Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
A belső bátorság nélkülözhetetlen ahhoz, hogy el tudd fogadni a hétköznapok megpróbáltatásait, amelyek minden ember életében előfordulhatnak.
William Clarke
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2023. március 02. 0 hozzászólás
 

Az egyik kiemelkedő jellemző, amely megkülönbözteti egy online kaszinót a hagyományos földi kaszinótól az a bónuszok jelenléte. Sok játékos gyakran az elérhető bónuszok alapján választja az online kaszinót a regisztrációhoz.

Az egyik kiemelkedő jellemző, amely megkülönbözteti egy online kaszinót a hagyományos földi kaszinótól az a bónuszok jelenléte. Sok játékos gyakran az elérhető bónuszok alapján választja az online kaszinót a regisztrációhoz. A kaszinó bónuszok ez egy jó lehetőség megkezdeni a valódi pénzes játékot megnagyobbított tőkével vagy ingyenes pörgetésekkel. Segítségükkel a játékos több játékot próbálhat, hosszabb ideig játszhat és fogadhat, nagyobb téteket tehet. De vajon mindegyik bónusz egyformán nyereséges? Ebben a cikkben arról beszélünk, hogy melyik bónuszt érdemesebb választani: a befizetés nélkülit vagy cashback bónuszt. Mire kell figyelni, amikor szeretnénk kaszinó bónuszokat használni? És megbeszélünk azokat a hasznos információkat, amelyek a kaszinó bónuszokra vonatkoznak.

online kaszinó bónuszt

A leggyakoribb bónuszok az online kaszinókban

Több fajta kaszinó bónusz létezik és a legjobb legális online kaszinó feltétlenül rendelkezik bónusz rendszerrel. Vannak egyes bónusz fajtákat gyakrabban lehet találni a kaszinókban, mint például:

1. Üdvözlő ajánlat. Az üdvözlő bónusz a leggyakoribb ösztönző és majdnem mindegyik online kaszinóban kínált. Ezt a bónuszt akkor kapunk, amikor fiókot regisztrálunk a kaszinóban. Az üdvözlő ajánlat különböző lehet. Tartalmazhat ingyenes pénzt, ingyenes pörgetéseket és más ajándékokat is. Sőt több részből is állhat. Az üdvözlő bónusz lehet befizetésű vagy befizetés nélküli és csak egyszer igénylehető. Az üdvözlő bónuszokkal a kaszinók próbálják vonzani az új ügyfeleket.

2. Befizetési bónusz. Befizetési bónusz azt jelenti, hogy a felhasználó részesülhet egy extra jutalomban miután befizet az egyenlegére egy bizonyos összeget. Ezeket a jutalmakat gyakran ingyenes pörgetési bónuszok mellett osztják ki, és hihetetlenül népszerűek a hagyományos online kaszinók körében. A befizetési bónuszt gyakran az üdvözlő bónusz helyett is adják, és általában 3-4 részből áll. Vagyis a regisztráció után a játékos első 3-4 befizetéshez bónusz összegeket kaphat. Egyes kaszinóban állandóan elérhetők, mások időként rendezik.

3. Ingyenes pörgetések. Ez az egyik legnépszerűbb bónusz típus, de csak a nyerőgépeken használható. Az online kaszinók rendszeresen ösztönzik a játékosokat ingyenes pörgetésekkel, mivel a nyerőgépek általában képezik a játékkönyvtár nagyobb részét. Néha az ingyenes pörgetéseket bizonyos játékokhoz kötnek hozzá.

4. Befizetés nélküli bónusz. Ez egy olyan kaszinó bónusz, amely nem igényel befizetést és bármilyen formában kapható: ingyenes pörgetés, ingyenes pénz, ingyenes fogadás, free roll stb. Ezt a fajta bónuszt mindegyik játékos szeretne megszerezni mivel nem kell érte fizetni.

5. Exkluzív bónusz. Ez egy olyan fajta bónusz, amit nem mindenki szerezhet. Például lehet születésnapi ajándék vagy amikor egy játékos aktívan fogad és részt vesz különböző versenyeken, a kaszinó felajándékozhatja egy exkluzív ajándékkal.

6. Ingyenes fogadás bónusz. Az ingyenes fogadásokat a sportfogadást kínáló platformok terjesztik, lehetőséget adva a játékosoknak, hogy ingyenesen fogadjanak kedvenc sportokra.

7. Cahback bónusz. Ez egy olyan bónusz, amely nagyon népszerűvé vált az utóbbi években és egyre több kaszinóban szerezhető be. A cashback bónusz azt jelenti, hogy a játékos visszakapja a kaszinóban elveszett pénzösszeg valamelyik részét.

8. Jutalomszorzók. Sok online kaszinó speciális jutalomszorzót biztosít a felhasználók bevonására és az új nyerőgépek népszerűsítésére. A jutalomszorzók általában korlátozott ideig állnak rendelkezésre, így a játékosok magasabb nyereményekhez juthatnak. Például, ha játszik egy nyerőgépet, miközben a jutalomszorzó aktív, a nyereménye nagyobb lesz. A legtöbb jutalomszorzó megduplázza vagy megháromszorozza a nyert összeget. Ha tudja, hogy egy felkeresett kaszinó jutalomszorzókat kínál, mindenképpen játsszon néhány nyerőgéppel, mert sokkal több pénzt nyerhet, mint amennyit az adott játékban általában megengedett.

9. High roller vagy nagy tétesek bónusza. Egyes kaszinók előnyben részesítik azokat a játékosokat, akik hajlandók hatalmas befizetéseket tenni, ezért high roller bónuszokat kínálnak. Ha szeretne magasabb befizetést befizetni, akkor a kaszinó VIP-ként ismer el, ami általában hozzáférést biztosít mindenféle jutalomhoz és eseményhez, például ingyenes nyerőgépes versenyekhez, ahol a kaszinó pénzdíjakat biztosít. A legtöbb kaszinóban legalább 500 dollárt kell befizetnie ahhoz, hogy „high roller”-nek minősüljön, ezért a befizetés előtt feltétlenül ellenőrizze a követelményeket.

10. Promóciós kód. A promóciós kódok azok betűk és számok kombinációja, amely különleges ajándékot biztosít a felhasználónak. Az ilyen kódokat általában közösségi hálón vagy e-mailben terjesztik, vagy kereshetünk ezeket a kaszinó partnerek oldalain. A promóciós kódok korlátozott ideig érvényesek és azokat be kell váltani az ajándékra, például az ügyfélszolgálatnál vagy beírni egy külön mezőbe.

legális online kaszinó

Mi a különbség a cashback és a befizetés nélküli bónusz között?

Nos, ahhoz, hogy megértsük melyik bónuszt érdemesebb választani, előszőr meg kell érteni, hogy miben különböznek a pénzvisszatérítés és befizetés nélküli bónusz.

1. Befizetés nélküli bónusz, ahogy azt már a nevéből lehet megérteni, egy olyan bónusz, amely nem igényel befizetést. Az ilyen bónusz bármilyen ajándékot tartalmazhat. Mindig korlátozott ideig elérhető és a legtöbb esetben ingyenes pörgetéseket tartalmaz.

2. Cashback bónusz vagy más néven pénzvisszatérítés. Ez a bónusz azt jelenti, hogy az online kaszinó visszaadja nekünk a fogadások során elveszett pénzeszközök egy részét. Az ilyen bónuszt hetente vagy havonta adják, általában állandóan elérhető. Fontos emlékezni, hogy a pénzeszközök csak a bónusz egyenlegünkre kerülnek és megforgatási követelménnyel rendelkeznek. A cashback bónusz gyakran függ a kaszinó hűségprogramjától, vagyis minél magasabb szinttel rendelkezik a játékos, annál nagyobb cashback százalékot fog kapni.

Hogy melyik bónuszt érdemesebb választani, azt a játékosnak el kell dönteni. A befizetés nélküli bónusz több pénzt, ingyenes pörgetést kínálhat viszont az ilyen bónusz csak egyszer használható fel. A cashback bónusz pedig állandó, viszont, ha Ön keveset fogadott és csak egy kis pénzösszeget veszített, akkor a bónuszösszeg nagyon kicsi lesz. De a legjobb hír az, hogy valóban a játékosnak nem kell választani a kettő között, mivel mind a két bónuszt használhat fel.

Mire kell figyelni a játékosnak a bónusz igénylése előtt?

Előszőr is keresünk egy megfelelő, megbízható és licencelt kaszinót és regisztrálunk fiókot. Amikor bónuszokat használunk, előszőr nagyon fontos figyelmesen elolvasni azok felhasználásának feltételeit. Ha nem teljesíti a bónuszokra vonatkozó követelményeket, akkor a bónuszok segítségével bármilyen megnyert pénzösszeg törlésre kerül, nem pedig kifizetésre. Mire kell figyelmet fordítani:

1. Megforgatási követelmény. Ha fogadási követelmény x35-nél magasabb, az már azt jelenti, hogy a bónuszt nagyon nehéz lesz visszajátszani. Vannak olyan kaszinók, ahol nem csak a bónuszok rendelkeznek megforgatási követelménnyel, de még a bónuszokból származó nyeremény is.

2. Érvényességi idő. Ha az aktiválás után a bónusz csak 3-5 napig játszható, ez nem hangzik jól.

3. Fizetési eszközök. Egyes bónuszokat nem lehet igénybe venni bizonyos fizetési eszközök használatakor, például Skrill vagy Neteller.

4. Abban az esetben, ha a bónusz egy bizonyos játékhoz fűződik, bizonyosodjon meg, hogy ez a játék elérhető az országában.

Ezen kívül lehetnek más követelmények is, amelyeket teljesíteni kell annak érdekében, hogy kifizetést kaphassuk a bónuszokból. Feltétlenül tekintse meg a magyar licenccel rendelkező online kaszinók és a megbízható külföldi online kaszinók, mint például a bwin casino, bónusz ajánlatát.

Következtetés

A kaszinó bónuszok ez egy remek lehetőség minden játékos számára növelni a nyerési esélyeket. Viszont a bónuszokkal az a helyzet, hogy valóban ezek nem azért vannak, hogy a játékos feltétlenül nyerjen, de inkább, hogy könnyebben kezdje meg a játékot egy új kaszinóban. Akár bónusz pénzről, akár ingyenes pörgetésekről van szó, a bónuszokat érdemes felhasználni. Ha nem is nyerünk semmit, mégis valódi pénzben játszunk és gyakorolunk nem kockáztatva a saját pénzünket. Ezért élvezze a játékot. Vannak azért bizonyos sajátosságok, amiket figyelembe kell venni, amikor kaszinó bónuszokat használunk. Mindig emlékezzünk, hogy csak érvényes szerencsejáték engedéllyel rendelkező online kaszinóban szabad regisztrálni, másképpen nincsen semmi garancia, hogy a megnyert pénzeszközök kifizetésre kerülnek. Ha már túl vagyunk a kaszinó regisztrációval, akkor már tudjuk használni a bónuszokat. És itt feltétlenül mindenkinek el kell olvasni a bónuszok felhasználásának feltételeit, mivel azok mindegyik kaszinóban változnak. Abban az esetben, ha sikerül a bónuszok segítségével megnyernünk egy kaszinójátékban, viszont nem teljesítettünk az összes követelményeket, az eredmény az lesz, hogy a nyert összeg nem kerül kifizetésre, hanem törlésre.

 

 
Címkék:
vissza
Rita
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 93
 
3213
 
 
 
kép 530
 
2709
 
 
Szűz háttér
 
4049
 
 
 
kép 73
 
3250
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei