Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Ha szerencsénk van, találkozunk az életben két-három olyan emberrel, akiből lehetne egy igazi.
Popper Péter
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Mágiát végző személyek
17 hozzászólás
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Budapesti jósokat tud valaki?
39 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás
Telepatikus kommunikáció
5 hozzászólás
Jóslás vagy tanácsadás?
32 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2022. július 02. 1 hozzászólás
 

Beszélgessen jósokkal és jövendőmondókkal online jóslási vonalakon keresztül. Az EZOMánia online segíthet választ találni a felmerülő kérdésekre és aggodalmakra.

Igazi jósnőhöz menni, az egy klassz élmény. Elmész az otthonukba, vagy oda, ahol dolgoznak, és jóslatokat és tanácsokat kapsz. De sokak számára ez egy kicsit idegőrlő is lehet. Szemkontaktus, kérdések a helyszínen, amelyekre válaszolnia kell, mindezt egy új helyen, ami ijesztő lehet. Teljesen rendben van, hogy így érez, és van valami jobb, amit kipróbálhat.

Az online jósok bárki számára elérhetők. Megnéz egy olyan weboldalt, amelyről úgy érzi, hogy megfelel az igényeinek, és amivel tud azonosulni. Az én tippem az, hogy nézzen meg sok különböző oldalt, mindenkinek más az ízlése és a preferenciái. A legfontosabb dolog az, hogy jól érezze magát, és hogy végső soron jól érezze magát a döntésével.

Miután megtalálta az interneten azt a jóst vagy jósokat, amelyeket ki szeretne próbálni, olvassa el a szabályokat és hasonlókat, hogy pontosan tudja, mi vonatkozik az adott hívásra, amelyet meg fog tenni. Olvassa végig az összes véleményt az összes jövendőmondó és jósnő számára. Ki van online? Ki felel meg az Ön kérdéseire? Mit gondolsz, kivel fog "összejönni"? Töltsön egy kis időt kutatással.

A legjobb dolog a telefonos jóslás vonalakban a személyes találkozáshoz képest az, hogy egy kicsit könnyebben fel tud készülni egy jósnővel vagy médiummal. Készítsen magának egy csésze teát, és gondolkodjon. Mit akarok tudni? Mit lenne jó tudnom ahhoz, hogy továbbléphessek? Akarok-e tudni a jövőről?

Vegyen elő egy tollat és papírt, és írjon le mindent, amire gondol, írja le a kérdéseit, hogy az idegességtől, amikor telefonál, ne felejtse el a felét. Inkább túl sok kérdést írjon le, mint túl keveset, hogy ne legyen az az érzése a hívás után, hogy "ó, elfelejtettem megkérdezni...". Sok jövendőmondó és médium úgy dolgozik, hogy válaszol a kérdéseire, de ha üzenetet kap, akkor azt is elmondja Önnek. Így esetleg áthúzhat néhány leírt kérdést, vagy hozzáadhat néhány újat, ha többet szeretne tudni a feléd közvetített kérdésekről.

Mivel a beszélgetések mindig bizalmasak az online csevegővonalainkon, soha nem kell bizonytalannak éreznie magát. Legyen nyitott, őszinte, és ne gondolja túl a dolgokat. Amikor telefonál, az a Ön pillanata, és senki másé. Nyissa meg a szívét, és könnyítse meg azokat a talán nehéz kérdéseket, amelyeket már egy ideje magában hordoz. Jósnőink és médiumaink nagyon kedvesek, segítőkészek és empatikusak, és teljes mértékben arra fognak összpontosítani, hogy segítsenek Önnek.

Bármilyen kérdése van, tegyefel őket. Kíváncsi a jövőjére? Vannak olyan események a múltban, amelyekről jó lenne beszélni, hogy tovább tudjatok lépni? Kérdései vannak a szerelemmel vagy más kapcsolatokkal kapcsolatban az életben? Talán arra kíváncsi, hogy lesz-e jó, stabil gazdasági helyzet a jövőben? A megpályázott állás a Öné lesz? 
Használja ki az online forródrótokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jó úton jár, és választ kapjon kérdéseire.

 

 
Címkék:
vissza
rita76
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Flowers

jan. 21., 10:29
Nekem már évek , sőt évtized óta segít sok mindenben egy tisztánlátó , jós aranyasszony.( tel:06306860420)  Amit eddig mondott még mindig úgy lett. Mindenféle lelki - testi es szellemi és egyéb problémámat megoldotta. Egy csoda!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
       
 
       
 
       
 
Válasszon csillagjegyet
 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 64
 
3437
 
 
 
kép 100
 
3164
 
 
kép 201
 
3307
 
 
 
kép 179
 
7696
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei