Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
A belső bátorság nélkülözhetetlen ahhoz, hogy el tudd fogadni a hétköznapok megpróbáltatásait, amelyek minden ember életében előfordulhatnak.
William Clarke
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Ezotéria 2012. május 08. 0 hozzászólás
 

Kirsten Dunst is a szcientológia egyház elveit követi. A színésznő már többször küzdött alkoholproblémával, amit eddig nem tudtak nála orvosolni, most azonban találkozott Tom Cruise-zal, aki azzal csábította az egyház kötelékébe a szőkeséget, hogy ha követi annak elveit, megszabadul a függőségétől.

Kirsten úgy nyilatkozott, hogy amióta elolvasta az alapító L. Ron Hubbard könyvét, teljesen más színben látja a világot, és egyelőre a könyv nélkül nem megy sehova.Pink
barátnője, Juliette Lewis unszolására, az idei nyártól kezdve szintén szcientológus lett. Az extrém külsejű énekesnő ugyanis máig képtelen feldolgozni Carey Harttól való válását, és most az önbizalma visszanyerése, illetve a továbblépés reményében ismerkedik a sokat bírált egyházi közösség tanaival.

Geri Halliwell is Kabbala-hívő lett, mert annak tanításaiban megtalálta azt a belső békét, amelyre a terhessége és a kislánya születése után szüksége volt. Az ex Spice Girl naponta több órát foglalkozik a spiritualitással, és a rengeteget olvassa a tanításokat. Titokban abban bízik, hogy egyszer majd a kislánya is örömmel fogadja ezeket az elméleteket, ha azt látja, hogy édesanyja is következetesen betartja azokat.

 

Madonna havonta tízezer dollárt költ Kabbala-vízre. A különleges, megszentelt italt a Red Bull helyett akarják elterjeszteni az egyház követői. A programozott vizet Kabbala-áldásokkal és -meditációkkal „töltötték fel”. Az énekesnő, aki új, héber nevén már csak Esthernek szólíttatja magát, állítólag már hosszú ideje ezzel a nedűvel tartja magát fiatalon.

Orlando Bloom egyre gyakoribb vendége a londoni Portlande Space meditációs központjának. Volt idő, hogy a brit színész még a filmezéstől is ideiglenes búcsút vett, hogy elmélyedhessen a buddhizmusban. A jóképű sztár akkor fordult a keleti vallás felé, amikor a Mennyei királyság című film főszerepére készült, amely a nem hívők és keresztények, keresztes hadjáratok alatti összecsapásairól szól. Ma már hite szerint bigott vegetáriánus, és kedvesét is igyekszik meggyőzni a vallás és a vele járó életmód tanainak erejéről.

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 166
 
3194
 
 
 
kép 519
 
3126
 
 
kép 184
 
3140
 
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei