Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Az őszinte szeretet olyan – sokszor ki sem mondott – kívánság teljesítésére is képes rábírni az embert, ami kimondottan nehezére esik. Kaposi Kis István
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. június 01. 0 hozzászólás
 

Útkereső lapok szellemi vándoroknak. A kártya megalkotója dr. Peter Orban filozófus, pszichológus, családterapeuta.

Útkereső lapok szellemi vándoroknak. A kártya megalkotója dr. Peter Orban filozófus, pszichológus, családterapeuta.

A világ minden jelensége rejtett üzenet. Aki képes olvasni a jelekben, megérti a rejtett titkokat, és az üzenet számára szent kinyilatkoztatássá válik. Aki belehelyezkedik a dolgok jelképrendszerébe, és értelmezni tudja, amit lát, megérti az isteni bölcsességet.

A Synbolon szó fordítása a következõ: sym = együtt és ballein = vetni, „összevetett”. Vagyis az egyik oldal keresi a másik oldalt, hogy újból összekapcsolódhassanak.

Erről az összeolvadásról szólnak a játékkártya lapjai is, hogy valamely kettétört dolog ismét eggyé szeretne válni. Nekünk katalizátorokká kell válnunk, hogy magunkat és elfelejtett részeinket újból össze tudjuk kapcsolni, közelebb tudjuk hozni az egyiket (a hiányzót) a másikhoz, amely szenved nélküle. Ha a rend felborul, káosz keletkezik.

A Symbolon nevű kártyacsomag lapjai a tizenkét állatövi jegy archetípusait testesítik meg. A képek megmutatják, hogy minden emberben tizenkét szerepszemélyiség működik – vagy éppen nem működik. Ezt a tizenkét szerepszemélyiséget mindig is archetípusokként írták le a világ gondolkodói (hónapok, állatövi jegyek, Jézus tanítványai, a Kerekasztal lovagjai, Izrael törzsei, az Olimposz istenei, Heraklész tettei, stb.), de belső szerepszemélyiségekként még sohasem.

Ebben az értelemben minden emberben több lény lakozik, de mivel nemcsak a tizenkét szerepszemélyiségrõl beszélhetünk. Sokszor a típusok között kombinációk is létrejöhetnek, nemcsak azt a tizenkét szerepszemélyiséget kellett leírni, amelyek egyszersmind a nagy arkánumokat képezik a kártyacsomagban, hanem minden egyes szerepszemélyiség minden más szerepszemélyiséggel képzett kombinációját is, ezért a kártya hetvennyolc lapból áll.

Kártyahúzás

Három lapot húzol; a problémára, a problémán keresztül vezető útra (az „itt és most”-ra), és végül a megoldásra. Az első lap megmutatja a téged jelenleg foglalkoztató problémát, objektív szemszögből.

A második lap megmutatja, hogy melyik szerepszemélyiséget alkalmazd, hogy a lehető leggyorsabban meg tudd oldani a gondodat, nehézségedet.

A harmadik lap pedig megmutatja, hogy miért volt neked fontos ez a probléma, mit kellett, vagy mit kell megtanulnod belőle.

Déri Zsuzsánna

 

 
Címkék:
vissza
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 72
 
3274
 
 
 
kép 180
 
3904
 
 
kép 61
 
3298
 
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei