igazságot, és az Igazság felszabadít”. Ez a lényege a sokaisinek.


Nézzük milyen energiák vannak az első szinten:

1. SOKAISI - az életharmónia elixírje (csodálatos, pezsgő, frissítő energia),

2. SOKI - az univerzum harmónia energiája (folyamatos kapcsolatot teremt az egyetemleges harmóniával),

3. MAARBKA - az életenergia lényege (olyan energia, amelyből az embereknek csak igen kevés van),

4. KOOA - a fiatalság forrásának energiája (felfrissít és fiatalossá, erősebbé teszi a testet),

5. KOOA - az univerzum központi nap energiája (kapcsolat a központ napenergiákkal),

6. KOKAKOTA-RNS/DNS átalakító energia-3 hullám (ez egy 12 szálú DNS-hez vezet, s új csakra aktiválásához. Ez egy igen erős energia és emiatt igen erős fejfájás léphet fel, amely akár fél óráig is eltarthat. A testi rendszer megváltozása miatt szédülés is lehet, ez nem tart sokáig. Kérem, várják ki, míg mind a három hullám letöltődik),

7. KOVA - dimenzióközti energiák és információ (jobb kommunikációt biztosít a felsőbb dimenziókon keresztül, s közvetlen hozzáférést tesz lehetővé a kívánt információhoz),

8. KAVA- sejtközi energia (fénnyel táplálja a sejteket),

9. KOTA - sejszintű regeneráló energia (elősegíti a sejtek regenerálódását és revitalizációját),

10. KOOKU - agyi holografikus energia (fokozatosan éri el az agy a maximális holografikus kapacitását),

11. KOTAKOSA - multidimenzionális energia (segíti az élesebb látást és hallást valamennyi dimenzión át, s lehetővé teszi a spirituális igazság manifesztálódását),

12. KOKOKO - a hallhatatlanság energiája 3 hullám (nagyon intenzív energia - kérem várjon míg mind a három hullám eléri. Nagyon erős energia, amely testi fájdalmat is okozhat, mely nem tart sokáig),

13. KADSI - a szeretet lényege (pezsgően fényes energia)

14. KOOSI - tiszta szeretet.

Ahhoz, hogy a szinteket elérhessük meg kell kapnunk a "fénykezeléseket". Kilenc fény van: Kék sugár, Zöld sugár, Sárga sugár, Narancs sugár, Vörös sugár, Lila sugár, Fehér sugár, Arany sugár és Ezüst sugár." Előbb ezeket kell kérni (akár napi 3 fényt is) és utána jön a többi szint.

Nem kell mást tennünk, minthogy Armand Kosu képét nézve, függőleges gerincállással azt mondjuk: „Felkérem magam (név), hogy ráhangolódjak arra az energiára, melyet Armand közvetít. Kérem ezt az energiát a ráhangolódási eljárás befejezéséig!” A ráhangolódás azonnal megkezdődik és fél óráig tart. A ráhangolódás után az energiák elkezdenek hatni, de ne várjuk a csodát saját erőfeszítéseink nélkül. Hagyjunk időt, amíg hatni kezd, szoktassuk hozzá magunkat az új energiákhoz. Az energia átjárja testünk.

Én bevallom kipróbáltam. Bár furcsának tűnt a dolog a magam megítélése szempontjából is, ahogy álltam egy idegen ember arcképét nézve a laptopomon, de vesztenivalóm nem volt. A lapockámtól indult a vibrálás és átjárta mindenem. Utána jókedvű lettem tele energiával. Pedig az még csak az első szint volt. Végezzünk napi egy behangolást! Idősebbek is elkezdhetik. :)

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Flowers

jan. 22., 18:04
Ėn usui Reiki 1 ès Reiki 2 Tanfolyamot végeztem jô pàr ėve. Saját magamra és családomra sikeresen ,szinte naponta hasznàlom. Orvosnål azóta sem.voltunk.  A méhcsîpésre az allergiám is elmúlt és a folytonos felsölégiti allergiám és asztmàm is! 
 
 
 
 
noavatar

Kitkatka

nov. 29., 08:21
Tisztelt ERA!
Nagyon tetszik a Sokaisi vagy Reiki című cikke! De sajnos nincs meg Armand Kosu képe, így nem tudom elkezdeni. De köszönöm, hogy hírül adta a világnak, hogy ilyen is van.
Köszönettel: Kitkatka
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 113
 
3209
 
 
 
Mérleg
 
3654
 
 
kép 338
 
2759
 
 
 
kép 148
 
5102
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei