Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
A szerelemben nem adhatsz mást, csak magadat, ezért végtelen, s nem kaphatsz mást, csak magadat, ezért felfoghatatlan. SriChinmoy
Ismeretlen forrás
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Mágiát végző személyek
17 hozzászólás
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Budapesti jósokat tud valaki?
39 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás
Telepatikus kommunikáció
5 hozzászólás
Jóslás vagy tanácsadás?
32 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Jóslás 2012. június 19. 0 hozzászólás
 

Russel Crowe, az ausztrál Oscar-díjas fenegyerek a Kos jegyében látta meg a napvilágot 1964. április 07-én, az új-zélandi Wellingtonban.

Amellett, hogy a Kos, ez a kardinális tűzjegy a Napjegye, Marsa, Jupitere és Szaturnusza is itt állt születésekor. Így már nem meglepő honnan van benne ennyi akarat, temperamentum, szellemesség. Határozottan és ösztönösen cselekszik, bármi legyen is a célja. Azonban hajlamos a meggondolatlan cselekedetekre is, mondhatni meglehetősen forrófejű. Pont úgy viselkedik, ahogy a Kos jegy szimbóluma is mutatja: „fejjel megy a falnak” nem kímélve sem magát és környezetét.

Bámulatos képességeket kölcsönöz neki Ikrek Vénusza együttműködve Kos Napjával. Ennek a konfigurációnak többek között hihetetlen mozgékonyságot és fogékonyságot köszönhet. Minden pillanatot meg akar tapasztalni a Kos hatására, miközben az Ikrek szinte issza az új információkat. Teljes lelkével megéli az érzelmeket, és szeret gyűjtögetni. A stabilitás nem jellemző rá, nagyon nehezen találja meg a középutat az élvezetek terén. Ám e két jegy érezhetően kiegyensúlyozza vérmérsékletét. Miközben az örök kezdő Kos elnyomhatatlanul uralkodik rajta, úgy az Ikrek jegy szomjazik az új érzésekért. Talán ezért is zárja le nehezen szerelmi kapcsolatait. Nehéz a képzeletszülte tulajdonságokkal felruházott kedvest elfelejtenie, de elfogadnia éppúgy. Csapdákkal teli, göröngyős út volt számára, míg érzékenyéletének csendes folyamatában eljutott a meglepetésektől és forrongó indulatoktól mentes párkapcsolatig. Valószínűleg jelenlegi partnerében megtalálta azt, aki hajlandó néha kicsit elengedni, miközben szeretettel teli nyitottsággal figyeli életét, aktívan támogatja sokszínű kiteljesedésében.

Érzékenysége természetesen kiterjed barátságaira is. Számára még mindig nagy érték az igazi barátság, a régi, klasszikus értelemben. Bár meglehetősen egoista, a barátság terén igazi csapatjátékos, aki a közös cél érdekében hajlandó bármit kockára tenni. Igazi idealista, hős lovag, akinek szent és sérthetetlen az ilyesfajta emberi kapcsolat.

A külvilág szemében sokszor unalmasnak, sőt, lélektelennek tűnhet. Természetes, veleszületett energiáiból adódóan sokszor félreértik. Látszólag arrogáns, mentes mindenfajta együttérzéstől, de ez csak a saját magában való kételkedés álcája. Egyfajta furcsa kettősség jellemzi, mert miközben bátor, éppúgy nyugtalan, és nagyon is sebezhető. Szerencséjére dinamizmusa nem engedi, hogy hosszú időre visszavegyen a tempóból kételyei miatt. Jobb tudomásul vennünk, hogy a tűz a vérében van, és az akadályok hosszú távon csak megerősítik.

 

 
Címkék:
vissza
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
       
 
       
 
       
 
Válasszon csillagjegyet
 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 118
 
3286
 
 
 
kép 148
 
5102
 
 
kép 87
 
5589
 
 
 
kép 184
 
3138
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei